Neden acaba?

Rainy artık fırtınalı bir aşkla dünya evine giremeyeceğini kabullenmen lazım cicikom. Söyle ailene eli yüzü düzgün birini bulsunlar işte.

Avm ye gittim herkes sevgilisiyle benim neden olmadi anlamiyorum. Ister istemez ozeniyorum. Ne diyorsunuz?

Çalışıyor musun ? Pozitif ve güleryüzlü ol. İş arkadaşlarınla aranı iyi tut (samimi ol demiyorum).

Biraz kendine bak spora yazıl

Sen kendini sevmez isen kimse seni sevemez

Sen kendine değer vermeye başladığın andan itibaren erkekler etrafında olacak.

Herkesin sorunları var hayatta. Bazen pollyannacılık oynamak gerekiyor.

Karşıma biri çıkmayacak, eyvah sevilmeyeceğim, yapayalnız kalacağım diyerek panik yaparsan olmaz.

Önce arkadaş ol tanı gözlemle.

Sizin yorumunuz da çok iyi niyetli değil.. Bir kin kusma, hırs alma olmuş adeta.."Psikiyatriste git" yazması çok da korkunç birşey değil, kendince öyle yorumlamış olabilir.. Ama siz öldürmek için vuruyorsunuz. Acımasızlık olarak gördüğünüz şeyden ne farkı kaldı

yok rainny biri olsun diye dua zincirlerine katılır

Rainny dönem dönem aynı tarz konular açar.Alıstık artık bir başka arkadaşımız da vardı rainny gibi fırtınalı aşk hayatıyla meşhurdu yavrum reis.Evlendiği gün dondurdu gitti hesabını
Yok yok valla hafızanız iyi maşallah 2-3 kişi daha var böyle. Hemen herkesi tanıyıp yorum yapıyorlar, hasta oluyorum valla

ne diyelim be rainy Allah baska dert vermesin
Arkadaş , aile ortamını , yetiştirildiğin çevreyi bilmiyorum artık sana yorum da yapamıyorum
Eğer ki birileriyle görüşme zamanının geldiğini düşünüyorsan çevrene bir haber salsan ?
Sosyallik durumların nasıl ? Okuyor musun çalışıyor musun ?
İstediğin ilişki avm lerde el ele kol kola mıç mıç gezip vitrinlere bakmalı mı yoksa ciddi birşeyler mi arıyorsun ben hiç anlamadım ki seni

Keşke dışarıdaki erkekler dizi-filmlerdeki begendigimiz karakterlerdeki gibi olsalar da biz de arasak ama biri 1 adım gelse 10 adım geri gidiyorum pehhh

Rainny dönem dönem aynı tarz konular açar.Alıstık artık bir başka arkadaşımız da vardı rainny gibi fırtınalı aşk hayatıyla meşhurdu yavrum reis.Evlendiği gün dondurdu gitti hesabını
Hesabını niye donduruyor ki site sadece aşk acılarına mı açıkmış !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…