Gebeliğe Hazırlık Neden böyle çıkıyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

miami007

Herseyin hayırlısı
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
3.210
1.478
448
Adetim geçti test yaptım böyle çıktı test bozuk diye yine yaptım yine böyle çıktı başına gelen var mı bu ne simdi

Eklentiler

• BeautyPlus_20191020130631467_save-1.jpg
    409,5 KB · Görüntüleme: 170
Ben oluyor diye biliyorum yarın kan verin bence

Hamilesin sadece çok yeni o yüzden çizgi öyle hayalet gibi

valla ben yaşadım gecen ay adet 10 geçikti 2 gün ara ile ikisin de de 2 3 saat sonra aynı senin ki gibi çizgi çıktı ertesi gün regl oldum onlar test kuruduğu için çıkıyormuş canm baktım da senin teste resmi hemen çekmemişsin test kurumuş ondan önce ki ay da aynısı oldu cnm en iyisi kan vermek

En dogru sonuc kan testi suan burdan yazmak yerine bir hastaneye gidin bence. Umarim gebesinizdir

Bende testler bozuk heralde diye düşündüm idrarı damlatiyoruz ya sonra hemen çıkıyor seninde mi öyle oldu kuruyunca iyice belli oluyor

Bende testler bozuk heralde diye düşündüm idrarı damlatiyoruz ya sonra hemen çıkıyor seninde mi öyle oldu kuruyunca iyice belli oluyor
Kac damla idrar damlatiyorsunki kuzum sadece 3 damla damlatacaksin biliyorsun degilmi ?

Kac damla idrar damlatiyorsunki kuzum sadece 3 damla damlatacaksin biliyorsun degilmi ?
Bir iki damla damlattım işte saymadim birde gün arası yaptım zaten idrarında yoktu kendi 5 6 damla birseydi zorladım çıkmak için test yapayım diye aslında ilk defa yapmıyorum çok kez hamile kaldım ama doğurmak nasip olmadı ama hiçte böyle çıkmadı görüntü bı tuhaf geldi bu oyuzden sordum başına gelen vardır belki diye

Erken hamilelik testi dene canım

Hakkindan hayirlisi olsun o zaman

Benimde böyleydi geçen ay herkes tebrikler hamilesin dedi ama adet oldum. Bu incecik çizgi testin kendi çizgisiymiş. Bekledikten sonra çıkıyor..

Benimde böyleydi geçen ay herkes tebrikler hamilesin dedi ama adet oldum. Bu incecik çizgi testin kendi çizgisiymiş. Bekledikten sonra çıkıyor..
Banada testle alakalı gibi geliyor yalnız bu çizgiler bekleyince çıkmadı hemen çıktı ama fotoyu ben çok sonra çektim kuruduktan sonra başta renklerinde pembeydi durdukça değişti bekliyorum zaten illaki ya adet olucam yada kanda belli olacak bidahada bakmadım ikiside böyle çıkınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…