anladim nasil yaniO gulumsemelerinden anlamamissin ki cocuk lafi burdan turetmis gorenler de aaa dogru diyor demis
Gecmisini arastirmadan hemen atlamayin yaaaa
haklisinSenin yapmadığın şeyleri millete yapmışsın gibi anlatan birinin gülmesi neden hoşuna gidiyor o ayrı konu. Karakteri tam oturmamış demek ki. Bundan sonra ordan geçme sen de unutulup gitsin
Havalara girmis iste seni ona önermelerini; senin istegin begeninden kaynaklandığını düşünmüştür. Ilgi goren erkeklerin aptalca kasilmalari falan.. aman sakin uzak dur goz temasi falan kurma iliskisi varmis bide dedikleri gibi atip tutuyosa falan iyyy egosu oksanmistir beyimizin sanki David Beckham
nasil anlamadim ?Oğlan demesen mi acaba.Neyse, bu “oğlan” seninle oynamamış. Sen öyle sanmışsın.
Ama senin beğenin varmiydi başta ondan bahsetmemişsin. Bide hoşuna gidiyorsa gülümsemesi vs cok yanlis bence tutumunu değiştir iliskisi varmis cocugunhaklisin
evet iliskisi var baka bakiyor bide caminin önünde... bencede egosunu oksuyor
iliskisi oldugunu sonradan ögrendim zaten, evet biraz begenmistim ilk basta beni tavsiye etdiklerinde sonradan bir baktim caminin önünde bana bakiyordu sürekli bir anda karsimda durup bana bakti gülümsedi utandi fln, bende sandim heralde beni begendi daha da ümitlenmistim ama isteeAma senin beğenin varmiydi badta ondan bahsetmişsin. Bide hoşuna gidiyorsa gülümsemesi vs cok yanlis bence tutumunu değiştir iliskisi varmis cocugun
hayir onada söyedigini sanmadim , camide kaliyor ya adi kötü olur diye dememistir diye. düsünüyorumGörücü usulü tavsiye edilmenize vesile olan zat bu oğlanın yıllardır bi ilişkisi olduğunu bilmiyor muymuş yani
ben kendim o camide hocalik yapiyordum, nasil gidip sorsaydim? sonra bizim bekar hocamiz erkekerle konusuyor fln derlerdiO kız bana baktı, mesaj attı falan diye dedikodu yaydığında gidip hesap sormadınız mı elleri cebinde gülümseyen camideki oğlana