neden bitmiyor bu kahve rengi lekeeeeeeee

suna89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
191
4
68
Ankara
kızlar bi haftadır kahverengi lekem oluyo beyaz akıntı miktarı kadar sanki beyaz akıntım kadr neden kaynaklanıyor anlayamadım bana bilgisi olanlar cevap verin lütfen 5 haftalık hamileyim ilk gebeliğimde düşük yaptım eski kürtajımdan kaynaklı birşeymi acaba lütfen bir cevap

bunun bir cok sebebi ola bilir... bende 3 gun kahve rengi lekelenmeden sonra dusuk yasadim... lutfen acele et ve doktoruna danis... heyecanlanma normalde ola bilir bu tamammi? amma sen mutlaka doktoruna bi danis

bunun bir cok sebebi ola bilir... bende 3 gun kahve rengi lekelenmeden sonra dusuk yasadim... lutfen acele et ve doktoruna danis... heyecanlanma normalde ola bilir bu tamammi? amma sen mutlaka doktoruna bi danis

doktor baktı kese normal dedi kahve rengi akıntıyı söyledim olabilir dedi ilaç bile vermedi ama ben dikkat ediyorum birazcık ayakta kalsam akıntım artıyor. hep yatıyorum. aksamları yemek hazırlamaya kalkıyorum o zaman artıyor. ve cumartesi pazar sınavlarım var aksama kadar sınav işleri yüzünden ayakta kalmak zorundayım inşallah bişe olmaz demekten baska bişe gelmiyor elimden biri cıkıp normal su sebebden dese rahatlıcam ama

İlkinde üzülmüşsün inş. bu bebişte sorun olmaz sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…