Arkadaslar daha once iki kez doktora gittim biri cok kalin dedi iliskiden sonra cok kanama olabilir dikkatli ol dedi
normal bir iliskidede bozulacak bir zar yapisi degil operasyon yada dogumda yirtilir dedi
digeri esnek zarin var dedi
esim guveniyor allahima bin sukur ve daha iki aylik evliyiz. su zamana kadar hic sorun yapmadi gideriz doktora dedi bende istiyordum gitmeyi yeniden.
ama neden ben. bazen canim aciyor sanki duvara carpmis gibi oluyor tarifsiz bir aci hemen kalkiyorum. ama bazen cok rahat oluyor genellikle sonuna kadar birlesme yasiyoruz ama benden bu gune kadar hic kan gelmedi. her iliskiden sonra bakiyorum acaba bu sefer oldumu diye.
neden ben onca insan arasinda beni mi buldu. o kadar kayganlastirici kullandik olmadi . hic bir sekilde olmuyor gelmiyor
esnekse bu kadar girer mi iceri .
bu arada neden doktora gittigime gelince oncesinden : annem goturmustu dugun oncesi . cunku kucukken koltuktan dusmusum ve oramdan kan gelmis . o zamanda goturmus doktora korkup ama doktor hucrelerin kendi kendine yenileyebilecegini soylemis. daha cok kucuk bebek o demis.
ne yapmam gerekiyor bilmiyorum .kimileri diyor sIk iliskiyle kanar kimileri diyor 6 ay 7 ay bile zaman alan var. tekrar doktora gidecegim.
dugunden sonra etresi gun annesi sordu yaptiniz mi diye. hayir dedi cok yorgunduk dedi. banagelip anlatti anneside niye beklediniz yabisey olursa n yapacaksiniz oralarda demis. annesinede annem demis boyle boyle bi durum var diye.
balaayinda da esim demis iste ne yapiyorsunuz deyince yatiyoruz geziyoruz tozuyoruz diye.
kardes kardes mi yatiyorsunuz diye sormus.
esimde oldu o is demis savmis basindan.
ailesi oldu biliyor bi benim ailem haric.
daha once gorumcemle konusmustum olmassa operasyonla aldiririm diye. sacmalama bu senin ilk kez yasayacagin birsey duymamis olayim dedi.
ben simdi uzuluyorum cunku ben bu ilk kez yasayacagim seyi yasayamadim goremedim. o duyguyu tadamadim