Ne dediler?Kizlar cok ustume geldiler kim oldugunu söylemek istemiyorum agladim baya dunden beri kendimi iyi hissetmiyorum dusunup duruyorum
Sunum sirasinda ozellikle bana cok soru sordu cevaplarimi begenmediler sonra birtanesi bağırdı cok zoruma gittiNe dediler?
Kizlar cok ustume geldiler kim oldugunu söylemek istemiyorum agladim baya dunden beri kendimi iyi hissetmiyorum dusunup duruyorum
Onu ben niye göremedimBen hala senin 3000 etkileşimi nasıl aldığını merak ediyorum hangi mantıksız düşünceni 3000 kere beğenmiş olabilirler. He tabi sadece gülme emojisiyse haklılar doğaldır.
Ben anladım mimarlık fakültesi öğrencisi. Jüriye çıkmış. Jüri kötü geçmiş. 1.sınıfsan alışırsın. Yok daha üst sınıfım diyorsan hala alışamadın mı bu muameleye be arkadasım. Der susarımSunum sirasinda ozellikle bana cok soru sordu cevaplarimi begenmediler sonra birtanesi bağırdı cok zoruma gitti
Profili tıkla yazıyor orda 3153 mü ne.Onu ben niye göremedim3000 etkileşimi
Yazdim yorumlardaRainyy kendı kendıne yazmıs oynamışsın
Konu ne bilmiyoruz nasıl yardımcı olacagız
Oha bildim mi beğenmiş..Ben anladım mimarlık fakültesi öğrencisi. Jüriye çıkmış. Jüri kötü geçmiş. 1.sınıfsan alışırsın. Yok daha üst sınıfım diyorsan hala alışamadın mı bu muameleye be arkadasım. Der susarım
Derdini anlatmayı bile beceremiyosun ondandırKizlar cok ustume geldiler kim oldugunu söylemek istemiyorum agladim baya dunden beri kendimi iyi hissetmiyorum dusunup duruyorum
Kız bu kadar detayı nasıl nerden çıkardııınnnBen anladım mimarlık fakültesi öğrencisi. Jüriye çıkmış. Jüri kötü geçmiş. 1.sınıfsan alışırsın. Yok daha üst sınıfım diyorsan hala alışamadın mı bu muameleye be arkadasım. Der susarım
Bence haklılar, az bile yapmışlar.Kizlar cok ustume geldiler kim oldugunu söylemek istemiyorum agladim baya dunden beri kendimi iyi hissetmiyorum dusunup duruyorum
Aynı senaryo ve duygular birtek mimarlık fakültesinde yaşanır. Çeken bilirKız bu kadar detayı nasıl nerden çıkardııınnnMaşallah...