neden ben sorusuna cevablarınız

melissa7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
418
19
118
Manisa
mrb kızlar erkek arkadaşınız size neden ben neden beni seçtin sorusu sorduğu zaman nasıl cevablar veriyorsunuz.

böyle gereksiz bir soruya cevap vermek zorunda kalmadım hiç....

aslında yazma amacım soruna cevapppp vermek değil yanlışlıkla mı yazdın bilerek mi bilmiyorum ama "cevab" nedir ?? başlığı okuyunca yanlış yazdığını düşünüp konuya giridim ama yanlışlıkla yazmadığını görüyorum....."cevap" tır doğrusu kusura bakma bu kez müdahale etmeden geçemedim bu kadarı da artık fazla olmuş ....

Son düzenleme:
Canım erkek arkadaşın sana sordu da sen burda mı cevap arıyorsun? Açıkçası bana öyle gibi geldi. Eğer öyleyse biz nasıl cevap verelim sen neden seçtin erkek arkadaşını nerden bilelim. Zaten sen bile neden onunla olduğunu bilmiyorsan bu ilişki nasıl bir ilişkidir :36:

böyle gereksiz bir soruya cevap vermek zorunda kalmadım hiç....

aslında yazma amacım soruna cevapppp vermek değil yanlışlıkla mı yazdın bilerek mi bilmiyorum ama "cevab" nedir ?? başlığı okuyunca yanlış yazdığını düşünüp konuya giridim ama yanlışlıkla yazmadığını görüyorum....."cevap" tır doğrusu kusura bakma bu kez müdahale etmeden geçemedim bu kadarı da artık fazla olmuş ....

:13: ben de sırf bu yüzden girdim konuya, dayanamadım resmen.

yinede yorumlarınız için teşekkkürler
erkek arkadaşım bana böyle bir soru sordu ama ben bi türlü cevabını veremiyorum

yinede yorumlarınız için teşekkkürler
erkek arkadaşım bana böyle bir soru sordu ama ben bi türlü cevabını veremiyorum

O zaman ayrıl. Demek ki hormonal çekimin dışında insani vasıf olarak onda değerli bulduğun birşey yok demektir.
İnsanlar yıllarca aşk yaşıyorlar yuva kuruyorlar ama hiç dönüp bakmıyorlar bu adam insan olarak nasıl diye.
Ondan sonra burada boşanamıyorum çocuğum var topikleri okuyoruz.
Gerçi sen kaç yaşındasın bilemiyorum

Son düzenleme:
yorumlar biraz acımasız olmuş sanki :40: bu sorunun cevabını kendin vermelisin. bana böle bişi sorsa sevdiceğim heralde bana büyü yaptın senden başkasını görmüyo gözüm ondan derdim :69:

o kadar kötü bi soruda sormadım ama herkesten baya bi sert cevablar aldım

kalbin en doğru cevabı verir canım sana... :69:
sevgini ve hislerini dile getirmekten kaçınma hiçbir zaman :38:

kesinlikle bi erkek sana bunu soruyorsa bil ki ilgi bekliyor senden güzel şeyler duymak istiyordur. kompleks ve iç çatışmayla hiç bi ilgisi yok. bu kadınlarda da böyle diil mi sanki. durup dururken erkek arkdşma beni ne kadar seviyosun ya da niye beni sevdin gibi şeyler sorabiliyorum ama bu beni psikolojik manyak yapmıyo sadece biraz ilgi bekliyorum ya da biraz romantik yapmak istiyorumdur :69: büyük ihtimalle erkak arkdşn senden ilgi bekliyo ve biraz şımartılmak istiyo :8:

kesinlikle bi erkek sana bunu soruyorsa bil ki ilgi bekliyor senden güzel şeyler duymak istiyordur. kompleks ve iç çatışmayla hiç bi ilgisi yok. bu kadınlarda da böyle diil mi sanki. durup dururken erkek arkdşma beni ne kadar seviyosun ya da niye beni sevdin gibi şeyler sorabiliyorum ama bu beni psikolojik manyak yapmıyo sadece biraz ilgi bekliyorum ya da biraz romantik yapmak istiyorumdur :69: büyük ihtimalle erkak arkdşn senden ilgi bekliyo ve biraz şımartılmak istiyo :8:

bende ilgi istediğini biliyorum ama ben biraz çekingen insanımdır

ay bırak boşver çekingenliği biricik sevdiceğin ilgi beklio hem aranızda böle utanma çekinme engellerini de bu vesileyle atmış olursunuz. eminim bi kere aşarsan cesaretin gelicektir. off böle konuşunca aşkımı özledim daha 2 gn önce görmeme rağmen :69:

bi türlüçekingenliği atamıyorum ben biraz içine kapanık bir insanın biide kendisine askerde

Back
X