Neden Ben :(

miaselinam

<3 03.07.2010 <3
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
3.138
1.634
698
Arkadaslar daha once iki kez doktora gittim biri cok kalin dedi iliskiden sonra cok kanama olabilir dikkatli ol dedi
normal bir iliskidede bozulacak bir zar yapisi degil operasyon yada dogumda yirtilir dedi

digeri esnek zarin var dedi

esim guveniyor allahima bin sukur ve daha iki aylik evliyiz. su zamana kadar hic sorun yapmadi gideriz doktora dedi bende istiyordum gitmeyi yeniden.

ama neden ben. bazen canim aciyor sanki duvara carpmis gibi oluyor tarifsiz bir aci hemen kalkiyorum. ama bazen cok rahat oluyor genellikle sonuna kadar birlesme yasiyoruz ama benden bu gune kadar hic kan gelmedi. her iliskiden sonra bakiyorum acaba bu sefer oldumu diye.

neden ben onca insan arasinda beni mi buldu. o kadar kayganlastirici kullandik olmadi . hic bir sekilde olmuyor gelmiyor
esnekse bu kadar girer mi iceri .

bu arada neden doktora gittigime gelince oncesinden : annem goturmustu dugun oncesi . cunku kucukken koltuktan dusmusum ve oramdan kan gelmis . o zamanda goturmus doktora korkup ama doktor hucrelerin kendi kendine yenileyebilecegini soylemis. daha cok kucuk bebek o demis.

ne yapmam gerekiyor bilmiyorum .kimileri diyor sIk iliskiyle kanar kimileri diyor 6 ay 7 ay bile zaman alan var. tekrar doktora gidecegim.
dugunden sonra etresi gun annesi sordu yaptiniz mi diye. hayir dedi cok yorgunduk dedi. banagelip anlatti anneside niye beklediniz yabisey olursa n yapacaksiniz oralarda demis. annesinede annem demis boyle boyle bi durum var diye.
balaayinda da esim demis iste ne yapiyorsunuz deyince yatiyoruz geziyoruz tozuyoruz diye.
kardes kardes mi yatiyorsunuz diye sormus.
esimde oldu o is demis savmis basindan.
ailesi oldu biliyor bi benim ailem haric.
daha once gorumcemle konusmustum olmassa operasyonla aldiririm diye. sacmalama bu senin ilk kez yasayacagin birsey duymamis olayim dedi.

ben simdi uzuluyorum cunku ben bu ilk kez yasayacagim seyi yasayamadim goremedim. o duyguyu tadamadim

Son düzenleme:
canım kan gelmesini beklemeyin her kadında kanama olcak diye bir şey yok ki eşinde anlayışlıymış neden kafana takıyorsun ki sonuçta sen daha önceden kimseyle beraber olmamışsın hem kimi kadınlar da doğum esnasında kızlık zarı yırtılırmış bırak evliliğini yaşa üzme kendini.

Neyi yaşayamadın kanamasını mı? Bir de ailen ailesi niye bu kadar derdine düşer ki bunun rahat bıraksalar sizi sen de durduk yere bu kadar abartmazsın durumu.Neticede sen her şeyi usülünce yaşamışsın kocan da bir şeyi sorun etmemiş. neden bu tedirginliğin anlamadım

illa kanaman gerekmiyor
kanamasını çok muhteşem bişeymiş gibi büyütmüşsün gözünde.
ayrıca hem senin hem onun ailesinin yaptığı iğrenç.
küçücük bebek hymen muayenesine mi götürülür yaa??
bekareti şu aptal dokuyla bağdaştırmayın artık.
cinsel ilişkiye girmeyen bakiredir, hymeni yırtık olsun olmasın.
eşinin inanması zaten normal olan, şükretcek bişi yok.
ayrıca birçok kadında olabiliyor.

teşekkür ederim yorumlarınız için.

haklısınız. neden bu kadar büyüttüğüme gelince , ben eşimle daha yeni flort etmeye basladığım dönem bigün bana sordu senin için ne önemli diye. bende saadakat dürüstlük ve acık sözlülük gibi anlattım sonra ben sordum bana namus dedi. midem bulanır böyle birseyden dedi. kaldıramam dedi. anlayısla karsıladım haklı olabileceğini hos olmayacağını aynı seyin benimde midemi bulandıracağını onun yerinde olsam diyerek anlattım.
sonra devam etti sözüne işte eski kız arkadası durup dururken sormus bu soruyu ona. o da namus demiş kız susmus ardından gözleriyle anlatmak istemiş dalmıs ve demiş ben seni üzerim diye.

bende korktum doktora gittim ya benden kanama gelmesse diye. kücüklüğümde düştüğüm aklıma geldi. ama benim adetlerim cok oluyordu 6 7 günü buluyordu ve ilaç almadığımda düşüp bayılıyordum ağrısı o kadar coktu. ilk gittiğim doktorda demişti sen nasıl hastalanıyorsun cok kalın ve dar yapıda dedi. yüksekte dedi. bu operasyonnla olacak iş dedi.

o günden sonra içim rahatladı ama ilk gün kan gelmeyincede üzüldüm ister istemez. eşim hep güvendi . gözlerinden bile belli olur insanın dedi. götür dedim doktora inanmıyorsan .
baskası olsa bu kadar sevmesem güvenmiyorsan neden evlendin ne demekmiş o efendim derim ama cok seviyorum o kadar aşığımki bende bu konu hep dert oldu.

tekrar gitcem doktora belki operasyonla actırırım böylelikle acıda cekmemiş olurum ilişki sırasında.

bide ailelerin psikolojik olarak böyle yaklasmaları sinir etti beni yıprattı. hele kayınvalidemle görümcem
tabi birde halası var ( bir gün kızımızda pek hamarat dedi herkesn yanında sonra durdu kız değil kadın kadın oldu o dedi.
ters ters baktım . sinir etti beni cahil kadın ne olcak.
kızdınmı diyor bide utanmadan.
yok dedim savdım basımdan.

bide tutmus yemeğe davet etmiş bizi yakında gitcez ama hiç istemiyorum konusacak ne konum varsa onunla.

Son düzenleme:
yazık diyorum eşinin ailesine başka bir şey diyemiyorum geline etme kızında bulursun demiş atalar sen herkesi boş ver bu kadar takıntı yapıyorsan al eşini doktora git ve doktordan dinlesin böylelikle sende kurtulursun sürekli acaba demekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…