• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Neden gebe kalmıyorum

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Emeleren

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2022
54
20
3
29
Arkadaşlar merhaba 4 aylık evliyim bildiğim bir sıkntım yok ama hala gebelik oluşmadı benimle aynı durumu yaşayanlar varmı yada daha geç zamanlarda gebe kalan çok stres yaptım çok mutusuz

Arkadaşlar merhaba 4 aylık evliyim bildiğim bir sıkntım yok ama hala gebelik oluşmadı benimle aynı durumu yaşayanlar varmı yada daha geç zamanlarda gebe kalan çok stres yaptım çok mutusuz
Merhaba öncelikle stres yapma doktora gittin mi rahim filmi çektirdin mi sende bir şey yoksa bile eşinde gidip sperm testlerini falan yaptırsın bizimde böyleydi çatlatma iğnesiyle denedik 3 kere olmadı meğer eşimin sperm sayısı azmış ilaç kullandı 2 kerede aşılama denedik bu süreçte yine olmayınca artık stres olmamak için tüp bebek yaptık şok şükür oldu 🙏 her şeyin çaresi vardır önemli olan güzelce araştırın bir tedaviye başlamadan

Canim daha 4 ayliksin çok normal.eslerde sıkıntı bile yokkken yine çok sonra çocuk sahibi olan var.aslinds birazda şans işi.uzme kendini beklemedigin bir anda gelir inşallah 🥰

İnşallah ya eşim doğu görevinde yaşadığımız ilçe terör bölgesi sadece izin zamanları yılda 2 3 kere dışarı cikabiliyoruz ve bu ilçede gidip baktiracagim bir kadın doğum doktoru bile yok kizlar dua edin nolursunuz inşallah olur ya Allah isteyen herkese nasip eder inşallah

1 seneye kadar olmaması normal karşılanıyor. Stres yapmayın. Ama yine de eşinizle beraber gidip her şey yolunda mı diye muayene olabilirsiniz.

1 seneye kadar olmaması normal karşılanıyor. Stres yapmayın. Ama yine de eşinizle beraber gidip her şey yolunda mı diye muayene olabilirsiniz.
İlk izinde gideceğiz inşallah eşim doğu görevinde şuan kadın doğumun bile olmadığı bı ilcedeyim 😭

Merhaba 1 senelik evliyim inan herşeyden önce sıkıntı stres 3 ay once bir düşük yaşadım şimdi tekrar hamileyim ama 7 ay gibi bir süre benim de olmadi

Merhaba 1 senelik evliyim inan herşeyden önce sıkıntı stres 3 ay once bir düşük yaşadım şimdi tekrar hamileyim ama 7 ay gibi bir süre benim de olmadi
Ayyy yeminle Umut oldun bana şuan inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım hani hep filmlerde dizilerde şak diye ilk ilişkide bebek haberi gelir ya insan oyle olacak sanıyor ve üzülüyor

Ayyy yeminle Umut oldun bana şuan inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım hani hep filmlerde dizilerde şak diye ilk ilişkide bebek haberi gelir ya insan oyle olacak sanıyor ve üzülüyor
Bende bi ara hep oyle düşündüm moralim bozuldu doktor sıkıntı yok diyordu fakat yine de hep bekliyordum inan oyle bir anda oluyor ki beklemediğin

Adet skntisi kilo skntisi varmi sizde? Düzenli adetiniz varmi? Adetin 12 ci ile 18ci günü arasi iliski degerlendirin. Eger kilo varsa engel oluyor ama benim tanidik biri 4 aylik evliyken hamile kaldi 2 bucuk yillkk evlym gebe kalamadim hic cünkü polikistik over sendromj var bende kilo filan veremiyorum

Ama çok erken ya 4 ay olmuş evleneli tedavi alabileceğin yerde bile değilsiniz. Hamile kalsan nereye gideceksiniz kontrole. Kendi kendine mi doğacak bu bebek. Bence şartlarınız el verişli olduğunda deneyin. 2 senedir evliyiz daha yeni yeni cesaret aldık bebek için, bu kadar acele etmeyin Allah verir elbet zamanı vardır.

Hiçbir sorun bulunamazken 4 buçuk yıl sonrabir kızım olmuştu.. arkasından yine olmadı yine sorun yok 12 yıl içinde 3 tüp bebek bir aşılama denedim. Tutmadı ..sonund a suan 9 aylık ikizlerim var tüp bebek ile hamile kalmıştım .. ben 17 senelik evliyim hiç korunmadm simdide kendiliğinden oldu çok şükür anlamadım bile 3 aylık tekrar hamileyim... veren ALLAH önce beklettiriyor.
Ama benm kafama şu takıldı orda doktor yok diyorsunuz bence suan düsünmeyin bebeğin her zaman doktora hastaneye ihtiyacı oluyor ... siz bence başka bir şehre taşınınca çocuk yapın..

Adet skntisi kilo skntisi varmi sizde? Düzenli adetiniz varmi? Adetin 12 ci ile 18ci günü arasi iliski degerlendirin. Eger kilo varsa engel oluyor ama benim tanidik biri 4 aylik evliyken hamile kaldi 2 bucuk yillkk evlym gebe kalamadim hic cünkü polikistik over sendromj var bende kilo filan verem

Adetim çok düzenli kilo sorunumda yok canım.
Geçmiş olsun polikistikover olup gebe kalanları çok duydum inşallah en kısa zamnda sende bebek haberi alırsın 🙏🙏🙏

Adetim çok düzenli kilo sorunumda yok canım.
Geçmiş olsun polikistikover olup gebe kalanları çok duydum inşallah en kısa zamnda sende bebek haberi alırsın 🙏🙏🙏
Kafadan atinca oluyomus allahin izniyle erkenden gebe kalirsin😊🙏 bu arada güzel dileklerin icin tsk ederim

Back