• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Neden Gebe Kalamıyorum ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canim ovülasyon testi ile takip etmeyi denedinmi hiç ben hep uygulamaya göre yumurtlama değerlendiriyordum sonra duydum ki uygulamalar standarmış her kadının yumurtlamasi farklı oluyormuş mesela ben hep adetin 14.günü yumurtlama sanardım ama adete bir hafta varken yumurtlama görüyormuşum meğer haberim yokmuş bir arkadaşım adet bittiği ikinci günü yumurtlaması oluyormuş ona çok şaşırmıştım gerçekten de kaybettiğim bebeğime ovulasyon testi denediğim ay hamile kaldım İnşallahh sağlıkla tekrar kalırım
Allah hepimize nasip etsin inşallah. Ovülasyon testi almıştım ama kullanmayı bilmediğim için boşa gitti 🙁

Ama bu şekilde davranmayın kendinize.
Yumurta rezerviniz iyi olsa bile bu stresle kalitesi düşer bu şekilde de hamile kalmanız da zorlaşır inanın. Çok zor biliyorum stres yapmamak ama deneyin. Kafanızı başka şeyle meşgul etmeye çalışın.

Ben beklemek istemiyorum herkes çocuğu olmuyor diye laf etmeye başladı. Psikolojik baskı var üzerimde resmen çok boğuluyorum. Tüp bebek de çok pahalı 🙁🙁
Bnce de pskolojik senin ki ama burada 10 senedir çocuk bekleyenlere göre de tuhaf inan ki. Aşılamanın ilişkiden pek farkı yok ilaçlar fln yine aynı tutuyor hemen hemen. Kalan da oluyor tabi

Klomen kullandım 3 ay. Bununla birlikte fitil kullandım ara ara doktor kontrolünde tabi. Kan tahlili yaptılar. İyot eksikliği var dedi. Rahim filmi çekti tüplerin açık dedi. Eşim için doktora gittik değerleri normal çıktı. Ben enfeksiyon söktürücü ilaç , vitamin ilacı kullandım doktor kontrolünde yine olmadı. Aşılama yapalım dedi doktor Mart’ta ama virüs yüzünden gidemedim. Daha doğrusu gitmek istemedim. Evden çıkmıyoruz
Yumurtalarin normalmi amh diye bir test var onu yaptirdinizmi

Hamile kalamadığım için resmen sevinip göbek atanlar var. Onları gördükçe çok üzülüyorum. 🙁
öyle şeyler düşünme canım benim onların karaktersizligi sen böyle zamanlarda derin bir nefes al ve Allah benimle beraber diye düşün inşallah gönülden inanıyorum ki bebegin olacak olduğu zamanda bunları hatırlayıp sen gülüceksun DUA HER KAPIYI AÇAR bolca meryem suresi oku dua et ve doktor tedavi me gerekiyorsa peşini birakma

Ovulasyon testi kullanımı konusunda yardımcı olabilirim isterseniz. Şu an kullanıyorum ben, 2. Ayım bu
Lütfen yardımcı olun. Bende bugün sirapiş verdim 3 gün sonra gelecek. Bugün reglimin 2. günü

öyle şeyler düşünme canım benim onların karaktersizligi sen böyle zamanlarda derin bir nefes al ve Allah benimle beraber diye düşün inşallah gönülden inanıyorum ki bebegin olacak olduğu zamanda bunları hatırlayıp sen gülüceksun DUA HER KAPIYI AÇAR bolca meryem suresi oku dua et ve doktor tedavi me gerekiyorsa peşini birakma
Allah razı olsun ağzından bal akıyor çok teşekkür ederim 😭😭🙏🏻

Seni sadece senin yaşadığın şeyi yaşayan anlar diğer konuşanları kulak arkası et herşey güzel olucak bundan inan
Bana diyen yok genelde ama anneme laf sokuyorlarmıl genelde. Onun da ağrına gidiyor tabi üzülüyor. O yüzden stres yapıyorum 🙁

canım kendını bu kadar kotu ve cagresız dusunme bızım komsunun 17 yıl sonra olmuş yanı acele etme bıraz sabret
Rabbım dogru zamanı beklıyordur sen bol bol dua et namaz kıl namazının arkadasına bol bol dua et :)

Bana diyen yok genelde ama anneme laf sokuyorlarmıl genelde. Onun da ağrına gidiyor tabi üzülüyor. O yüzden stres yapıyorum 🙁
Hiiiioc kafana takma rahat ol azcık elimizde değil üzülüyoruz millet de ağzı olan konuşuyor allah'a havale et annende onlar çocuk istemiyor falan desin ben öyle dedittiriyodum

Lütfen yardımcı olun. Bende bugün sirapiş verdim 3 gün sonra gelecek. Bugün reglimin 2. günü
[/QUOT
İlk söyleyeceğim şey şu: her gün aynı saat aralığında test yapın. İlk idrarla yapmayın.
Adet bittikten 1gün sonra başlatın testleri yapmaya. Her gün aynı saatte test yapın. Testleri isterseniz sıralı olarak saklayn kıyaslama yapmak için. Test çizgisi kontrol çizgisi kadar ya da daha koyu olduğunda yumurtlama oluyor demektir. test yapmaya devam edin. T çizgisi silikleştiği gün çatlama meydana gelmiştir. Peki ilişki günleri nasıl olmalı. Özellikle yumurtlama olduğu gün ve 3gün boyunca ger gün ilişki öneriyorlar.

Ben testi instagramdan almıştım.aldığım kişi Hergün sorularıma cevap verdi. O yüzden baya öğrenmiş oldum. Umarım testleri düzenli uygular ve değerlendirirsiniz günleri.

Back