- 21 Ekim 2020
- 47
- 14
- 27
Evet Arkadaslar uzu zamandie kafami karistiran bir olay var, beni gecen yil görücü usulu olarak birine tavsiye edilmistim, bu oglanda camide kaliyor,yani caminin yurtlarinda ordan üni okuyan birisi neyse bu oglan beni tavsiye etdiklerinde ilk basta istemememis, sonra birgün ben caminin önünden gecerken ordan bir baktim o oglan bana dönüp elleri cebinde bana gülüyor, dedim nasil olabilir bu sasirdim, cünkü istemiyorum demisti, yanii benim icinde güzel kiz derler ama ne bilim unutmustum bile ben bu olayi, sonra ben tabi pas vermedim ve öylece ayrildim ordan, sonrs ne duyuyorum bu oglan arkamdan konusuyorumus sürekli yapmadigim seyleri diyormus yok o kiz bana mesaj atti, o kiz böyle yapti fln halbükii saliyor yanii öyle birsey yokkk, ama bunlarda tabi tek kulak duymasi, neyse bu oglan ne zaman beni göree yanimdan gülümseyerek, geciyor, gecen farketdim göz göze geldik bana baktiginda gözleri bir büyüdüü dedim noluyoruz benimde tabi hosuma gitti böyle seylere alisik olmadigim icin, sonra bir duymusum yillardir iliskisi varmis, Allaha askina sizce normal mi bu durum, benimle derdin ne ? Niye benimle oynuyor ? Siz ne düsünüyorsunuz ?