Neden evlenince hep kiz sehir degistirir?

ya canımm kıyamam sana seni şuan en çok ben anlıyorum :)son açtığım konuya bakarsan anlarsın...

bence hangi şehir iş olanakları bakımından iyi ise orayı secin.. benim olduğum şehir büyük nışanlımın kaldıkları yer iş bk. kısıtlı ikna ettim gibi

ama ilerisini Allah bilir İnşallah gönlümüzce olur..

dogru diyorsun canim, tskler yorum icin :) hayirlisi olsun

son yazdigin satir cok dogru, sanirim aklimi basima getirdi, cok cok tskler yorumun icin, zorlamiyacam allah büyük ilerde belki olur ama suan huzurum varya bozmaya degmez, tekrar tskler yorum icin [/QUOTE]

bak ne güzel söylemişsin.bence bunu hiç aklından çıkarma.nişanlını da kendinden uzaklaştırma.tabiki ailen seni çok seviyor ama bu konuda istemeden düşüncesizlik yapmış oluyorlar.etkilenme derim ben.huzur herşeyden önemli

Biz ikisinden uzagi sectik :) Yani hem bizimkilere yakin hem onunkilere....

Eltim ve eside Ortadalar yani hem onun ailesine yarim saat 40 dakika hem esinin ailesine bence öyle dene sansini yani de ortasi olsun hem bizimkilere yakin hem sizinkilere sanirim aranizda 450 km vardi yanlis hatirlamiyorsam bir konunda okmustum :)

Ben de eşimi memleketime götürmeyi çok istedim üstelik eşim o zaman öğretmendi kolaylık tayin olabilirdi ama asla lafını bile ettirmedi beş yılda toplasan memleketime gezmeye ancak iki kere gitmiştir.

Ya benim durumumdakiler? Nişandan sonra eşim burada,istanbulda işe girdi.nişanlanmadan önce de ben sivasta durmam deyip duruyordu.nişanlımın babası kaç kere sordu sivasa gelmez misin diye,net olarak gitmem dedim.1,5 sene sonra evlendik,6 aylık evliyiz,eşim hala aynı işyerinde.şimdi tutturdu ben sivasa gitmek istiyorum diye.deli olacağım...

ben de eşimin memleketine geldim.20 saatti. ama en başından beri hep kendi memleketimi istedim.eşim de hiç hayır demedi. hayırlısı neresi ise orası olsun dedi. yaklaşık 2 senelik evliyiz. ve artık hayırlısı benim memleketim diye düşünüyoruz. bu yaz taşınma planlarımız var. inşallah iyi olur bizim için
kızlar ailelerimiz her ne kadar kabul etse de kızım mutlu olsun bana yeter dese de yeri gelince de lafı söylerler ve içine cız diye oturur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…