• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden erkekler dengesiz davranırlar??

Angel344658

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2019
14
3
1
28
Arkadaşlar çalıştığım işyerinde birbirimizden hoşlanıyoruz.bunu arkadaşlarımız aracılığı illede birbirimize duyurduk.aramız çok çok iyi idi çok iyi arkadaştık arkadaşıma beni bekleyecek mi diye sormuş evet demiş bekleyecek..Muhabbetimiz sohbetimiz çok iyi iken birlikte aktiviteler yaparken ve mesajlaşırken kendisinde üstü kapalı hoşlandığını hatta aşık olduğunu söledi ..ama bir süre snra birden beni beklemesin olmayacak demiş arkadaşa..bende bunun üzerine yüz yüze konuştum tamam zmaan dedi işim günüm düzgün değil askerliğim var başka sorunlarım var vs.. dedi ailesi akrabalarının kızını istiyormuş konuşması içim baskı yapıyorlarmış öle dedi eee dedm bana dedklerin ne olacak hepsi dogru gerçekten zaten ben “ya kalbime ya mantıgıma yenileceğim “ dedi ne demk oluyor bu dedm zaman rüya dedi tamam nasip herşey dedm öle kapandı.yine bizim aramız çok çok iyi konuşuyrz şakalaşıyoruz.aradan bi ay geçiyor yine yüzüme değilde arkadaşa beklemesin ya boşuna olmayacak diyor bu cümleden snra arama mesafe koyup hiç bir şeklde selam vermedim suratına bakmadım aynı ortamda isem çıktım girmedm oraya vss... bu süre zarfında oo çok üzgün kötü duruyordu bütün arkadaşlar neden öle diye sordular bilmediğimi söledm faln kendisinde bakıyor ama konuşmuyordu bi buçuk ay bu şeklde sürdü hiç konuşmadan yine bu sürenin sonunda kendi yavaş yavaş laf atma muhabbet kurmaya başladı araya farklı bi arkadaşı sokarak yine mesaj attı bi aydır da mesajlaşıyoruz ama hala bi teklif açılma tam anlamıyla yok neden bu şeklde yaptı ????

Karşinda ki ne istediğini bilmeyen biri. Senin ilgin de olsun üzerinde başka şeyler de olsun mantığin da. Boyle çocuk adamlara sinir oluyorum yaa. Zamanini harcarsın. Adam dedigin ya olur ya olmaz der. Yok ailem yok askerligim falan filan demez zora gelince. Kendine yazik etme

Karşinda ki ne istediğini bilmeyen biri. Senin ilgin de olsun üzerinde başka şeyler de olsun mantığin da. Boyle çocuk adamlara sinir oluyorum yaa. Zamanini harcarsın. Adam dedigin ya olur ya olmaz der. Yok ailem yok askerligim falan filan demez zora gelince. Kendine yazik etme
Evet haklsıınız bunları hep düşünüyorum.seven insan hep herşeyi net olandır.Ama işte bu her hareketi hala istiyor gibi o yüzdende bende hep bi soru işareti bıraktı.işyerindeki herkese söylemiş benden hoşlandığını ama bazı sorunlarım var demiş 😐

Iyyy yine sevmediğim os.ruktan erkek tavırları.
Böylelerine g.tü başı ayrı oynuyor derler bizim oralarda.

Hazır muhabbeti kesmişsin. Sırtını sıvazlayıp hadi aslan yiğenim işine bak de muhabbeti komple kes.
Evet keşmiştim hiç bir şeklde de adım atmadm o attı adımı yine yüz vermedm başta düzgün bir şklde konuşmadm mesafeli konuştum ama yavaş yavaş yine eskisi gibi olduk 😐sizce hepsi aynı mıdır 🙄🙈

Evet haklsıınız bunları hep düşünüyorum.seven insan hep herşeyi net olandır.Ama işte bu her hareketi hala istiyor gibi o yüzdende bende hep bi soru işareti bıraktı.işyerindeki herkese söylemiş benden hoşlandığını ama bazı sorunlarım var demiş 😐
Tam bencil tip. Başkasına hoşlaniyorum sorunlarim var diyene kadar kendi neden size demiyor? Mesaj atmayı biliyor belli ki sizinle 1 aydir mesajlaşiyormuş. Arkadaş olarak sorunu yok. Ama sevgili olarak sorunu var. Sizde ki sevgiyi canli tutmaya calisiyor. Ola ki başkasina gönül vermeyin diye ama kendi de sahiplenmiyor. Hep acaba diyeceksiniz. Net olmayacak ki. Siz bilirsiniz tabi sizin hayatinız

Tam bencil tip. Başkasına hoşlaniyorum sorunlarim var diyene kadar kendi neden size demiyor? Mesaj atmayı biliyor belli ki sizinle 1 aydir mesajlaşiyormuş. Arkadaş olarak sorunu yok. Ama sevgili olarak sorunu var. Sizde ki sevgiyi canli tutmaya calisiyor. Ola ki başkasina gönül vermeyin diye ama kendi de sahiplenmiyor. Hep acaba diyeceksiniz. Net olmayacak ki. Siz bilirsiniz tabi sizin hayatinız
Yani direk sohbeti kesitirip atmalımıyım bu sefer bende dengesiz bir tavır sergilemiş olacagım kafam çok karıştı😔
Ve ben normalde bu kadar umursamazdım böle bişeyi ama bu kişiye çok farklı bi şey yani kendimde anlayamıyorum nedensiz bekliyorum 😐😔

Sizi elinde tutmaya o kişiyle evlenene kadar sizinle oynaşmaya çalışıyor yani o kızla evlenecek ama öncesinde sizinle birşeyler yaşamaya çalışıyor

Yüz vermeyin böyle tiplere hepsi böyle değil faha düzgün insanlar var
Belki haklı olabilirsiniz fakat cümlelerin arasında hayatında kimsenin olmadığına dair şeyler söylüyor bunu bana duyuruyor..Farklı bi düşüncesi bi şey yaşamak istedigini ben düşünmüyorm çnkü hiç şklde abuk subuk konuda mesaj atmadı ve tatil olunca bir kere yüz yüze görüştük daha yüz yüze görüşmedik yok şuan sadece mesajlaşıyoruz 🤔ya bi adım atsa yada açık açık konuşsa oda rahatlasa bende 🤦🏻‍♀️

Böyle birşey benim de başımda vardı yakın zamana kadar. Üstelik sevgilim. Anladım ki kendi canı isteyince geliyor istemeyince gidiyor. Yok sorunlarım var bilmem ne. En sonunda da senle yapamıyorum filan. Muhtemelen muhabbet biraz ilerlerse böyle birşey gelir size de.

İnsan ne kadar sorunu da olsa sevdiği kişinin yanında olur diğer şeyler hep kafa karışıklığı boş yere gelgitlerdir ve gönül yorar fazlasıyla. O yüzden fazla da iyi şeyler düşünmeden uzaklaşın. Yokluğu gelgitlerden daha iyi benim düşüncem..

Böyle biri için neden uğraşıyorsunuz demek istedim
Çnkü benmde ona karşı hislerim var ve bi uğraşım yok ki.
Ben sadece kafa karışıklığımı dile getirdim norml arkadaşça konuşuyorum ama ona karşı hissim olduğu içinde ister istemez düşünüyorum neden diye

Böyle birşey benim de başımda vardı yakın zamana kadar. Üstelik sevgilim. Anladım ki kendi canı isteyince geliyor istemeyince gidiyor. Yok sorunlarım var bilmem ne. En sonunda da senle yapamıyorum filan. Muhtemelen muhabbet biraz ilerlerse böyle birşey gelir size de.

İnsan ne kadar sorunu da olsa sevdiği kişinin yanında olur diğer şeyler hep kafa karışıklığı boş yere gelgitlerdir ve gönül yorar fazlasıyla. O yüzden fazla da iyi şeyler düşünmeden uzaklaşın. Yokluğu gelgitlerden daha iyi benim düşüncem..
Haklısınız çok haklısınız zaten şuan da ne ben duygusal anlamda birşeyler söylüyorum nede oda dedigim gibi sadece iki yakın arkadaş gibiyiz..
Bu karışıklık yaklaşık 4 ay önce oldu herşeyi o zman dedi etti ama yine pişman oldu..Aramızda birşey olup da bu şeklde davransa idi çoktan aradaki muhabbeti kesmiştim
Yaptığı bazı şeyler norml gelmiyor.Bilmiyorum ne olacak

Back