Neden bu şekilde hissettiğimi anlamadım yazısı "güncelleme"

pulluceket

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2022
10
9
28
Merhabalar 2-3 hafta kadar önce bu başlıkta uzun bir yazı paylaşıp ve ilk birlikteliğimi yaşarken korkum ve kanamam olmamasına rağmen içimde hissettiğim duvar ve acının sebebinin ne olduğuna dair bir yazı paylaşmıştım. Şimdi tekrar yazmak istedim, belki benim gibi aynı durumdan muzdarip olanlar vardır diye. Öncelikle birlikteliği sağlayabildim hemde 0 kanama ve acı ile. Şöyle ki ilk başarısız denememizin ardından ikinci defa bir araya geldiğimizde daha rahat ve bir kaç gün birlikte geçirebilecek bir ortamdaydık. Kafamda soru işaretleri varmıydı kesinlikle vardı. Bi kere acı potansiyelinin farkına varmıştım ama yine de kesinlikle tekrar denemek istiyordum. Tekrar deneme aşamasında ilk seferde yine olmadı maalesef. Bu defa kendimi kastığımın ben bile farkına vardım.. Bu demek oluyordu ki ilk denemede de bilinçsizce kendimi kasmışım. Yani hissettiğim o duvar fizyolojik bir problem değil benim kendi yarattığım bir problemmiş. Başarısız olması bu defa bana kendimi ciddi anlamda kötü hissettirdi. Çünkü hep "kulaktan dolma bilgilere inanacak ve bunlardan korkup yapamayacak bir insan değilim" düşüncem vardı.. Ama başaramamız ve benim bu konuda kendimi kötü hissetmemi erkek arkadaşım da farketti. Özellikle bu sebeple kendimi kastığımı buna resmen bir inat gibi yaklaştığımı söyledi. Oldukça sakın yaklaştı bana karşı. Olmak zorundaymış gibi hissetmem gerektiğini, bunu bir hırs ya da inat yaptığımdan ötürü zaten bu şekilde ilerlediğini ve hemen olmak zorunda olmadığını ister 3 ay alsın ister 5 ay alsın problem olmadığını söyledi. Yaklaşımı gerçekten güzeldi. Düşününce haklı geldi söyledikleri bana da. Kesinlikle hırs yaptığımın farkına varmıştım ve zaten bu şekilde yaşadığım bir ilişki bana güzel sonuçlar dogurmayacakti. Bende bıraktım bu düşünceyi ve dedim ki tamam olduğu yere kadar yaşarız bir şeyleri zaten kendimi hazır hissettiğimde olur. Bu muhabbetlerin olduğunun ertesi günü yine erkek arkadaşımla (illa ki birliktelik yaşayacağız düşüncesiyle değil) daha normal bir düzeyde sevişirken o anın ambiyansı ile birlikteliği sağladık. İnanır mısınız sonunda dedim ki bumuydu ya gerçekten. Biz kadınlar aslında bu kadar acısız bu kadar bize zararsız (fizyolojik problemleri olanlar hariç) bir şey için mi yıllarca kendimi yıpratıyoruz soğuk terler döküyoruz. İnanır mısınız bilmem küçücük bir sizlama dışında hissettiğim tek bir acı olmadı.. Kanamam hiç olmadı. İlk deneme de çok az bir kanamam olmuştu belki ondandır. Hatta kusura bakmayın soyle bir detay vereceğim ama ilkinden sonra bir kaç defa daha yapıp devam edemezsiniz de bence tamamen hikaye :KK70: Ama diyorum ya duyduğumuz o senaryolar kafamızda kurduğumuz o şeyler tamamen bir anda yok oldu benim için. İşin özü kendimize verdiğimiz eziyet tamamen psikolojik bunu kendimize sadece biz yapıyoruz ya da toplum tam olarak emin değilim.. Çok uzun yazdım kusura bakmayın ama kesinlikle ama kesinlikle yaşadığınız birliktelikte acı çekiyorsanız ve fizyolojik problemlerinizi yoksa şayet bir şeyler yanlış gidiyor demektir. Ya cinsellige hazır değilsiniz, ya hayatınız da ki insan sizin ruhunuza dokunamıyor, ya yaşamak-paylaşmak istediğiniz duyguları o insanla yasamak istemiyorsunuz ya da topluma çok kulak vermişsiniz demektir... Bu benim naçizane fikrimdi katılan olur katılmayan olur elbette ki o yüzden hatam varsa kusura bakmayın

Aynen böyle ben de sizinkinin aynısını yaşadım hiç kanamam olmadı. 4.ilişkimde birleşme oldu kendimi kasmamaya karar verdim ve birliktelik kanamasız ve acısız oldu. Toplumda hep cinsellik kötü, çok acıyo, çok kanıyor diye büyüdük.. meğer çok normalmiş :) bu arada büyük ihtimal zarınız esnek benim ki öyle çünkü.

Kesinlikle toplumda öyle suyu çıkmış bir cinsellik baskısı var ki bırakın insanların istedikleri arzuladiklari insanlarla cinsellik yaşamasını. Eşlerini severek evlenen hanımlar bile bunun sorunu ile yıllarca boğuşuyorlar. Bu arada hymen konusuna gelecek olursak esnek mi bilmiyorum herhangi bir jinekolojik muayeneye olmadım ama ihtimal olarak esnek olabileceğim benimde aklıma geldi. Sonuç olarak belki bizler bir şekilde bilinçli yaklaştık ve yasamak istediğimiz arzulara odaklandık ama maalesef ki günümüzde bunun problemi ile yaşayan kadınlar sayı olarak çok fazla.. bizim burada böyle tabiri caizseler yapmamız ne kadar doğru bilmiyorum ama özellikle toplum olarak en azından kadınların cinsel birliktelikte bir "kurbanlık koyun" olmadıkları bilincinden bir an önce çıkarız.. Böyle söyleyince şimdi yanlış anlaşılmasın.. Ben demiyorum ki herkes sokağa çıksın ve birbiriyle yatsın 😂 ben sadece insanlara baskı uygulamayı bırakalım ve onlar nerede ne zaman ne yaşamak istediklerine karar versinler, toplum değil

Bizim en büyük sorunumuz cinsel ilişkiyi koşullara bağlamak, "illa ki gerdek gecesinde olacak" gibi. Bu spontane gelişse, beden o anda onun olmasını istese çoğumuzun ne canı yanacak ne kanaması olacak. İlk birlikteliğe çok fazla anlam ve tabu yüklenmesinden yaşıyoruz bunu. Gözünüz aydın.

Kesinlikle toplumda öyle suyu çıkmış bir cinsellik baskısı var ki bırakın insanların istedikleri arzuladiklari insanlarla cinsellik yaşamasını. Eşlerini severek evlenen hanımlar bile bunun sorunu ile yıllarca boğuşuyorlar. Bu arada hymen konusuna gelecek olursak esnek mi bilmiyorum herhangi bir jinekolojik muayeneye olmadım ama ihtimal olarak esnek olabileceğim benimde aklıma geldi. Sonuç olarak belki bizler bir şekilde bilinçli yaklaştık ve yasamak istediğimiz arzulara odaklandık ama maalesef ki günümüzde bunun problemi ile yaşayan kadınlar sayı olarak çok fazla.. bizim burada böyle tabiri caizseler yapmamız ne kadar doğru bilmiyorum ama özellikle toplum olarak en azından kadınların cinsel birliktelikte bir "kurbanlık koyun" olmadıkları bilincinden bir an önce çıkarız.. Böyle söyleyince şimdi yanlış anlaşılmasın.. Ben demiyorum ki herkes sokağa çıksın ve birbiriyle yatsın 😂 ben sadece insanlara baskı uygulamayı bırakalım ve onlar nerede ne zaman ne yaşamak istediklerine karar versinler, toplum değil
Ben esnek olmadığım halde gelmedi 4 kere ilişkiye girdik kalın ve yüksek kenarli %90 kanayan zar tipi ıslanmak ile alakalı birde halka genişliği ile alakalı

Bizim en büyük sorunumuz cinsel ilişkiyi koşullara bağlamak, "illa ki gerdek gecesinde olacak" gibi. Bu spontane gelişse, beden o anda onun olmasını istese çoğumuzun ne canı yanacak ne kanaması olacak. İlk birlikteliğe çok fazla anlam ve tabu yüklenmesinden yaşıyoruz bunu. Gözünüz aydın.
Kesinlikle öyle bende baştan korkuyordim kanayacak aciyacak diye islanmadan asla izin vermedim hep erteledik erteledik ıslanınca izin verdim kanama filanda olmadı esnek filanda değilim en yüksek kanayan zar tipine sahibim olmadı ama demeki ilişkiyi bilmek lazım...

X