• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nedeeeen ya nedeeeeen

papatyaaa54

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
15
0
1
Sakarya
Arkadaslar ben bugüne kadar zayıflamak ıcın birçok sey denedim sonuc alamadım herkes Derya boğazını tutacaksın ki oyle zayıflarsın ama ben yemekten bikaç saat sonra basım donüyor midem bulanıyor elim ayağım tıtrıuor bıldıgın bukdar kısa zamanda acıkmış olamam dmi acaba B'nde bi saglık problemı olabılır mı sürekli yemem gerekiyor iyi hissetmem için öylede olmaz kı suan okdr abartı bır kılom yok ama boyle giderse obez olucam 😭😭😭😭

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam:)
Öncelikle sana tok tutan bi içecek tarifi söyleyeyim forumda okumustum:)
Kaynayan suya elma top karabiber kabuk tarcın ekle 15 dk kaynat sürahiye koy sabah akşam iç tok tutuyor gerçekten.

İkinci olarak proteinli yiyeceklere öncelik ver;
Yoğurt, et gibi bunlarda tok tutuyor.

Abur cubur kesilirse, pilav yenmez , ekmek azaltılırsa çok kolay veriliyor:)

Kolay Gelsin:)

Ekmegi şekeri tuzu kes kalori hesabı yaparak beslen en azından kilo almazsın en önemlisi günde 3litre su ic

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm kan değerlerine bi baktır
Şnsülin direnci olabilir belki

insulin direncini animsatti bana bendede var insulin direnci olan birisi surekli acikir ve kilo veremez kontrol altina alinmadan endokroloji bolumune gitmelisin

Arkadaslar ben bugüne kadar zayıflamak ıcın birçok sey denedim sonuc alamadım herkes Derya boğazını tutacaksın ki oyle zayıflarsın ama ben yemekten bikaç saat sonra basım donüyor midem bulanıyor elim ayağım tıtrıuor bıldıgın bukdar kısa zamanda acıkmış olamam dmi acaba B'nde bi saglık problemı olabılır mı sürekli yemem gerekiyor iyi hissetmem için öylede olmaz kı suan okdr abartı bır kılom yok ama boyle giderse obez olucam 😭😭😭😭

kan şekerın düşüyordur blelkı ınsulın dırencın vardır.bence endokrıne bı görun. yada 2saatte bır acıkmaya başladıgın an hafıf şeyler ye. 1 kase yogurt yada ne bılıyım bı avuc leblebı

Back