- 10 Temmuz 2019
- 14
- 3
- 1
- 28
- Konu Sahibi Angel344658
Arkadaşlar çalıştığım işyerinde birbirimizden hoşlanıyoruz.bunu arkadaşlarımız aracılığı illede birbirimize duyurduk.aramız çok çok iyi idi çok iyi arkadaştık arkadaşıma beni bekleyecek mi diye sormuş evet demiş bekleyecek..Muhabbetimiz sohbetimiz çok iyi iken birlikte aktiviteler yaparken ve mesajlaşırken kendisinde üstü kapalı hoşlandığını hatta aşık olduğunu söledi ..ama bir süre snra birden beni beklemesin olmayacak demiş arkadaşa..bende bunun üzerine yüz yüze konuştum tamam zmaan dedi işim günüm düzgün değil askerliğim var başka sorunlarım var vs.. dedi ailesi akrabalarının kızını istiyormuş konuşması içim baskı yapıyorlarmış öle dedi eee dedm bana dedklerin ne olacak hepsi dogru gerçekten zaten ben “ya kalbime ya mantıgıma yenileceğim “ dedi ne demk oluyor bu dedm zaman rüya dedi tamam nasip herşey dedm öle kapandı.yine bizim aramız çok çok iyi konuşuyrz şakalaşıyoruz.aradan bi ay geçiyor yine yüzüme değilde arkadaşa beklemesin ya boşuna olmayacak diyor bu cümleden snra arama mesafe koyup hiç bir şeklde selam vermedim suratına bakmadım aynı ortamda isem çıktım girmedm oraya vss... bu süre zarfında oo çok üzgün kötü duruyordu bütün arkadaşlar neden öle diye sordular bilmediğimi söledm faln kendisinde bakıyor ama konuşmuyordu bi buçuk ay bu şeklde sürdü hiç konuşmadan yine bu sürenin sonunda kendi yavaş yavaş laf atma muhabbet kurmaya başladı araya farklı bi arkadaşı sokarak yine mesaj attı bi aydır da mesajlaşıyoruz ama hala bi teklif açılma tam anlamıyla yok neden bu şeklde yaptı ????