- Konu Sahibi xoxzlemmm85
-
Arkadaslar merhaba.. Bir konuda fikirlerinizi almaya ihtiyacim var. Calistigim ofis bayan agirlikli sadece 1 erkek var ve resmen kadinlar hamami gibi dedikodu donuyor, hatta gruplasmalar var. ama uzaktan gorseniz herkes birbirini o kadar cok seviyor ki herkes birbiriyle kanka.. birbirlerinin yuzlerine guluyolarlar ama arkadan neler neler konusuyolar.. ben hicbi zaman bu tur insanlar gibi olamadim ne biliyim karakterim boyle. Biliyorum cok safim hatta aptallik benimki, ikiyuzlu davranmam gerekirken dogrucu davranip tepki cekiyorum, sivriliyorum herkesin icinde.. Yani soyle de diyebilirim ben birini sevmiyorsam sevmiyorumdur ona da aman iyi goruneyim, beni kotu bilmesin gibi hic dusunemem. direkt yuzune senden hoslanmiyorum demem tabiki ama gene de o insan onu sevmedigimi anlar bi sekilde tavirlarimdan. mesela bi arkadasim var gorseniz herkesle nasil iyi anlasiyor herkese canim, tatlim, askim diyor ben sok geciriyorum. arkalarindan dedikodularini da yapiyor ama tabi gorunurde cok iyi insan oluyor, ben gicik kiz oluyorum..
Umarim kendimi anlatabildim, bana yol gosterin arkadaslar, nasil politik olunur, nasil davranmam gerek is ortaminda? cunku bu huyumla isyerinde gercekten cok mutsuz gunler geciriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?