Cunku; hakettiğin yerde duruyorsundur.Düsünmen gereklidir, kendine degeri vermesi gereken önce kendinsindir.Sayet sen kendini önemsemeyip devam ediyorsan baskası neler yapmaz.Merhaba. Benim alanım aile ve evlilik öncesi ile ilgili. Bu yazdigim konu hakkında olumlu olumsuz herkesin bir anısı vardır diye düşünüyorum. Sevgili nişanlı koca kim olursa olsun sana kendini değersiz hissettirdiği halde neden hala onunla olmaya devam edilir? Şiddet hakaret vb hepsi veya bir kısmı var. Yada başka sıkıntılar var. Sizce ne olabilir?
Ben değilim. Yanlış anladınız sanırımPsikolojiniz normal değil ondan dolayı
Maddi imkansızlık olur, destek olan kimsesi olmaz, çocukluktan gelen öğretilen yanlış düşünceler olabilir, yine çocukluk travmaları olabilir. Çok genel bir soru olmuş.Merhaba. Benim alanım aile ve evlilik öncesi ile ilgili. Bu yazdigim konu hakkında olumlu olumsuz herkesin bir anısı vardır diye düşünüyorum. Sevgili nişanlı koca kim olursa olsun sana kendini değersiz hissettirdiği halde neden hala onunla olmaya devam edilir? Şiddet hakaret vb hepsi veya bir kısmı var. Yada başka sıkıntılar var. Sizce ne olabilir?
Genel sordum. İlla şahit oluyoruz ya böyle durumlara.Maddi imkansızlık olur, destek olan kimsesi olmaz, çocukluktan gelen öğretilen yanlış düşünceler olabilir, yine çocukluk travmaları olabilir. Çok genel bir soru olmuş.
Ben değilim. Yanlış anladınız sanırım
Merhaba. Benim alanım aile ve evlilik öncesi ile ilgili. Bu yazdigim konu hakkında olumlu olumsuz herkesin bir anısı vardır diye düşünüyorum. Sevgili nişanlı koca kim olursa olsun sana kendini değersiz hissettirdiği halde neden hala onunla olmaya devam edilir? Şiddet hakaret vb hepsi veya bir kısmı var. Yada başka sıkıntılar var. Sizce ne olabilir?
Sanırım yanlış sordum. Ben bir Aile Danışmanı ve İlişki Koçu yum. Bana gelen çeşitli danışmanlardan yola çıkarak bu konuyu yapilandiriyorum. Daha başka ne gibi örnekler var diye sormak istemiştim. Genel bir tartışma fikir ortamı olmasını hedeflemiştim. Kişisel soru gibi algılanacak şekilde yazdım sanırım. Bu şekilde gelisecegini düşünmedim.
Sanırım yanlış sordum. Ben bir Aile Danışmanı ve İlişki Koçu yum. Bana gelen çeşitli danışmanlardan yola çıkarak bu konuyu yapilandiriyorum. Daha başka ne gibi örnekler var diye sormak istemiştim. Genel bir tartışma fikir ortamı olmasını hedeflemiştim. Kişisel soru gibi algılanacak şekilde yazdım sanırım. Bu şekilde gelisecegini düşünmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?