Ben de bir şey yazamadım, beklemiyordum bileFlört etmeye çalışmış da bunu neden çalışanların olduğu gruptan yazıyor ? Hiç profesyonelce değil, anında buza keserdim ben olsam.
Bıldıgın aklını karıstırıp senın ona mesaj yazmanı sağlamaya calısmısBen yeni bir yerde 6 aydır çalışıyorum. Bundan yaklaşık 3 ay önce yeni bi amirimiz geldi. Erkek, hoş görünümlü biri. Biraz da sessiz biri. Gayet saygı çerçevesinde çalışıyorduk, iyiyiz yani. Bazen arkadaşça şakalşırız. İşleri daha hızlı halletmek için whatsappta grup kurmuştuk. Ben sürekli ona iş yerindeki eksiklikleri dile getiriyordum, bir anda gruptan bana şöyle "O zaman bu kadar güzel gülmemelisin." diye. Ben şok oldum tabii, diğer iş arkadaşlarım da şaşırdı. O sessiz adamın bana böyle bi mesaj atacağını tahmin edememiştim. Sonra biraraya geldiğimiz hiçbir şey yokmuş gibi davrandı, tabii ben de normal davrandım. Benden hoşlanıyor mu yoksa masum bi iltifat mı anlayamadım? Sadece çok şaşkınım
Çok utandım ve yazamadım. Bir daha hamle yapar mı?Bıldıgın aklını karıstırıp senın ona mesaj yazmanı sağlamaya calısmıs
Bilmiyorum sonra da hiç ilgi göstermediAcemi flörtöz abimiz. Ya da yanlışlıkla yazdı.Öyle davranıyor şuan. İnsan bir şey der ben olsam derdim ya da karşımdaki desin diye beklerdim.bu arada yanlışlıkla yazmış olamaz yani onu diyim de.
Hayır bi konu üzerinden konuşuyorduk, gruptaydıkBunu neden Whatsapp grubundan yazmış ki? Yanlışlıkla özelden yazacakken oldu herhalde
Yani flört etmeye çalışmış, belki sizi beğeniyordur ama bunu herkesin olduğu bir iş grubunda yazması aşırı saçmaHayır bi konu üzerinden konuşuyorduk, gruptaydık
Doğru söylüyorsunuz bilemedim ama sonra da ilgisizdi bayaYani flört etmeye çalışmış, belki sizi beğeniyordur ama bunu herkesin olduğu bir iş grubunda yazması aşırı saçma
Böyle bir cümleyi neden grupta çalışanların hepsinin olduğu yerde yazıyor ona takıldım ben. Herkesin önünde ilanı aşk mı etmeye çalışmış bilemedim. Dikkat çekmeye çalışıyor belki de. Hoşlanan adam bunu baş başayken söyler, sevdiği hoşlandığı kadının iş arkadaşları tarafından dedikodu malzemesi olmasına müsaade etmez.Ben yeni bir yerde 6 aydır çalışıyorum. Bundan yaklaşık 3 ay önce yeni bi amirimiz geldi. Erkek, hoş görünümlü biri. Biraz da sessiz biri. Gayet saygı çerçevesinde çalışıyorduk, iyiyiz yani. Bazen arkadaşça şakalşırız. İşleri daha hızlı halletmek için whatsappta grup kurmuştuk. Ben sürekli ona iş yerindeki eksiklikleri dile getiriyordum, bir anda gruptan bana şöyle "O zaman bu kadar güzel gülmemelisin." diye. Ben şok oldum tabii, diğer iş arkadaşlarım da şaşırdı. O sessiz adamın bana böyle bi mesaj atacağını tahmin edememiştim. Sonra biraraya geldiğimiz hiçbir şey yokmuş gibi davrandı, tabii ben de normal davrandım. Benden hoşlanıyor mu yoksa masum bi iltifat mı anlayamadım? Sadece çok şaşkınım
Bırakın kendisi bilir, konuşmak isteyen her türlü konuşurDoğru söylüyorsunuz bilemedim ama sonra da ilgisizdi baya
Bilemiyorum, ben de şaşırdım. Sonrası daha kötüydü, bana aynı davrandı. Daha öncedn böyle bir şeyimiz yoktu. Bi anda hortladı.Böyle bir cümleyi neden grupta çalışanların hepsinin olduğu yerde yazıyor ona takıldım ben. Herkesin önünde ilanı aşk mı etmeye çalışmış bilemedim. Dikkat çekmeye çalışıyor belki de. Hoşlanan adam bunu baş başayken söyler, sevdiği hoşlandığı kadının iş arkadaşları tarafından dedikodu malzemesi olmasına müsaade etmez.
Sakın yazma. Yapmasa ıyı olur ne ıstedıgını bılen erkek böyle yapmaz. Sana yem atmış. Sakın düşmeÇok utandım ve yazamadım. Bir daha hamle yapar mı?
Tamamdır sağolunSakın yazma. Yapmasa ıyı olur ne ıstedıgını bılen erkek böyle yapmaz. Sana yem atmış. Sakın düşme
Ben sıkıntılar hakkında konuşuyordumKonunun öncesi neydi?
Neye istinaden böyle yazdı?
Ben sıkıntılar hakkında konuşuyordum, bKonunun öncesi neydi?
Neye istinaden böyle yazdı?
BilemedikBeceriksiz herkesin olduğu grupta bunu neden yazar. Özelden onu buraya mı yazacaktın deseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?