- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
Kaç aylık mı? 10 gün oldu olmadı sen gerçekten hastasın.Konusuna birsey yazmadi kac aylik mesajin kinini tutmus gercekten garip
Muhattap olmicam seninleKaç aylık mı? 10 gün oldu olmadı sen gerçekten hastasın.
Negative vibe only insani oldugun icin olabilirAvm ye gittim herkes sevgilisiyle benim neden olmadi anlamiyorum. Ister istemez ozeniyorum. Ne diyorsunuz?
Kız sen niye banlandın ve niye üyelik iptali yaptınKaç aylık mı? 10 gün oldu olmadı sen gerçekten hastasın.
Bu kadar özeniyorsun rainyy neden olmuyor bir düşünün bakalım illa vardır sebebi herkesin oluyor senin neden yokAvm ye gittim herkes sevgilisiyle benim neden olmadi anlamiyorum. Ister istemez ozeniyorum. Ne diyorsunuz?
E alış artık.Avm ye gittim herkes sevgilisiyle benim neden olmadi anlamiyorum. Ister istemez ozeniyorum. Ne diyorsunuz?
Yani sürekli aynı konu insanın önce kendini kabul etmesi lazımRainy artık fırtınalı bir aşkla dünya evine giremeyeceğini kabullenmen lazım cicikom. Söyle ailene eli yüzü düzgün birini bulsunlar işte.
Avm ye gittim herkes sevgilisiyle benim neden olmadi anlamiyorum. Ister istemez ozeniyorum. Ne diyorsunuz?
Sizin yorumunuz da çok iyi niyetli değil.. Bir kin kusma, hırs alma olmuş adeta.."Psikiyatriste git" yazması çok da korkunç birşey değil, kendince öyle yorumlamış olabilir.. Ama siz öldürmek için vuruyorsunuz. Acımasızlık olarak gördüğünüz şeyden ne farkı kaldıKim seni ne yapsın ki?
Lohusa depresyonum ile ilgili günlük tuttuğum içimi döktüğüm konuma gelmiş “bana normal gelmedi psikiyatriye git” yazacak kadar hadsiz birisin.
Nerede ne diyeceğini bilmeyen, insanların özel hayatlarına psikolojik sorunlarına burnunu sokan bir insansın. Çok vasfın varmış bir bilgin varmış gibi de akıl vermelerin yok mu?
Hayatın boyunca yalnız kalacaksın.
Psikiyatriye asıl sen git.
Benden daha çok ihtiyacın var.
Ay herkesi nasıl tanıyorsunuz, ben hiç bir nicke hakim değilimYani sürekli aynı konu insanın önce kendini kabul etmesi lazım
yok rainny biri olsun diye dua zincirlerine katılırÇalışıyor musun ? Pozitif ve güleryüzlü ol. İş arkadaşlarınla aranı iyi tut (samimi ol demiyorum).
Biraz kendine bak spora yazıl
Sen kendini sevmez isen kimse seni sevemez
Sen kendine değer vermeye başladığın andan itibaren erkekler etrafında olacak.
Herkesin sorunları var hayatta. Bazen pollyannacılık oynamak gerekiyor.
Karşıma biri çıkmayacak, eyvah sevilmeyeceğim, yapayalnız kalacağım diyerek panik yaparsan olmaz.
Önce arkadaş ol tanı gözlemle.
Rainny dönem dönem aynı tarz konular açar.Alıstık artık bir başka arkadaşımız da vardı rainny gibi fırtınalı aşk hayatıyla meşhurdu yavrum reis.Evlendiği gün dondurdu gitti hesabınıAy herkesi nasıl tanıyorsunuz, ben hiç bir nicke hakim değilim
Bence zaten insanın hayattaki amacı sevgili olmamalı, zaten gelecekse gelir, buna oflayıp poflasan ne olur..Zaten yorum olarak da biz ne yazalım anlayamadım, kısmet bu işler..Avm ye gittim herkes sevgilisiyle benim neden olmadi anlamiyorum. Ister istemez ozeniyorum. Ne diyorsunuz?
Yok yok valla hafızanız iyi maşallahRainny dönem dönem aynı tarz konular açar.Alıstık artık bir başka arkadaşımız da vardı rainny gibi fırtınalı aşk hayatıyla meşhurdu yavrum reis.Evlendiği gün dondurdu gitti hesabını
bunun cevabı sende rainy biz nerden bilelim?Avm ye gittim herkes sevgilisiyle benim neden olmadi anlamiyorum. Ister istemez ozeniyorum. Ne diyorsunuz?
Hesabını niye donduruyor kiRainny dönem dönem aynı tarz konular açar.Alıstık artık bir başka arkadaşımız da vardı rainny gibi fırtınalı aşk hayatıyla meşhurdu yavrum reis.Evlendiği gün dondurdu gitti hesabını