Enfeksiyon neler neler yapıyor ağrı niye yapmasın. Yumurta dollenmedigi için kendini atiyor enfeksiyon da varsa agri yasiyorsunuzdur. Gerçi tahlil vermişsiniz ,olsaydı söylerlerdi.Bilmiyorum enfeksiyon adet ağrısı yapar mı bu kadar ? Acile bile gittim serum taktırdım ama yine hafif hafif ağrım var geçmek bilmiyor , ve kanamam da az , ilk defa böyle oluyorum .
Tahlil yapalım demediler , direk dedikleri şey çukulata kıstı varmı diye soruyorlar bende 2 ay önce doktora gittiğimi söyledim , enfeksiyon ise neler yapmam lazım peki öneriniz varmı acaba ?Enfeksiyon neler neler yapıyor ağrı niye yapmasın. Yumurta dollenmedigi için kendini atiyor enfeksiyon da varsa agri yasiyorsunuzdur. Gerçi tahlil vermişsiniz ,olsaydı söylerlerdi.
Evet Zor sokulüyor ama hayatım boyunca hiç olmayan birsey ,her sey olabilir. regliniz zor söküldüğü için bile sancınız fazla olabilir. her reglde ağrı devaö ederse bir doktora görünün ama arada sırada bazı regllerde olması normal
Valla bitkisel şeyler bilmiyorum açıkçası kendini sıcak tut, bol su iç ama muhakkak doktora gidip durumunu anlat. Tahlil sonucuna göre tedavi uygular. Ayrıca antibiyotik yazarsa kutunun tamamını doktorun soylediigi şekilde kullan. Yarım birakilan tedaviler sonradan daha büyük sorun oluyor. Geçmiş olsun.Tahlil yapalım demediler , direk dedikleri şey çukulata kıstı varmı diye soruyorlar bende 2 ay önce doktora gittiğimi söyledim , enfeksiyon ise neler yapmam lazım peki öneriniz varmı acaba ?
Doktora gitmeye korkuyorum çünkü ben daha önce vajumus tedavisi gördüm kendi doktorum da şehir dışında , başka bi doktora gidebilir miyim bilmiyorum korkuyorum daValla bitkisel şeyler bilmiyorum açıkçası kendini sıcak tut, bol su iç ama muhakkak doktora gidip durumunu anlat. Tahlil sonucuna göre tedavi uygular. Ayrıca antibiyotik yazarsa kutunun tamamını doktorun soylediigi şekilde kullan. Yarım birakilan tedaviler sonradan daha büyük sorun oluyor. Geçmiş olsun.
olabilir bende de üsüdüğüm veya stresli olduğum dönemlerde sancım çok oluyordu. dediğim gibi devam ederse bir doktora görünün. gecen bir dr videosunda izledim.. enfeksiyon sebebiyle rahim ağzı bile kapananlar oluyormus, bu da hiç regl olamama veya ağrılı regle sebep olabiliyormus. Allah korusunEvet Zor sokulüyor ama hayatım boyunca hiç olmayan birsey ,
Ah nedir biz bu kadınların çektiği çileeeeeeolabilir bende de üsüdüğüm veya stresli olduğum dönemlerde sancım çok oluyordu. dediğim gibi devam ederse bir doktora görünün. gecen bir dr videosunda izledim.. enfeksiyon sebebiyle rahim ağzı bile kapananlar oluyormus, bu da hiç regl olamama veya ağrılı regle sebep olabiliyormus. Allah korusun
sorma yaAh nedir biz bu kadınların çektiği çileeeeee
Çok çok su içinTahlil yapalım demediler , direk dedikleri şey çukulata kıstı varmı diye soruyorlar bende 2 ay önce doktora gittiğimi söyledim , enfeksiyon ise neler yapmam lazım peki öneriniz varmı acaba ?
Alttan muayene eder diye mi ?Doktora gitmeye korkuyorum çünkü ben daha önce vajumus tedavisi gördüm kendi doktorum da şehir dışında , başka bi doktora gidebilir miyim bilmiyorum korkuyorum dateşekkür ederim yine de saolun ;(
Ayyyyyyyy ne güzel :) , Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iyisallahhhh bizlere de nasıp etsin , bizde bekliyoruz bakalım daha tık yoksorma yaben hamile kaldım kurtuldum herkes özledin mi regl olmayı diye soruyor hiç aramadım yemin ederim sanki doğduğumdan beri regl olmamış gibiyim
olur insallah. cok aratmadan, sağlıkla bir genelik yasatır inşallah AllahAyyyyyyyy ne güzel :) , Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iyisallahhhh bizlere de nasıp etsin , bizde bekliyoruz bakalım daha tık yok
Tabi . aslında acımıyor biliyorum ama bazı doktordan biraz sert hareket ediyo o yüzden korkuyorum ama geçmezse bitaki ay da mecbur gidicemAlttan muayene eder diye mi ?
Amin canımmmmolur insallah. cok aratmadan, sağlıkla bir genelik yasatır inşallah Allah
Enfeksiyon ertelemeye gelmez. Saglikocagina gidin şikayetlerinizi anlatın onlar kan ya da idrar testi yapar. Ona göre size ilaç verir. Geçmiş olsun.Tabi . aslında acımıyor biliyorum ama bazı doktordan biraz sert hareket ediyo o yüzden korkuyorum ama geçmezse bitaki ay da mecbur gidicem
Doğru diyorsunuz teşekkür ederim iyi akşamlarEnfeksiyon ertelemeye gelmez. Saglikocagina gidin şikayetlerinizi anlatın onlar kan ya da idrar testi yapar. Ona göre size ilaç verir. Geçmiş olsun.