Neden bana böyle davraniyor?

Dedikodu her yerde yapılıyor mühim olan buna karşı aldığınız tavır. Aman dedikodum yapılırsa diye kendinizi bastırırsanız kendi hayatınızı yaşayamazsınız. O dedikodu tayfası her koşulda malzeme bulacaktır siz kendi içinizden geçeni yapın. Hesap sormak istiyorsanız bunu yapın yani. Çok ciddiye aliyorsunuz insanları
siz napardiniz ?

siz napardiniz ?
Talep kimden çıktı da birisi ikinizi tanıştırmak istedi burası önemli öncelikle. Birisi durup dururken ikinizi yakıştırdı da size fotosunu gösterdi siz de olur dediniz sonra ona gitti sizin fotoyu gösterdi o olmaz dedi sonrasında da bana mesaj atıyor bana bakıyor falan diye hakkınızda dedikodu mu çıkardı?

Durum yukarda yazdığım gibiyse dedikodu kulağıma geldiği anda karşısına çıkar bu ne cüret sen kendini ne zannediyorsun ispatla nerede mesaj atmışım sana diye hesap sorardım aynı gün içinde. Ben bunu sorarken elalem bekar hoca erkeklerle konuşuyor derse diye de zerre kadar düşünmezdim. Hatta bana ileten kişi ile giderdim ki yüzleşilsin. Sonra da umrumda olmazdı kendi rezilliği ortaya çıktığı için kendi haline bırakırdım onu.

1 sene susmadı diyorsunuz burada bi devamlılık, hadsizlik var, pişkin pişkin de siz cami önünden geçerken gülümsüyorsa dedikoduları sürdürüp pes. 1 seneye uzayacak bir konu değil ki bu kesinlikle. 1 günde bitecek bi konu gereksiz uzamış, laçkalaşmış, sizin hoşunuza bile gitmeye başlamış bakıyor gülüyor olması, ilişkisi de varmış. Nerden tutsan elinde kalan bir konu

Yalniz buram buram ergen kokusu geliyor
Umarim sahte profil deildir
Ben de bi ikirciklendim erkeklerle konuşmaya çekinen elalem ne derci çiçeği burnunda ilahiyatçı konusu pek samimi gelmedi, profil fotosu da internetten bulunup eklenmiş gibi. Baya da uzun yorum yazdım bak sahte ise çok üzülürüm😅😅🤪

Şahsınıza iftira atan biri ahlaksızdır.
Yıllardır sevgilisi olup başkalarına boncuk dağıtan biri de karaktersiz.
Özellikle sizden bir beklentisi olduğunu sanmıyorum; muhtemelen önerildiğiniz (hiç sevmedim bu kelimeyi) için ona ilginiz olduğunu düşündü. Aynı durumda olan herhangi başka birine de aynı tavırları sergiliyebilecek biri muhtemelen.

Beynime "Hiç bana bakma olmaaaz oğlaaan..." şarkısını mıhladınız bu arada tişikkirler. :KK53:

Talep kimden çıktı da birisi ikinizi tanıştırmak istedi burası önemli öncelikle. Birisi durup dururken ikinizi yakıştırdı da size fotosunu gösterdi siz de olur dediniz sonra ona gitti sizin fotoyu gösterdi o olmaz dedi sonrasında da bana mesaj atıyor bana bakıyor falan diye hakkınızda dedikodu mu çıkardı?

Durum yukarda yazdığım gibiyse dedikodu kulağıma geldiği anda karşısına çıkar bu ne cüret sen kendini ne zannediyorsun ispatla nerede mesaj atmışım sana diye hesap sorardım aynı gün içinde. Ben bunu sorarken elalem bekar hoca erkeklerle konuşuyor derse diye de zerre kadar düşünmezdim. Hatta bana ileten kişi ile giderdim ki yüzleşilsin. Sonra da umrumda olmazdı kendi rezilliği ortaya çıktığı için kendi haline bırakırdım onu.

1 sene susmadı diyorsunuz burada bi devamlılık, hadsizlik var, pişkin pişkin de siz cami önünden geçerken gülümsüyorsa dedikoduları sürdürüp pes. 1 seneye uzayacak bir konu değil ki bu kesinlikle. 1 günde bitecek bi konu gereksiz uzamış, laçkalaşmış, sizin hoşunuza bile gitmeye başlamış bakıyor gülüyor olması, ilişkisi de varmış. Nerden tutsan elinde kalan bir konu
nerden cikti, araci dedi böyle birisi var (fotorafini gösterdi bende salak gibi atladim) dedim oglanada beni göstersin sorsun diye ordan patlak verdi isteee, yüzlesmek istesem bu olay babamin kulagina gider bana kizar diye duydum... o oglan varya cok fenaa, babam cumaya gitsin cok iyi davranir babam seviyor onu, ne olacak suclu olan ben olacagim, ama gercekten birgün önüme cikarsssaaa yapacagim niye arkamdan konuyuyorsun senin benimle derdin ne diyecegim?

Ben de bi ikirciklendim erkeklerle konuşmaya çekinen elalem ne derci çiçeği burnunda ilahiyatçı konusu pek samimi gelmedi, profil fotosu da internetten bulunup eklenmiş gibi. Baya da uzun yorum yazdım bak sahte ise çok üzülürüm😅😅🤪
hayir degil gercekten ne yapim süleymancilarda böyle ne yapim

Özellikle sizden bir beklentisi olduğunu sanmıyorum; muhtemelen önerildiğiniz (hiç sevmedim bu kelimeyi) için ona ilginiz olduğunu düşündü. Aynı durumda olan herhangi başka birine de aynı tavırları sergiliyebilecek biri muhtemelen.

Beynime "Hiç bana bakma olmaaaz oğlaaan..." şarkısını mıhladınız bu arada tişikkirler. :KK53:

gercekten en iyi yorum diyebilirim, hepsi var cünkü hem ahlaksiz, karaktersiz haklisiniz uzak durmak lazimm

Kaç kızım kaç.
O gülümseme dediğin pis pis sırıtmadır bence ya. Konu bütünlüğüne bakınca öyle hayal ettim ben.Görücü usülü önerilen kızla ilgili bile birşeyler uydurabilen bir adamın hayal gücünden korkarım ben. Yılların bastırılmışlığı vardır kesin onda. Hiç bulaşma. Görücü usülü evlilik istiyorsan da en azından ailesini bildiğin biriyle evlen.

Kaç kızım kaç.
O gülümseme dediğin pis pis sırıtmadır bence ya. Konu bütünlüğüne bakınca öyle hayal ettim ben. Görücü usülü önerilen kızla ilgili bile birşeyler uydurabilen bir adamın hayal gücünden korkarım ben. Yılların bastırılmışlığı vardır kesin onda. Hiç bulaşma.
mesela merak etdim ne düsünüyor olabilir ? Bu adam zaten bir tuhaf

mesela merak etdim ne düsünüyor olabilir ? Bu adam zaten bir tuhaf
Ya bak böyle çok baskıcı bir ortamda büyüyen sözde çok dindar biriyle sohbet etmişliğim olmuştu benim zamanında. Aynı şekilde muhafazakar ortamda yetişen ondan yaşça bayağı genç komşu kızını dahi temelde ' Gözleriylen yiyor beni. Hep bizim evin önünden geçiyor ben bakayım diye. Yollu bu yollu. Azcık yüz versem kesin ne istersem yapar' anlamına gelecek daha kibar cümlelerle anlatırdı. Halbuki bence ya işinde gücündedir kız ya cidden ilgi duyuyorsa bile masumca bir hayranlık duyuyordur bahsettiğim adama. Cinsel açlıktan, flört nedir bilmemekten sapıtıyor bazı tutucu geçinen erkekler. Dolmuşta para üstü uzattı kesin vericek kafasına giriyorlar.

X