Öyle tabii.. Hepimiz aynı düşünmek zorunda değiliz ki...
Ama şu 3 günlük hayatta benim gecem gündüzüm zehir olur,sevdiğimle aram bozuk diye.. Uykularım kaçar... Eeee açık açık sorup,anlatıp rahatlamak, yeniden sevgiliye,dosta,arkadaşa sarılmak varken niye kendi kendimi yiyip bitireyim ki?
Çünkü gerçekten çok etkilenirim ben..Ölümlü dünya,yarına çıkacaımızı kim garanti edebilir ki? Allahım korusun,gözüm açık gider benim..Helalleşemedim,gül yüzünü göremedim diye...
Heeee kişi kardeşim gibi olmasa da, az çok paylaşımımız olmuşsa yine de anlatırım,ona da sorarım ama susma hakkını kullanıyorsa üstlemem,zorla kimseye bir iş yaptırmam. Benim canım dediklerim de zaten ne kadar net olduğumu bilir,ona göre davranırlar.. Geri kalanlar da kendi tercihleri deyip dönerim ben de..![]()
o duyguları bir senedir yaşıyorum...sabahlara kadar düşünmekten başıma ağrılar giriyor. neden, neden diye...ama yapamam,,konuşamam....bir naletliğim var sanırım bu konuda....... karakterim böyle...karşıdan bekliyorum...zaten o da aramıyorsa beni de o kadar sevmemiş arkadaş olarak, bu kadar kolay silebiliyorsa diye düşünüyorum.....demekki çabalamaya bile gerek görmeyecek kadar, onun için önemsizmişim.... .....