• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden Değersiz Görenlere Çok Değer Verilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zynph

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2022
6
-1
1
31
Merhaba. Benim alanım aile ve evlilik öncesi ile ilgili. Bu yazdigim konu hakkında olumlu olumsuz herkesin bir anısı vardır diye düşünüyorum. Sevgili nişanlı koca kim olursa olsun sana kendini değersiz hissettirdiği halde neden hala onunla olmaya devam edilir? Şiddet hakaret vb hepsi veya bir kısmı var. Yada başka sıkıntılar var. Sizce ne olabilir?

Hastalıklı bi durum,alışkanlıklarını terk edememe,düzeleceğine dair umut…ama bi yerden sonra kafaya dank edip gidilmeli

Maddi bagimlilik. Eksik olan öz sevgi ve öz saygi. Cevre baskisi vs. Bunun bir sürü nendenleri olabilir. Ama bana sorulsa kadinlari bastan bu konuda yalnis da yetistirdikleri icin. Altdan al kizim, sorun cikartma kizim, yuvayi kadin yapar, esine karsi saygida kusur etme, gelinlikle ciktin kefenle dönersin vs. Bir cok suc ailelerde de var

Merhaba. Benim alanım aile ve evlilik öncesi ile ilgili. Bu yazdigim konu hakkında olumlu olumsuz herkesin bir anısı vardır diye düşünüyorum. Sevgili nişanlı koca kim olursa olsun sana kendini değersiz hissettirdiği halde neden hala onunla olmaya devam edilir? Şiddet hakaret vb hepsi veya bir kısmı var. Yada başka sıkıntılar var. Sizce ne olabilir?
Cunku; hakettiğin yerde duruyorsundur.Düsünmen gereklidir, kendine degeri vermesi gereken önce kendinsindir.Sayet sen kendini önemsemeyip devam ediyorsan baskası neler yapmaz.

Kendine değer vermeyenlerin en çok yaptığı şeydir bu, kendini değersiz hissettirenlere değer vermek.

Maddi imkansızlık olur, destek olan kimsesi olmaz, çocukluktan gelen öğretilen yanlış düşünceler olabilir, yine çocukluk travmaları olabilir. Çok genel bir soru olmuş.

Maddi imkansızlık olur, destek olan kimsesi olmaz, çocukluktan gelen öğretilen yanlış düşünceler olabilir, yine çocukluk travmaları olabilir. Çok genel bir soru olmuş.
Genel sordum. İlla şahit oluyoruz ya böyle durumlara.

Sanırım yanlış sordum. Ben bir Aile Danışmanı ve İlişki Koçu yum. Bana gelen çeşitli danışmanlardan yola çıkarak bu konuyu yapilandiriyorum. Daha başka ne gibi örnekler var diye sormak istemiştim. Genel bir tartışma fikir ortamı olmasını hedeflemiştim. Kişisel soru gibi algılanacak şekilde yazdım sanırım. Bu şekilde gelisecegini düşünmedim. 😄

Düzelir umudu ama kendinden gittiğini görence vazgeçer bu zamanda kimse değersiz hissettirenle kalmaz ya artık akıllandı kadınlar

Sanırım yanlış sordum. Ben bir Aile Danışmanı ve İlişki Koçu yum. Bana gelen çeşitli danışmanlardan yola çıkarak bu konuyu yapilandiriyorum. Daha başka ne gibi örnekler var diye sormak istemiştim. Genel bir tartışma fikir ortamı olmasını hedeflemiştim. Kişisel soru gibi algılanacak şekilde yazdım sanırım. Bu şekilde gelisecegini düşünmedim. 😄

Bdv Aile Danışmanı, İlişki koçu , psikolog , sosyolog , tez çalışması yapan öğrenciler ve diğerleri için açılmış bir alan değil.

Yaptığınız bir çalışma da değil. Bu konunuzu bir çalışma olarak görüyorsanız; konuyla ilgili yönetime bilgi verdiniz mi , izin aldınız mı ? Kazen Kazen Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Bilginize.

Konuya yazan üyelere de konu açılışınızda bir bilgi vermediniz.

O zaman bu sorunun cevabını sizin bilmenize gerkemiyor mu? Niye burdakilere soruyorsunuz?

Madem para karşılığı koçluk ve danışmanlık sunuyorsunuz! o zaman bunu bizlerden iyi bilmeniz gerekir. Bana kalırsa koçluk moçluk diye bir meslek yok, terapiye bir sebepten dolayı gidemeyenlerin paralarını alan soytarılar var, onlar da işte yaşam koçu, bilmem ne danışmanı oluyor sizin gibi. Size ciddi problemlerle gelen insanlara neye dayanarak 'koçluk' sunuyorsunuz? Eğitimiz nedir bu konuda? Tonla problemli olan insanların parasını alırken gerçekten içiniz rahat mı, ne kadar yeterlisiniz? Size gelen insanların dertlerini 3. kişilerin olduğu yerde paylaşmak yerine oturun düşünün ben kimim, ne iş yapıyorum diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back