neden ben :(

elzem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
464
33
68
selamlar ben dün hamılelık testi yaptım
2 cızgı cıktı. burda sordum fıkır almak ıcın
herkes hamılesın demişti tebrık etmıstı bende cok mutlu oldum
dün adet oldum 5-6 damla kan geldi

Son düzenleme:
üstüne görmüş olabilirsin.norml adetmi oldun leke şeklindemi.bende üstüne gördümde onun için sordum.

bir doktora gorunsen nasil olur adet kanamasi dedigin dusuk filan olasin mi :26:
gecmis olsun INSALLAH hamilesindir ALLAH ISTEYEN HERKESE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)

ben o nedenle 2 aylıkken öğrenebildim.sen şansa bırakma hastaneye git bence.millet ben sakladım sandı:)

bende üsütne adet oldum 3 gün oldum ilk gün normal ağrı ve adet gibiydi sonra leke :26:

imzamdada görüldüğü gibi 7aylık :) çok şükür bebeğimde çok sğlıklı :)

ayaklarını dik yat

ya bu üstne görmede nasıl bişey kanama oluyor ama gebelik devam ediyor öyylemi cok enteresan yaaa ne yani adetimiz olsada gebe olablirmiyiz bu . her kadında olmuyodur bu cok nadir oluyodur o zaman :44:

Başlık neden "neden ben?" onu anlayamadım elzem.O çift çizgiyi görmek isteyen ne çok insan var.Nedendir bu üzgünlüğün ve sorgulaman.Arkadaşlar üstüne görme yazmışlar %100 haklılar.Emin olmak için burada cevap bekleyeceğine koşar adımlarla doktora gidip hakkındaki hayırlı haberleri bize iletmeni tamenni ederim.

tuzeye katılıyorum bak ben şuan iki aylık hamileyim hamileleğimi öğrenmeden önce adet sancısı gibi ağrılarım vardı ama sonra geçti ve bir kaç gün sonra bir ikk damla kan geldi ama ben umursamadım canım adetim on gün geciktikten sonra test yaptım ve pozitif çıktı doktora söylediğimde olabilir dedi bu kadar endişelenme canımmm inşallah hamilesindierrr

size bılmeden konusma hakkını kım verıyor
hanfendi pazartesı sabah 8 e randevu aldım (pazartesı sabah 8) yanı en erken tarıh
ayrıca burda arkadaslarımla duygularımı paylaşıyorum sız neden bana taktınız anlayamadım
burası bebek bekleyenlerın yerı konu açmamda sorun yok

İlk hamileliğimde şakır şakır kanamıştım...İkizlere hamileydim.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…