Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik testinde belli olur nasil olsa diye yaptirmamistim?17 gün geciktiyse kesin çıkması lazım bence kan testi yaptırım niye bekliyorsunuz
Hamileyim idrar testi yeni yaptim cikicakmi diye 6+4 günlük kanda cikti idrarda cikmadi hatta ultrasondada kese belli bebek belli yani bence bu idrar testleri para tuzagi gibime geliyo
Tebrik ederimm Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin ve tüm isteyenlere de nasip etsin. Ben suan türkiyede degilim ama geri döner dönmez hemen yaptircam insallah bence de bu idrar testlerine cok guvenilmez anca bebegin en az bir aylik bir kac haftalik olacak da öyle cikacak.Hamileyim idrar testi yeni yaptim cikicakmi diye 6+4 günlük kanda cikti idrarda cikmadi hatta ultrasondada kese belli bebek belli yani bence bu idrar testleri para tuzagi gibime geliyo
Merhaba. Ne olur regl olmadığını söyle banaTebrik ederimm çok sevindimm :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
bugün benim regl günüm inşallah olamam pazar günü benim de test negatif çıktı
Merhaba. Ne olur regl olmadığını söyle bana
Yaa inşallah normal bir gecikme değildir bebek gecikmesidir :)) bende heyecanlandım şimdiiValla olmadım ama çok korkuyorum :)) Gece karnım ağırdı Allahım ne olur olmayayım diye uykumdan uyandım :)
Sabah hiç bişe yoktu
Ama dün akşam yine test yaptım negatif çıktı
Yaa inşallah normal bir gecikme değildir bebek gecikmesidir :)) bende heyecanlandım şimdii
Benim bat 15 ağustos daha çok ama şuana kadar iyi değerlendirdim aynı zamanda soğan kürü de uyguluyorum :) ama şuanda tamamen sana odaklıyım güzel haberler bekliyorum senden :)) tahlil yaptırmayı düşünüyo musun peki ?Çok korkuyorum inşallah değildir korkudan heyecanlanamıyorum :)
Biliyorsun kaç aydır erken oluyordum bu gecikmeyle biraz tuhaf oldum eşim de arıyor oldun mu diye.. gerilim korku heyecan filmi çekiyorum resmen şuan :)
Sen ne durumdasın hadi bu ay güzel haberler verelim inşallah
Benim bat 15 ağustos daha çok ama şuana kadar iyi değerlendirdim aynı zamanda soğan kürü de uyguluyorum :) ama şuanda tamamen sana odaklıyım güzel haberler bekliyorum senden :)) tahlil yaptırmayı düşünüyo musun peki ?
Test yapmaya biraz ara ver bence. Bende de geciktiğim zaman öyle olmuştu moral sıfırlanıyo negatif çıkınca. Belkide geç döllenmedir onun için testte görünmüyordur öyle düşün.Soğan kürüne başladin mi super valla bu ay şansın daha cok yukseldi insallah guzel haberini alicazz :)
Ben dayanamadım yine test yaptım negatif.. o yüzden umudum gitti iyice
Test yapmaya biraz ara ver bence. Bende de geciktiğim zaman öyle olmuştu moral sıfırlanıyo negatif çıkınca. Belkide geç döllenmedir onun için testte görünmüyordur öyle düşün.
İyi düşünelim iyi olsun bu defa
Evet bariz belli oluyor bi sarartı var. Neden olmuş olabilir bir fikrim yok. Ama şöyleki daha önce defalarca gebelik testi yaptık böyle bi sarartı bende hiç oluşmadı sanırım sende de oluşmadı. Bu da neyin nesi şimdiya şimdi teste gün ışığında bi bakayım dedim T yazan yerde çok çok hafif sarartı var.. ama çizgi şeklinde değil resmini çektim bi baksana acaba neden öyle olmuş olur.. B Busrasworld
Eki Görüntüle 2175225
Sanki böyle kalınca bi çizgi gibi yaya şimdi teste gün ışığında bi bakayım dedim T yazan yerde çok çok hafif sarartı var.. ama çizgi şeklinde değil resmini çektim bi baksana acaba neden öyle olmuş olur.. B Busrasworld
Eki Görüntüle 2175225
Evet bariz belli oluyor bi sarartı var. Neden olmuş olabilir bir fikrim yok. Ama şöyleki daha önce defalarca gebelik testi yaptık böyle bi sarartı bende hiç oluşmadı sanırım sende de oluşmadı. Bu da neyin nesi şimdi
Sanki böyle kalınca bi çizgi gibi ya