• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden hamile değilim :((((

aysenur2007

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
26
1
6
Kocaeli
Hanımlar merhaba aranıza yeni katıldım. yasmin d.k hapını kullandım 6 ay sonra bıraktım şubattan beri içmiyorum ama bebek istiyoruz hala hamile değilim ayları sayıyorum :( bu ayda olmadı 25inde regl oldum çok üzülüyorum. Bi bebek muhabbeti olduğu zaman insanlar hiç bebeği olmadan doğum kontrol hapı kullanırsan bebek olmaz çok yanlış diye konusyolar.bende duyuyorum cok üzülüyorum. kayınvalidemde dahil d.k. hapı kısırlastırıyomus diyo bana.Oda biliyo subattann beri korunmadığımızı ama bana ilaç yüzünden diyemesede ben yüz ifadesinden anlıyorum 5 ay gecti neden hala hamile değilim... :((((((

Son düzenleme:
cnm merhaba bende 8 aydır korunmuyorum ama olmuyo ben hiçbir hap kullanmadım nasip allahın taktiri kuşum sen kafana takma yeter allah ne zaman verirse o zmn olur biz istersek afedersin kıçımızı bile yırtsak olmaz ama bir yerde hata yapmışsın kayınvalidene yada bir başkasına bnm tercihim söylemiyceksin çünkü sürekli soruyolar banada soruyolar ben daha yen evlendim gezcem tozcam düşünmüyorum diyorum o zmn kimse senden bebek haberi beklemiyo

Cnm bnm ablamda yeni ewlenmisdi 2 ay hapla korundu 3. Ay birakdi we hamile kaldi suan 3 aylik bebisimiz war nazar deymesin bnde 6 aylik ewliym hic korunmadim 4. Ay hamile kaldm fakat 2.ayda kurtaj olmak zornda kaldm dr 3 ay bekle dedi we bende hap kullanmayi dusunuorm Allahimin takdiri hic belli olmuyo herseyin bi zamni war sen rahat ol yeter bnde hemen olsn istiorm ama soranlara 1 sene dusunmuyorm diyorum taktik guzel;)

evet kimseye bahsetmemek gerekiyor. insanlar bekliyor kolay bir şeymiş gibi. ilaçtan olduğunu sanmıyorum ben de. ben evlendikten 1 ay sonra hamile kalmıştım. bu kez bana da ne kadar erken hemen bebek geliyor, insan evliliğin tadını çıkaramaz dediler :) şimdi 4 yaşında oğlum var. ikinci bebeği istiyoruz. doğumdan sonra spral taktırmıştım. çıkartalı 5 ay oluyor ben de hamilelik umutlarını bekliyorum. ilaçla etkili olsa spralinde etkisi var o zman :) bence Allah ne zaman isterse o zman oluyor. bi de şunu anladım ben. yani tamamen kendi düşüncem ne kadar üstünde durursak sanırım o kadar nazlı oluyor bu bebek, hamilelik durumu. oğluma anlık hiç düşünmeden sadece bir kere korunmadan yaptığımızda hamile kalmıştım. şimdi özenle , düşünerek , isteyerek , bekleyerekk.. olunca bi nazlanıyor yumurtalıklarımız bir nazlanıyor ki...:49:

haklısınız arkadaslar doğru söylüyosunuz.Aslında kayınvalidem arkadasımmıs gibi konusur benimle ben daha 24 yasındayım birazda kuşak farkı var yani aramızda o yüzden beni çok anlamasınıda beklemiyorum ondan.Söylememek en iyisiydi ama hep bana bitane olsun kızım diyo evliliğimizin basından beri bende artık düşünüyoruz dedim ozamandan beri bekliyo her ay soruyo varmı bişey gibisinden bende kendi kendime kızıyorum daha 8 aylık evliyim sanki olmuyomuş muamelesi görmeye basladım o daha cok üzüyo beni. Olur olur takma kafana demeler bi doktora görün istersen demeler en sonunda bende kızıyorum doktorluk ne var anne diyorum daha cok yeniyiz biz cok erken diyorum ama yüzünden anlıyorum hap kullandıgım için dışardan duyma seylerle beyni dolmuş bu yüzden ondan olmuyo gözüyle bakıyo bana.Bende beynimden atamıyorum Allah'ım diyorum ne olursun bi tane olsun da böyle bisey olmadıgını anlasınlar artık diyorum dua ediyorum .Şu 3 ayların yüzü suyu hürmetine Allah'ım cok büyük isteyen herkese nasip etsin inşallah bizlerede nasip etsin canlarım inşallahhhh

allahım ne alakası var doğum kontrol hapıyla ben hiç kullanmadım hamile kalamıyorum... arkadaşım 3 yıl kullandı bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldıı nur topu gibi efe'miz var allaha çok şükür :) d.k hapının öyle bi etkisi olsaydı benim çocuğumun olması arkadaşımın olmaması lazımdı ... ne alaka :S sen içini ferah tut zamanı vardır. ama bi doktora gitmende de yarar var bence..

Hanımlar merhaba aranıza yeni katıldım. yasmin d.k hapını kullandım 6 ay sonra bıraktım şubattan beri içmiyorum ama bebek istiyoruz hala hamile değilim ayları sayıyorum :( bu ayda olmadı 25inde regl oldum çok üzülüyorum. Bi bebek muhabbeti olduğu zaman insanlar hiç bebeği olmadan doğum kontrol hapı kullanırsan bebek olmaz çok yanlış diye konusyolar.bende duyuyorum cok üzülüyorum. kayınvalidemde dahil d.k. hapı kısırlastırıyomus diyo bana.Oda biliyo subattann beri korunmadığımızı ama bana ilaç yüzünden diyemesede ben yüz ifadesinden anlıyorum 5 ay gecti neden hala hamile değilim... :((((((
Doğum kontrol ilacıyla ilgisi yok tatlım ya ben de 2.5 yıl kullandım ve senin gibi şubatta bıraktım martta bi baktımgebelik tahlilleri pozitif ama düştü çünkü ilacın etkisi daha geçmediği için rahim duvarım inceymiş tutunamamış.Mart ayındaki o düşükten bu yana tekrar hamile kalamadım bence doktora görün yumurtalıklarına baktır düzgün çalışıyor mu yumurtan çatlıyor mu kontrol etsin hormon tahlillerini yaptır oturduğun yerden üzülmekle olmaz ki önlemini al başından.Bu ay doktor beni yumurta takibine aldı 4 günde bir çağırıyor büyüyüp büyümediğini söylüyor mesela benim yumurtam geç büyüyormuş bu ay bunu öğrendim zaten ben 36 günde bir regl oluyorum şimdi buna göre önlem alacağım kendini iyice tanı bence önce sıkma canını

Doğum kontrol ilacıyla ilgisi yok tatlım ya ben de 2.5 yıl kullandım ve senin gibi şubatta bıraktım martta bi baktımgebelik tahlilleri pozitif ama düştü çünkü ilacın etkisi daha geçmediği için rahim duvarım inceymiş tutunamamış.Mart ayındaki o düşükten bu yana tekrar hamile kalamadım bence doktora görün yumurtalıklarına baktır düzgün çalışıyor mu yumurtan çatlıyor mu kontrol etsin hormon tahlillerini yaptır oturduğun yerden üzülmekle olmaz ki önlemini al başından.Bu ay doktor beni yumurta takibine aldı 4 günde bir çağırıyor büyüyüp büyümediğini söylüyor mesela benim yumurtam geç büyüyormuş bu ay bunu öğrendim zaten ben 36 günde bir regl oluyorum şimdi buna göre önlem alacağım kendini iyice tanı bence önce sıkma canını

İlacı ilk bıraktıgımda zaten gitmiştim muayene etmişti yumurtalıkların gayet iyi calısıyor bu ay kesin kalırsın dedi bana doktor ama 5 ay gecti bişi yok bakalım bu ayda olmazsa artık baska doktora gözükücem canım Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahhh

Ahh ahh demek neymis k.valide ile arkadas filan olunmazmis... Benden sana tavsiye ozel seylerini kimseye anlatma,boyle yok bak haptan hamile kalmiyosun diye onune cikar.once boyle birsey olmadigina sen inan. ben de 1sene kullandim ve biraktiktan 8ay sonra ancak oldu.. Maalesef buyukler boyle her duyduguna inaniyor ben anneme bile soylememistim hap kullandigimi o da ayni boyle dusunenlerden cunku..sende birilerine birsey ispat icin degil kendin icin bebek iste. Rahat ol sakin sakin bekle boyle stresle ztn olmazki.. K.v yede deki her ay sorma anne olunca ben ztn mujde veririm de.. Hayirlisina dua et..

Bencede kimseye söylemek zorunda değilsin. Bende 2 yıllık evliyim eşim ailesi benim ailem gözümüzün içine bakıyorlar önceden dokundurup soruyorlardı bizde düşünmüyoruz gezicez tozucaz evliliğimizin tadını çıkarıcaz diyoduk. önceden soruyorladı şimdi soramıyorlarda niyeti yok bunların die. Ama gel görki bu sene çocuk istiyoruz ama söylemiyoruz eşimle bilinmesini istemiyoruz üzerimize bi baskı yapılmasını istemiyoruz çok sitresli bi durum yaşıyorum her ay günleri sayıyorum. hadi buayda olmadı gebelik testleri çöpe :((( acaba bi sorun mu var die dr gittik eşimle bi problem yok sağlıklısın dedi.
Sanada tavsiyem gitmediysen DOKTORA GİT kafanı kurcalayan acabalardan kurtul sıkıntı sitres mahvediyo sıkıntı sitres adet düzenini bile bozabiliyor
YUMURTLAMA GÜNLERİNİ SAY eczanede ovulasyon testleri var onlardanda yararlanabilirsin.
ben şimdi bu ovulasyon testlerini kullanıyorum. Beslenmek de önemli köy balından tutda keçi boynuzu incir v.s. kendim ve eşime yedirdim. Sonuç heray bekliyoruz işte. Herşeyin hayırlısı... :)))

aysegul ilk once seni tebrik edrim
bende bekleyenlerdenim 1 yildir istiyoruz cok uzuluyorum herdafasinda adet olunca bende de tibbi bakimdan hic bir sorun yok cok sukur ama olmuyor gelmiyor bebegim cok uzuluyorum kendimi cok yalniz hiss ediyorum :14::14::14::14::14::14::14::14:

Back