• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden erkekler dengesiz davranırlar??

Haklısınız çok haklısınız zaten şuan da ne ben duygusal anlamda birşeyler söylüyorum nede oda dedigim gibi sadece iki yakın arkadaş gibiyiz..
Bu karışıklık yaklaşık 4 ay önce oldu herşeyi o zman dedi etti ama yine pişman oldu..Aramızda birşey olup da bu şeklde davransa idi çoktan aradaki muhabbeti kesmiştim
Yaptığı bazı şeyler norml gelmiyor.Bilmiyorum ne olacak

Anladım öyleyse çok yormayın kafanızı akışına bırakın zamanla daha netleşir.

Ahhh küçüğüm iyii ettiinn 😊sen yaz sonra bizim gibi üzülen ablalarından olmaaa 😊 keyfine bak daha ne güzel insanlar çıkar karşına neleerrr 😉
Teşekkürler 😊🙏🏻
Umarım üzülmem zamanla herşey daha net ve güzel olacağına az da olsa bi inancım var 😊🙈
İnşaAllah hislerimde yanılmam☺️Tabi nasip kısmet herşey ☺️

Nasıl bi felsefe yani 🤔
Konuşayım ilgisi olsn sevsin ama aramızda bir şey olmasın gibi mi?

Ya amacina gore degisir ciddi ve gonul eglenmelik bile olsa ilgili olurlar aslinda aramizda bisey olmasincilar kesinlik kosarak uzaklasmasi gerekilen tipler bunlara ilgisiz ve ozel davranmamak gerekir. Ne demistik gonul eglenmeliklerle de ilgilenirler ama bunu hissedebilinir duzeydedir yani yapmacik olduklarini anlariz ciddi davranan insan gercekten seven herseyinle ilgilenmeye calisir seninle ilgili her konuda sıkılmaz gucenmez vs bunu da hissederiz aslinda.
Yinede erkek milletine biraz guvenmemek yani guven de tam gozu kapali olmamak lazim.

Valla kardes seven insan ıkhh mıkhh etmez bi sekilde girer kalbine altından girer üstünden cıkar oldurur işi. Yok öyle hem karnım doysun hem pastam dursun iliski zorluk olmadan olmuyo kimisi asker yolu bekliyo kimisi baska bi sey hayatın tantanası mı bitiyor gecilsin bu isler siz yol verince de pesinizde kul olur eminim ki klasik yine de siz bilirsiniz :KK16:

Ik mık der olayı dramatize eder terk edersin ayrılırsın 6 ay sonra başkasıyla izdivaç eder seni de öyle mal gibi eder

Valla kardes seven insan ıkhh mıkhh etmez bi sekilde girer kalbine altından girer üstünden cıkar oldurur işi. Yok öyle hem karnım doysun hem pastam dursun iliski zorluk olmadan olmuyo kimisi asker yolu bekliyo kimisi baska bi sey hayatın tantanası mı bitiyor gecilsin bu isler siz yol verince de pesinizde kul olur eminim ki klasik yine de siz bilirsiniz :KK16:
Evet işte bi buçuk ay konuşmayıp yüz vermeyince yine kendi geldi peşimden..
Güzel bir çıkmaza düştüm sanırım

Arkadaşlar çalıştığım işyerinde birbirimizden hoşlanıyoruz.bunu arkadaşlarımız aracılığı illede birbirimize duyurduk.aramız çok çok iyi idi çok iyi arkadaştık arkadaşıma beni bekleyecek mi diye sormuş evet demiş bekleyecek..Muhabbetimiz sohbetimiz çok iyi iken birlikte aktiviteler yaparken ve mesajlaşırken kendisinde üstü kapalı hoşlandığını hatta aşık olduğunu söledi ..ama bir süre snra birden beni beklemesin olmayacak demiş arkadaşa..bende bunun üzerine yüz yüze konuştum tamam zmaan dedi işim günüm düzgün değil askerliğim var başka sorunlarım var vs.. dedi ailesi akrabalarının kızını istiyormuş konuşması içim baskı yapıyorlarmış öle dedi eee dedm bana dedklerin ne olacak hepsi dogru gerçekten zaten ben “ya kalbime ya mantıgıma yenileceğim “ dedi ne demk oluyor bu dedm zaman rüya dedi tamam nasip herşey dedm öle kapandı.yine bizim aramız çok çok iyi konuşuyrz şakalaşıyoruz.aradan bi ay geçiyor yine yüzüme değilde arkadaşa beklemesin ya boşuna olmayacak diyor bu cümleden snra arama mesafe koyup hiç bir şeklde selam vermedim suratına bakmadım aynı ortamda isem çıktım girmedm oraya vss... bu süre zarfında oo çok üzgün kötü duruyordu bütün arkadaşlar neden öle diye sordular bilmediğimi söledm faln kendisinde bakıyor ama konuşmuyordu bi buçuk ay bu şeklde sürdü hiç konuşmadan yine bu sürenin sonunda kendi yavaş yavaş laf atma muhabbet kurmaya başladı araya farklı bi arkadaşı sokarak yine mesaj attı bi aydır da mesajlaşıyoruz ama hala bi teklif açılma tam anlamıyla yok neden bu şeklde yaptı ????
Çok çok kararsız biri😃
Zamanını gerçekten böyle tutarsız biriyle mi harcayacaksin çok saçma

Back