- 23 Ağustos 2012
- 49.451
- 229.099
- Konu Sahibi Prenses Diana
Adamlar kendi keyfini dusunurken koru körüne neden asik olayim ki...o beni düşünmüyor ben onu neden dusunucem...toplumunda cani cehennme ..pek umursamiyorum ben acikcasi kimseyi artik...gencligimi curuttuler .ask ask diye gezemem.kocaman adamlar genc kizlar uzerinden ego tatmini yapiyor resmen...elin yabanci kadinlari el ustunde tutuluyor.kendi kadini ne yapsa yaranamiyor.....eskiden oldugu gibi tasini siksa suyunu cikaran anadolu erkego kalmadi nerdeyse.ilk soru kizin maasi oldu artik...ailesinin durumuna göre kiz secilir oldu...bilmiyorum evlilik istemiyorum bende.yalniz mutluyum ama bir cocuk istiyorum inss
Ben Avrupa'da yasiyorum, burda da durum farkli degil. Bombos iliskiler dedigim gbi, ya cinsellik ustune, ya yanimda biri olsun yalniz kalmayayim ustune , kadinlarin bazilari aman calismayayim adamin parasini yiyeyim biri kirami yiyecegimi odesin kafasinda.......alem cildirmis yuvarlaniyor.
Dediginiz gibi isindim mi, bakisini gulusunu sevdim mi yok, kadin memur mu, maasi var mi, var o zaman tamam ben bununla rahat bir hayat yasarim diye dusunuyor erkekler. Dagi delen Ferhatlar , collere dusen Mecnunlar yok artik, statuye, maas cekine bakan adamciklar var sadece. Anadolu erkeginin soyu bence de tukendi.
Gercekten ask diye bir sey yok artik, erkekler sevdiginin gozlerinde kaybolmak istemiyor, maasi garanti olan kadinlarla olmak istiyor.