• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden ben :(

size bılmeden konusma hakkını kım verıyor
hanfendi pazartesı sabah 8 e randevu aldım (pazartesı sabah 8) yanı en erken tarıh
ayrıca burda arkadaslarımla duygularımı paylaşıyorum sız neden bana taktınız anlayamadım
burası bebek bekleyenlerın yerı konu açmamda sorun yok

Elzem bir sağlıkçı olarak gebelik durumun varsa ki var,kanamanda varsa bu pazartesiyi beklemez,sen beklemek istemişsin buda seni ve bebeğini ilgilendirir.Sen burda duygularını değil durumunu paylaşıyorsun,işin ciddiyetinde olmayabilirsin uyarmak için yazdım.Ben kimseye takmam,sana daha önce ne yazmışımda bunu çıkardın.Hamilemiyim başlığında elinde mendille halay çekmek,takmaksa sen gitmişken bir de psikoloğa görün.Ben sana neden konu açtın mı yazmışım,neden başlığın isyankar,sanki siz beni kandırdınız gibi bir tutumun var yalan mıyım,asıl sen herkesi yalancı konumuna düşürmüşsün.Ben sana tamamen iyi niyetlerimle yazdım ama yazmamak gerekiyormuş.

ben gayet saglıgını dusunen esıyle bebek bekleyen bırıyım
doktora gıtme durumum olsa gıderım kanamam coktan bıttı 5-6 damla geldı geçti
pazartesı gunu gıtcem zaten ve buraya yazcam. hamıle olsamda olmasamda

Son düzenleme:
elzem sakin ol pazartesi öğreneceksin inşallah tuzede seni rahatlatmak için söylemiştirrr canım yaa inşallah birşeyy çıkmaz ne olur bizi haberdar et olur mu ?

canım benim kusura bakma ben de diğer konunda tebrik etmiştm seni
kimyasal gebelik olabilir
üstüne görme denilen şey leke halinde olur sürtünme gibi

ben gayet saglıgını dusunen esıyle bebek bekleyen bırıyım
doktora gıtme durumum olsa gıderım kanamam coktan bıttı 5-6 damla geldı geçti
pazartesı gunu gıtcem zaten ve buraya yazcam. hamıle olsamda olmasamda

söylediğin gibiyse üstüne görme olması çok büyük ihtimal

elzem sakin ol pazartesi öğreneceksin inşallah tuzede seni rahatlatmak için söylemiştirrr canım yaa inşallah birşeyy çıkmaz ne olur bizi haberdar et olur mu ?

şuan kımseyı kafaya takacak durumda degılım yarın gıtcem doktora sabah randevum var tek ıstegım hamıle olmak.
yazarım tamam buraya.

canım benim kusura bakma ben de diğer konunda tebrik etmiştm seni
kimyasal gebelik olabilir
üstüne görme denilen şey leke halinde olur sürtünme gibi

yani gebelık testımde gayet net 2 cızgı oldugu ıcın bende hamıleyım dıye sevınmiştim
yarın belli olacak allahın ıznıyle

İlk hamileliğimde şakır şakır kanamıştım...İkizlere hamileydim.......

merhaba ben bunan 5 gün önce başka bir nedenden dolayı acile gitmiştim ilaç yazdılar ama ben ne olur ne olmaz diye kan testi istedim beta hcg 23 çıktı doktor hamilelik var ama çok yeni dedi ve cumartesi akşamı kahverengi akıntı başladı dün de adet gibi gelmeye başladı yarın doktorda randevum var sizce hamilemiyim yoksa düşükmü yaşıyorum

merhaba ben bunan 5 gün önce başka bir nedenden dolayı acile gitmiştim ilaç yazdılar ama ben ne olur ne olmaz diye kan testi istedim beta hcg 23 çıktı doktor hamilelik var ama çok yeni dedi ve cumartesi akşamı kahverengi akıntı başladı dün de adet gibi gelmeye başladı yarın doktorda randevum var sizce hamilemiyim yoksa düşükmü yaşıyorum

Dr unuz progestan takviyesi vermedi mi ?

elzemcim seni bekiliyorum çevrim içide değilsin inşallah canımm muayenen iyi geçiyordurr .....

sabah gittim sonucu 4de alcam kan testi yaptırdım.
ordan belli olcak hamile olup olmadığım.
birde şeker hastalığından supelenıyorum oda bellı olacak .
inş hamıleyımdır

sabah gittim sonucu 4de alcam kan testi yaptırdım.
ordan belli olcak hamile olup olmadığım.
birde şeker hastalığından supelenıyorum oda bellı olacak .
inş hamıleyımdır

inşallah canım benim içini ferah tut yaa ,
inşallah tüm yaz hamişş hamiş gezersinn canım

yok yani siz ilk hamileliğinizde yaşadığınız için sordum teşekkür ederim

selvicim bence hemen doktorunu ara canım.bende de aynısı olmuştu progestan vermişti.Ama progestan düşük önleyici ilaç değil sakın yanlış anlaşılma olmasın.bebeğin daha iyi tutunması için zaten vücudun salgıladığı progesteron hormonunu daha fazla çalıştırıyo.

Back