- 27 Şubat 2019
- 1.129
- 966
- 53
- Konu Sahibi Aglayan_melek
-
Gayet güzel yapıldıysa bence kafanıza takmayın zaten geri dönüşü olmayan bir işlem güzel bakarsınız sıkıntınız olmaz on yıl dememin sebebi zaman içinde insan yapısı değişiyor diş etlerinde çekilmeler oluyor ve alttaki dişlerde bir çürüme varsa erken müdahale için görmek isteyebiliyor doktor ama herşey güzel yapıldıysa ve siz mutlu değilseniz bence bi yardım alabilirsinizMerhabalar, önce dört diş yapıldı, diğer dişlerim yamuk değildi, ama yapılan dişler çok kusursuz olduğu için, kendi dişlerim çok göze çarptı ve bende beğenmedim, o yüzden estetik gülüş tasarımı için köpek dişleri de dahil ettik, çarpaşık olduğu için kesildiler, kesilerek yapılacağını biliyordum, ama bilmek ve yaşamak arasındaki farkı bilmiyordum, görüntü olarak yapılabilecek en güzel diş varsa belki o yapıldı, ama yine de çok mutlu olamadım, 10 yıl ömrü var vs birşey konuşmadık, iyi bakım ile uzun zaman kullanabileceğimi söyledi, ama ileri de diş eti çekilmesi durumunda tekrar yaptırmam gerektiğini söyledi, zaten diş eti çekilince, doğal dişleri kaplama yaptırıyorlar, ama durduk yere diş eti çekilmesi veya dişte bir kırılma söz konusu olmadığı zaman değiştirmem gerekmediğini söyledi
Kesilen dişe bişey olmaz. dişlerine düzenli bakar ve temızlogıne dıkkat edersen...Ben ilk yaptırdığım da görüntüsüne çok takıntılı davrandım, kötü değil asla, sadece kendi dişlerimi özledim, yıllarca sevmedim ama kaybedince özledim, daha sonraları görüntü konusunu bir nebze aştım, şimdi ise ileri de tekrar diş yaptırma korkusu yaşıyorum, ve porselenin altındaki dişimi tamamen kaybetmekten korkuyorum.
Film çekerek görebiliyorlar alttaki dişlerin durumunuGayet güzel yapıldıysa bence kafanıza takmayın zaten geri dönüşü olmayan bir işlem güzel bakarsınız sıkıntınız olmaz on yıl dememin sebebi zaman içinde insan yapısı değişiyor diş etlerinde çekilmeler oluyor ve alttaki dişlerde bir çürüme varsa erken müdahale için görmek isteyebiliyor doktor ama herşey güzel yapıldıysa ve siz mutlu değilseniz bence bi yardım alabilirsiniz
Malesef göremezler canım kökleri görebilirler ama dişler görünmez kaplama olduğu içinFilm çekerek görebiliyorlar alttaki dişlerin durumunu
Anladım, bir sorun olursa agrı yapar belki öyle anlayabilirimMalesef göremezler canım kökleri görebilirler ama dişler görünmez kaplama olduğu için
Ama kanal tedavisi olduğu için agrı yapmayadabilir sorun olsa daMalesef göremezler canım kökleri görebilirler ama dişler görünmez kaplama olduğu için
Yani ama az çok kendini bi yerde belli ediyor yani hayatımızda bişeyler şöyle olur böyle olur diye yaşayamayız cnm onun için kafana takmaAma kanal tedavisi olduğu için agrı yapmayadabilir sorun olsa da
dislerin kahverengi olsa , hepsi düsse bile intihar etmeye degmez seni üzmüs bu konuya takinti yapmissin ama ben olsam ben de yapabilirdim taktimmi takiyorum cubku ama sunu bilcözumu war yani asiri canini sikiyorsa cok iyi bir doktor bulup parayi bayilip tekrar yaptirirsin istanbulda dis estetigi yapan cok iyi yerler war.Merhaba arkadaşlar, ilk defa üye oldum, içime çok dert olan bir konuyu sizinle paylaşmak için buraya gelmek istedim, ben 25 yaşındayım, küçüklüğümden beri ön dişlerimin çarpışıklıgından rahatsızdım, sağlıklı ama çarpaşıktı, sadece estetik yönden sorun vardı, en sonunda yaptırmaya karar verdim, ve gözümü kararttım, ön sekiz dişimi porselen kaplama yaptırdım,dişlerim kesildiği an aslında pişman oldum gibi oldu, ama güzel olucak diye ümit ediyordum, sonra porselen dişler takıldı, görüntü olarak asla kendi dişimin doğallığını yakalayamadım, daha önce diş estetiği yaptırmadıgım için, bunun böyle olacağını hiç bilmiyordum, ve en önemlisi dişlerim kesilerek yapıldı, görünümüne bir nebze alışmaya çalışsam da, dişlerim kesildiği için, alttaki kesilen dişim ileri de elimde kalır ve porselen ile birlikte kırılır diye çok korkuyorum, bu korkularla dişlerim kesildikten sonra karşılaştım, daha önce işin bu tarafları hiç aklım da yoktu, bana şaka gibi gelmişti ama ben bir an tutulup bu hatayı kendime yaptım, bir ara bu yüzden intihar ettim, bu durumu psikolojim kaldırmadı, güzel olsa da, olmasa da, eski dişlerimi özledim, kaybettiğim için özlüyorum belki de, ama biliyorum kıymetini asla dişlerimi kestirmeden bilemicektim, eninde sonunda ilk fırsatta yaptırıcaktım, beni intihara bile sürükledi dişlerimi kestirip, porselen kaplatmak, ve her gece bununla uyuyup, bununla kalkıyorum, eski resimlerime bakıp gözlerimden akan yaşları siliyorum her gece, evet görüntü çok kötü olmadı ama biliyorum ki ben hayatta iken, bir daha dişlerimi yaptırıcam, ömür boyu idare etmicek beni bu porselen, ve belki de ileri de dişimle birlikte kırılıp, implanta kadar gidecek, madem bunları biliyordun, neden yaptırdın diyebilirsiniz, çok haklısınız da, onu da şöyle anlatmak isterim size, diş konusunda bu kadar bilgi sahibi değildim yaptırırken, yaptırdıktan sonra bu kadar bilgiyi edindim kendi çabamla, sizden istediğim arkadaşlar, bana bu konuda ki fikirlerinizi yazmanız, aslında galiba içten içe bana teselli vermenizi istiyorum galiba, çünkü etrafımda konuşacak ve beni dileyecek kimsem yok inanın, karşınızda dişlerini kestirip porselen yaptırdığı için, bunalıma girmiş ve intihar bile edip ölmeyi başaramamış bir genç kız var, sizce neden bu kadar kafama taktım, neden mutlu olamadım, lütfen beni yargılamayın, ben bir hata yaptım, yada kafam da çok büyüttüm bilemiyorum, dişleri çıkmaya başlayan bebeklere bile özeniyorum, hayata yeni bir başlangıç yapıyorlar, benim bir daha asla öyle bir şansım olmayacak, tek bildiğim eskiye olan özlemim
intiharMerhaba arkadaşlar, ilk defa üye oldum, içime çok dert olan bir konuyu sizinle paylaşmak için buraya gelmek istedim, ben 25 yaşındayım, küçüklüğümden beri ön dişlerimin çarpışıklıgından rahatsızdım, sağlıklı ama çarpaşıktı, sadece estetik yönden sorun vardı, en sonunda yaptırmaya karar verdim, ve gözümü kararttım, ön sekiz dişimi porselen kaplama yaptırdım,dişlerim kesildiği an aslında pişman oldum gibi oldu, ama güzel olucak diye ümit ediyordum, sonra porselen dişler takıldı, görüntü olarak asla kendi dişimin doğallığını yakalayamadım, daha önce diş estetiği yaptırmadıgım için, bunun böyle olacağını hiç bilmiyordum, ve en önemlisi dişlerim kesilerek yapıldı, görünümüne bir nebze alışmaya çalışsam da, dişlerim kesildiği için, alttaki kesilen dişim ileri de elimde kalır ve porselen ile birlikte kırılır diye çok korkuyorum, bu korkularla dişlerim kesildikten sonra karşılaştım, daha önce işin bu tarafları hiç aklım da yoktu, bana şaka gibi gelmişti ama ben bir an tutulup bu hatayı kendime yaptım, bir ara bu yüzden intihar ettim, bu durumu psikolojim kaldırmadı, güzel olsa da, olmasa da, eski dişlerimi özledim, kaybettiğim için özlüyorum belki de, ama biliyorum kıymetini asla dişlerimi kestirmeden bilemicektim, eninde sonunda ilk fırsatta yaptırıcaktım, beni intihara bile sürükledi dişlerimi kestirip, porselen kaplatmak, ve her gece bununla uyuyup, bununla kalkıyorum, eski resimlerime bakıp gözlerimden akan yaşları siliyorum her gece, evet görüntü çok kötü olmadı ama biliyorum ki ben hayatta iken, bir daha dişlerimi yaptırıcam, ömür boyu idare etmicek beni bu porselen, ve belki de ileri de dişimle birlikte kırılıp, implanta kadar gidecek, madem bunları biliyordun, neden yaptırdın diyebilirsiniz, çok haklısınız da, onu da şöyle anlatmak isterim size, diş konusunda bu kadar bilgi sahibi değildim yaptırırken, yaptırdıktan sonra bu kadar bilgiyi edindim kendi çabamla, sizden istediğim arkadaşlar, bana bu konuda ki fikirlerinizi yazmanız, aslında galiba içten içe bana teselli vermenizi istiyorum galiba, çünkü etrafımda konuşacak ve beni dileyecek kimsem yok inanın, karşınızda dişlerini kestirip porselen yaptırdığı için, bunalıma girmiş ve intihar bile edip ölmeyi başaramamış bir genç kız var, sizce neden bu kadar kafama taktım, neden mutlu olamadım, lütfen beni yargılamayın, ben bir hata yaptım, yada kafam da çok büyüttüm bilemiyorum, dişleri çıkmaya başlayan bebeklere bile özeniyorum, hayata yeni bir başlangıç yapıyorlar, benim bir daha asla öyle bir şansım olmayacak, tek bildiğim eskiye olan özlemim
Öncelikle merhaba, içinde bulunduğunuz durumun sizi çok uzdugunu görüyorum. Öyle ki kendinize fiziksel zarar verme boyutuna ulaşmış. Lütfen bir psikiyatri servisine başvurun. Üzüntünüzün altinda yatan gerçek nedeni bulmaniza yardim edecektir. SevgilerleMerhaba arkadaşlar, ilk defa üye oldum, içime çok dert olan bir konuyu sizinle paylaşmak için buraya gelmek istedim, ben 25 yaşındayım, küçüklüğümden beri ön dişlerimin çarpışıklıgından rahatsızdım, sağlıklı ama çarpaşıktı, sadece estetik yönden sorun vardı, en sonunda yaptırmaya karar verdim, ve gözümü kararttım, ön sekiz dişimi porselen kaplama yaptırdım,dişlerim kesildiği an aslında pişman oldum gibi oldu, ama güzel olucak diye ümit ediyordum, sonra porselen dişler takıldı, görüntü olarak asla kendi dişimin doğallığını yakalayamadım, daha önce diş estetiği yaptırmadıgım için, bunun böyle olacağını hiç bilmiyordum, ve en önemlisi dişlerim kesilerek yapıldı, görünümüne bir nebze alışmaya çalışsam da, dişlerim kesildiği için, alttaki kesilen dişim ileri de elimde kalır ve porselen ile birlikte kırılır diye çok korkuyorum, bu korkularla dişlerim kesildikten sonra karşılaştım, daha önce işin bu tarafları hiç aklım da yoktu, bana şaka gibi gelmişti ama ben bir an tutulup bu hatayı kendime yaptım, bir ara bu yüzden intihar ettim, bu durumu psikolojim kaldırmadı, güzel olsa da, olmasa da, eski dişlerimi özledim, kaybettiğim için özlüyorum belki de, ama biliyorum kıymetini asla dişlerimi kestirmeden bilemicektim, eninde sonunda ilk fırsatta yaptırıcaktım, beni intihara bile sürükledi dişlerimi kestirip, porselen kaplatmak, ve her gece bununla uyuyup, bununla kalkıyorum, eski resimlerime bakıp gözlerimden akan yaşları siliyorum her gece, evet görüntü çok kötü olmadı ama biliyorum ki ben hayatta iken, bir daha dişlerimi yaptırıcam, ömür boyu idare etmicek beni bu porselen, ve belki de ileri de dişimle birlikte kırılıp, implanta kadar gidecek, madem bunları biliyordun, neden yaptırdın diyebilirsiniz, çok haklısınız da, onu da şöyle anlatmak isterim size, diş konusunda bu kadar bilgi sahibi değildim yaptırırken, yaptırdıktan sonra bu kadar bilgiyi edindim kendi çabamla, sizden istediğim arkadaşlar, bana bu konuda ki fikirlerinizi yazmanız, aslında galiba içten içe bana teselli vermenizi istiyorum galiba, çünkü etrafımda konuşacak ve beni dileyecek kimsem yok inanın, karşınızda dişlerini kestirip porselen yaptırdığı için, bunalıma girmiş ve intihar bile edip ölmeyi başaramamış bir genç kız var, sizce neden bu kadar kafama taktım, neden mutlu olamadım, lütfen beni yargılamayın, ben bir hata yaptım, yada kafam da çok büyüttüm bilemiyorum, dişleri çıkmaya başlayan bebeklere bile özeniyorum, hayata yeni bir başlangıç yapıyorlar, benim bir daha asla öyle bir şansım olmayacak, tek bildiğim eskiye olan özlemim
Ne olursa olsun sağlam dişe dokunmaman gerekedi. En sağlıklısı bu tabikide ama kimisi için estetik daha önemli. Bir anlık gaz ile bu işe girişmissiniz belli ama hayatın sonu mu değil tabiki de. Dişi olmayan insanlar da var bir şekilde tedavisini görüp hayatına devam ediyor. Siz sadece dertsiz başınıza dert almışsınız ama hayatın sonu değil sonuçta. Bu durumu kabullenip kendinizi sucmalayi bırakmalısınız mecburen.Merhaba arkadaşlar, ilk defa üye oldum, içime çok dert olan bir konuyu sizinle paylaşmak için buraya gelmek istedim, ben 25 yaşındayım, küçüklüğümden beri ön dişlerimin çarpışıklıgından rahatsızdım, sağlıklı ama çarpaşıktı, sadece estetik yönden sorun vardı, en sonunda yaptırmaya karar verdim, ve gözümü kararttım, ön sekiz dişimi porselen kaplama yaptırdım,dişlerim kesildiği an aslında pişman oldum gibi oldu, ama güzel olucak diye ümit ediyordum, sonra porselen dişler takıldı, görüntü olarak asla kendi dişimin doğallığını yakalayamadım, daha önce diş estetiği yaptırmadıgım için, bunun böyle olacağını hiç bilmiyordum, ve en önemlisi dişlerim kesilerek yapıldı, görünümüne bir nebze alışmaya çalışsam da, dişlerim kesildiği için, alttaki kesilen dişim ileri de elimde kalır ve porselen ile birlikte kırılır diye çok korkuyorum, bu korkularla dişlerim kesildikten sonra karşılaştım, daha önce işin bu tarafları hiç aklım da yoktu, bana şaka gibi gelmişti ama ben bir an tutulup bu hatayı kendime yaptım, bir ara bu yüzden intihar ettim, bu durumu psikolojim kaldırmadı, güzel olsa da, olmasa da, eski dişlerimi özledim, kaybettiğim için özlüyorum belki de, ama biliyorum kıymetini asla dişlerimi kestirmeden bilemicektim, eninde sonunda ilk fırsatta yaptırıcaktım, beni intihara bile sürükledi dişlerimi kestirip, porselen kaplatmak, ve her gece bununla uyuyup, bununla kalkıyorum, eski resimlerime bakıp gözlerimden akan yaşları siliyorum her gece, evet görüntü çok kötü olmadı ama biliyorum ki ben hayatta iken, bir daha dişlerimi yaptırıcam, ömür boyu idare etmicek beni bu porselen, ve belki de ileri de dişimle birlikte kırılıp, implanta kadar gidecek, madem bunları biliyordun, neden yaptırdın diyebilirsiniz, çok haklısınız da, onu da şöyle anlatmak isterim size, diş konusunda bu kadar bilgi sahibi değildim yaptırırken, yaptırdıktan sonra bu kadar bilgiyi edindim kendi çabamla, sizden istediğim arkadaşlar, bana bu konuda ki fikirlerinizi yazmanız, aslında galiba içten içe bana teselli vermenizi istiyorum galiba, çünkü etrafımda konuşacak ve beni dileyecek kimsem yok inanın, karşınızda dişlerini kestirip porselen yaptırdığı için, bunalıma girmiş ve intihar bile edip ölmeyi başaramamış bir genç kız var, sizce neden bu kadar kafama taktım, neden mutlu olamadım, lütfen beni yargılamayın, ben bir hata yaptım, yada kafam da çok büyüttüm bilemiyorum, dişleri çıkmaya başlayan bebeklere bile özeniyorum, hayata yeni bir başlangıç yapıyorlar, benim bir daha asla öyle bir şansım olmayacak, tek bildiğim eskiye olan özlemim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?