Neden adetin 3. günü gitmek lazım ?

yafrimu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
533
1
kızlar bende tüylenme var hızlı kılo kaybı var saclarım dokulu falan dahiliye beni bu bölüme yonlendırdı ama adetinin 3. gunu gıt dedı.. her zaman duzenlı olan adetim bu ay baya gecıktı :KK43: neden adetlıyken gıtmek gerekıyo??

merhaba,öncelikle geçmiş olsun..
adetin 3. günü yapılan hormon testleri var,muhtemelen onları yaptırmanız isteneceği için o gün gitmenizi istemiştir.

amaaan bi olsamda gitsem artık bıktım heryerım kıl tüy :KK43: gogus aram gobegım bacak ıc kısımları sırtım :KK43:

bide mesela ben yarın sabah adet olmuş olsam yarını ılk gun olarak sayıyorum degılmı?? carsamba olmuş olsam cuma 3. gunum dıye gıdebılırım degılmı????

bide 3. günüm haftasonuna denk gelırse nolcak 4. gun olmazmı??

Son düzenleme:
canım endokrin doktoru alttan muayene yapmaz...sadece sabah aç gitmen gerekli,kan alıcaklar ve hormonlarına bakacaklar

Merhaba canım,Mine hanım iyi bir tercih.İlk bebeğimi onunla beraber sağlıklı bir şekilde kucağımıza aldık.1yıl kadar h-a1c yi kontrol altına aldık.7,1 ile hamile kalmama müsade etti.kaldıktan sonrada kendisinin tavsiye ettiği kadın doğum uzmanı iel devam ettim.oda şişli de emine paşmakoğlu.iki doktor birbiri ile paslaşarak 9 ayı tamamladık.şimdi kızım 9 yaşında ikinciside 2 yaşında.inan hiç telaşa gerek yok.diğer hamilelrden farklı geçirmeyeceksin.zaten kontrol altında oluyorsun insülinlerin dozajlarını ayarlıyorlar.sende dikkat ettiğin sürece hiçbir sıkıntı yaşamazsın.seni çok iyi anlıyorum.yaşadığın korkuları hep yaşadım...çok oldu mine hanımla görüşmeyeli ama adım yeşim.bahsedersen çıkarabilir.emine hanımdan da bahsedebilirsin.emine hanım hem şekerini hem hamileliğini iyi kontrol eder.ve çok tecrübeli bir doktor.zaten önemli olan bizler için doktorrun tecrübeli olması.her türlü testi zamanında yaptırıyor.senim ne yiyeceğini neler yaşayacağını neler yapacağını çok güzel anlatır.her türlü probleminde iletişim kurabiliriz.yardımcı olurum...hayırlısı olur inşallah.

X