Gebeliğe Hazırlık neden boyle oluyor sizce

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zehraaaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2019
42
4
86
26
adetim 12 gün gecikti 12 gün sonra adet oldum ilk pembe kahverengi leke lekeydı 2. gün normal adet kanamasına döndü bende direk kanama olurdu ve aşırı derecede midem bulaniyor 12 gün boyunca hiç bulanmamıştı sizce neden dir ben hiç duymadım ama etrafımdakiler hamile olabir sin diyolar ama ben üstüne gorme kanı az miktarda olur ve kırmızı olmaz diye okudum hep

Canım aynı durumdayım benimde 18 gün gecikti dün pembe lekelenme oldu bugün kanamaya döndü ama sanmıyorum hamilelik durumu olucağını keşke olsa bilemiyorum .s

Tutunma kanaması kahverengi oluyor normal kanamaya dönüşürse tutunamamış demektir çokta şüpheniz varsa kan tahlili yaptırın

Eger tahlilleriniz negatifse, catlamayan yumurta geciktirebiliyormus ben gecen ay 1 hafta gecikmeli oldum.

Kızlar bişe soracam size ben temmuzun 24 adet oldum 6 gün sürdü adetim sonra ağustosun 3ünde elimin yarısından az kan ben adet oldum sandım ped koydum o pedle ertesi güne kadar durdum ertesi değiştirin dedim siyah çamur gbi gelmişti yeni ped kattım ve Snra hiç bişe gelmedi kızlar sizce ne olabilr normalde ağustosun 24 adet olmam lazm ama o adette değil di

kızlar bir şey sormak istiyorum size 2 yıldır evliyim artık bebek düşünmeye başladık fakat ilk deneme için yumurtlama dönemini beklemedik 3 gün sonra çok açık pembe bir kan ve kahverengi leke geldi ve kasığımda ağrı var tutunma kanaması olabilir mi? Bu kadar çabuk olamaz diye düşünüyorum. Negatif çıkacağını biliyordum ama yine de bu sabah test yaptım. bu kadar çabuk belirti verebilir mi?

Kızlar ben en son agustosn 25 adet oldum 4 ekimde kan testi yaptm devlet hastanesinde 103.4 çıktı doktorumu aradım 5 ekim yanı az önce yine kan testi istedi devlet hastanesinde yaptırdım 152.56 çıktı beni kadın doguma yönlendirdi gtti vajinadan muanne yaptı kesenn olmadıgını söledi kafam çok karıştı kızlar kendi doktorumu aradım daha kese gözükmez dedi erken pazartesi günü yine kan testi yap gel dedi sizce nolabilir kızlar kafam çok karıştı bana yardm edin lütfen sizce kese için çokmu erken hamilemiyim degilmiym lütgen yardmcı olurmsn

Eklentiler

• 20191005_234811.jpg
    20191005_234811.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 28
  • 20191005_234747.jpg
    20191005_234747.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar ben en son agustosn 25 adet oldum 4 ekimde kan testi yaptm devlet hastanesinde 103.4 çıktı doktorumu aradım 5 ekim yanı az önce yine kan testi istedi devlet hastanesinde yaptırdım 152.56 çıktı beni kadın doguma yönlendirdi gtti vajinadan muanne yaptı kesenn olmadıgını söledi kafam çok karıştı kızlar kendi doktorumu aradım daha kese gözükmez dedi erken pazartesi günü yine kan testi yap gel dedi sizce nolabilir kızlar kafam çok karıştı bana yardm edin lütfen sizce kese için çokmu erken hamilemiyim degilmiym lütgen yardmcı olurmsn
Benim 792 ydi ilk ogrendigimde kese için çok erken dedi 1 hafta sonra keseyi görmeye gittim . Sizin daha çok minik gözükmez . Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin 1/2 hafta sonra gözükür .Ağır kaldırmayın çok yormayin kendinizi

Bu değerle sen bildigin hamişsin inş sağlıklı ilerler ve keseyi görüp kucagına algn günü de görrsn inşallah :)

Back