- Konu Sahibi Melegimbenim
-
haklisinizda ne bileyim yaaa bu aralarda bunu taktim sanirim bos yere :rcanım 40 yıllık adeti mi değiştircen ya ne sıkıntıya sokuyon çocuğu hiç hoş olmadı valla kadının yeri kocasının yanıdır tamammı bebekom o nereye sen oraya
silah zoruyla mı nişanladılar arkadaşım? nişandan önce diretseydin.. olmuyorsa, zorlamasaydın.. madem aşk dedin sevgi dedin, şehir değiştirmeyi göze aldın, nişanlandın, şimdi de takma kafana..
canım bu biraz da karşılıklı anlaşmaya bağlı.yoksa ille de erkeğin yanına gidilir yerleşilir diye bir kural yok.nişanlının işi dolayısıyla senin bulunduğun şehre gelmesi belki zor olabilir ama tayin işi falansa kolay olur.ben eşimin yanında her zaman baskın karakter olarak kaldığım için eşim bennim yanıma geldi.onun için fark etmiyordu çünkü zaten üniversiteden sonra kendi memleketine dönmemişti ve dönmeyi düşünmüyordu.dediğim gibi kişilerin arasında çözülebilecek bir konu bu.yoksa hangi devirde yaşıyoruz yani ortaçağda değiliz ille kadın gidecek diye birşey yok.iyi bari ata binsin de gitsin oldu olacak.biraz modern olmak ve şartları birlikte irdelemek lazım bu devirde.oturun karşılıklı konuşun bence ortak bir yol bulabileceğinize inanıyorum
dogru diyorsunda cok diretiyor , cok sinirleniyor gitmem ben biyere diyor uf
muasebeci kendisine işle meşgul nişanlın canım?
yorumun icin tsklerr bende cok düsünceliyim bu aradalar bakalim artikBen eşimle nette tanıştım o batman ben ist bana evlenme teklif ettiğinde tek bir şey söyledim eğer istla geleceksen evet yok gelmeyeceksen hayır dedim oda gelirim dedi ve evlendik ben hala annemlerle yaşıyorum onun tayin işi daha olmadı biraz beklememiz gerekiyor.
Ama şeytan dürtmüyo değil hazır orda rahat bir hayat varken neden ist la getirip zora sokuyorumki herşeyi aslında kafam karışık gitmeyi ciddi ciddi düşünmeye başladım.
Gerçi eşimde buraya gelmek istiyor o küçük şehirden ben büyük şehirdenmi bıktım nedir.
Ama en doğrusu eşin nerde sen orda yeniden düzen kurmak zor şey ya.
Benim eniştem de taa Nerden geldi Teyzem için...:)
Teyzemi mümkün değil yollamazlardı onun olduğu şehire eniştem geldi oyüzden
Biraz geç kalmadınız mı bu konuyu konuşmak için?
Benim bildiğim söz/nişandan önce konuşulur bunlar.
Öylesine muhabbeti yapılacak konu değil, ciddi.
Baştan konuşulur, fikirler alınır, tavır belli edilir...
Karşıdaki de ona göre kendini ayarlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?