Kesinlikle toplumda öyle suyu çıkmış bir cinsellik baskısı var ki bırakın insanların istedikleri arzuladiklari insanlarla cinsellik yaşamasını. Eşlerini severek evlenen hanımlar bile bunun sorunu ile yıllarca boğuşuyorlar. Bu arada hymen konusuna gelecek olursak esnek mi bilmiyorum herhangi bir jinekolojik muayeneye olmadım ama ihtimal olarak esnek olabileceğim benimde aklıma geldi. Sonuç olarak belki bizler bir şekilde bilinçli yaklaştık ve yasamak istediğimiz arzulara odaklandık ama maalesef ki günümüzde bunun problemi ile yaşayan kadınlar sayı olarak çok fazla.. bizim burada böyle tabiri caizseler yapmamız ne kadar doğru bilmiyorum ama özellikle toplum olarak en azından kadınların cinsel birliktelikte bir "kurbanlık koyun" olmadıkları bilincinden bir an önce çıkarız.. Böyle söyleyince şimdi yanlış anlaşılmasın.. Ben demiyorum ki herkes sokağa çıksın ve birbiriyle yatsın
ben sadece insanlara baskı uygulamayı bırakalım ve onlar nerede ne zaman ne yaşamak istediklerine karar versinler, toplum değil