- 3 Aralık 2020
- 820
- 676
- 33
- 27
- Konu Sahibi gurbetgulu16
Merhabalar evleneli 1 seneyi geçti bikere bile haamile lik yasayamadim doktora gittim hormonlarimda sıkıntı çıkmadı 2 kere klomen çatlatma iğnesi kullandım ama klomen kullandığım ay adetim çok az ve koyu geldi artık onuda kullanmak istemedim ve bu ay adetimin 7.gunu 9 Kasım da rahim filmi çektirdim çeken hemşire rahim ağzının tıkalı olup açtığını söyledi sonra tuplerinde kapalı dedi uzun uğraşlar sonucu iki tupumude açtı bı sıkıntın kalmadı dedi ama rapora sol tüp supheli yazmış doktorum laparoskopi ameliyatı yapicam boyle haamile kalmazsın dedi ben istemedim çünkü hemşire bana açtım demişti filmi 2 doktora daha gösterdim ikiside sol tüpün açık dedi içim biraz rahatladı . Enfeksiyon çok varmış ağır ilaç istedim çünkü evlendim evleneli enfeksiyondan kurtulamadım tikandiysa belki enfeksiyondan tıkandı antibiyotik fitil kullandım 10 günlük tedaviden sonra normalde adetim 28 günde falan geliyordu evlendikten sonra ama ben adetimin 19. Günü yani dün 21 Kasım'da rahim filminden 12 gün sonra tekrar adet oldum resmen şok oldum yine umitlenmistim bak tikaliymis hamile kalırım işte diye doktorum solda yumurta gelisiyor demisti sağda klomenden dolayı kist vardı kist yüzünden sağda yumurta oluşmaz bu ay demişti tahminime göre yumurtlamam daha 3 4 gün önceydi ben neden bu kadar erken adet oldum birde kafama çok takıyorum resmen yatıp kalkıp bebek hayali kuruyorum nolur bana yardımcı olun ben neden hamile kalamiyorum stres yüzünden biliyorum bu stresle nasıl başa çıkabilirim