- 7 Ağustos 2016
- 1.715
- 1.064
- 133
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
-
Teşekkürler , kafasına takmasina üzülüyorum, haber izlemiyorum artık yanında çünkü anlıyor endişe ediyor. Açıklayamiyorum bazen de olayları :) Aksam baban gelince bide babana sor diyorum :)Normal tabii, çocuklar kayıt cihazı gibidir.
Bizi dinlemiyor gibi göründüklerinde dahi aslında zihinlerine yer ediyor konuşulanlar. Tv deki şeyler, duydukları gördükleri.
Allah bağışlasın
yani iyi bir sey mi :)Keşke çocukların anlayabildiği kadarını yetişkinler de anlasa.
Ama adınıza sevindim, farkındalığa güzel bir adım.
E iyi tabii ne güzel algısı pırıl pırıl bir çocuğunuz var.yani iyi bir sey mi :)
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, tek çocuk oldu için bazen tıkaniyorum çok okuyorum çok araştırıyorum, burda çok deneyimli aklı basinda kadınlarımız var , oondan sizlerden de yorum almak istedim normalmidir diye acaba dedim piskolojisimi hasas :)Kafasına takmıyor. Daha detaylı öğrenme çalışıyor ve öğrendiklerini tekrarlıyor. Artık sosyal hayatın bir parçası o da. Sohbetlerinize katılacak, paylaşımlarınızı değerlendirecek, öğrendiklerini kendisine göre yorumlayacak. Merakını beslemenin ve onunla öğrenmenin tam zamanı.
Yaa teşekkürler insan çocuğu ile ilgili ıyi şeyler duyunca gercekden mutlu oluyor :)E iyi tabii ne güzel algısı pırıl pırıl bir çocuğunuz var.
Teşekürler tatlım:) yorumlar ıyi yönde:)Iyi bir sey degil ki bu yani yetiskin kafayla soyluyorum beni yipratti tabi anneler daha iyi bilir yardimci olurlar ama detaylica arastirin derim kuzum
Iyi sevindim demek normal oldugunu dusunuyorlar ....o zaman ben cocugum benziyoruz seninkiyle de demek bu bebeksi hassasligim buradanTeşekürler tatlım:) yorumlar ıyi yönde:)
Siz de mi herşeyi çok sorguluyorsunuz :) etkileniyorsunuzIyi sevindim demek normal oldugunu dusunuyorlar ....o zaman ben cocugum benziyoruz seninkiyle demek bu bebeksi hassasligim buradan
Cook, onun icin uzuldum yipratiyor diye insaAllah hep mutlu olurSiz de mi herşeyi çok sorguluyorsunuz :) etkileniyorsunuz
Teşekkürler teyzesi :) sende hep mutlu ol ıyi insanlar çıksın hep karşına:)Cook, onun icin uzuldum yipratiyor diye insaAllah hep mutlu olur
Dikat ediyoruz tabiki :) gercekden ben hamilelik döneminde 3 ay folikasit kulandım:) ondan önceki 3 ay da :) bazilarida zararlı diyor oda ayrı bi konu :)o yaşlardaki çocukların hepsi kayıt cihazı gibidir. ne derseniz çok çabuk kapar, kafasına takmaktan çok merak eder, öğrenmeye çalışır.. ne de olsa folik asit bebelerialgıları çok açık..anlatılanları hüüüüp diye çekiyor beyine benim aynı yaşlardaki kuzenim de böyle. o sadece oyuncaklarıyla oynayan çocuklar kalmadı artık -ya da eskiden de böyleydi fakat anne babalar bu kadar bilgili değildi, umursamadan hareket ediyorlardı- yalnız siz de bunun farkında olarak çocukların yanında ve ya yakınında konuştuğunuz şeylere ekstra dikkat edin. birinin sizi dinlediğini ve öğrenme çağında olduğunu unutmayın..
ay yok beyin gelişimi için faydalı.. aşırı doz alımı zararlı. o da her şeyin fazlası zarardır zatenDikat ediyoruz tabiki :) gercekden ben hamilelik döneminde 3 ay folikasit kulandım:) ondan önceki 3 ay da :) bazilarida zararlı diyor oda ayrı bi konu :)
Merhaba kizlar iyi geceler. Çocuğum herşeyi anliyor. 4 buçuk yaşında kafasına takıyor. Mesela nasıl ornek vereyim kızdım diyelim bir şey için daha onu unutmuyor kafasına takıyor hep söylüyor. Piskolojik olarak hasas mi sizin çocuklarınız da böyle mi acaba , mesela ortam içindeki konuşmaları duyuyor kafasına takıyor , geçenlerde deprem olursa ne olur filen diye konuşuyorduk annemlerle oğlum oyun oynuyor du duymuş herseyi bizim evimizde yikilirmi filen diye sorular soruyor :) o gün arkadaş kızının bı rahatsizligini anlatıyordu , herşeyi aklında tutmuş anneannesi ne anlattı bir şey sakliyamiyorum hemen anlıyor duyuyor etkilencek bir şeyse kafasında tutuyor . Çok şükür ailemiz çok huzurlu eşim ben çok ilgileniriz ama bu kadar herşeyi duyması anlamisi normal mi sizinkilerde böylemi acaba , Allah başka dert vermesin sadece merak ettim aynı bu şekilde olan varmı çocuklarında diye okuyan herkese teşekürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?