Sayfadaki yorumları okuduktan sonra Necla Batum'u araştırdım, eski videolarını izledim ve biraz ön bilgiden sonra kendisini aradım. Doğum yaptığımı üzerinden bir yıldan fazla zaman geçtiğini anlattım, bu arada benim sorunum karın çatlakları ve aslında toparlanmamış karın derisi... Necla Hanım kibar hoş bi kadın açık yüreklilikle istersen şu gün gel şu hastamla konuş ondaki değişimi gör ikna ol dedi, hakikaten sağlam referansları varmış öğrenmiş oldum. Neyse ben de başladım ve aylardır taktığım şey bu muymuş dedirtti bana mucize gibi ilk seans sonrasında hemen fark oldu. Benim için müthiş bir deneyimdi. Valla ben çözemedim ne sürdüğünü genel olarak hoş kokulu şeyler ama özel ürünlermiş ve özel olarak hazırlattırıyor. Güzel bakan güzel gören bi kadın, onunla tanıştığım için mutluyum öyle farklı bir hatun yani. Bambaşka konularda da insanlara desteği oluyor seanslara gittikçe görüyorum; felçli hastalara ve otistik çocuklara baş terapisi yapıyor ve ciddi ilerlemeler kaydettiriyor, şaşkınlıkla izledim ona gelen insanların çeşitliliğini. Anladığım kadarıyla hücre yenilenmesini kanlanmasını ve oksijenlenmesini tetikleyici terapiler yapıyor. Bu konunun altındaki yorumların ilerlemesi için çok bakardım eskiden bu sebeple sizler için yazdım bir geri dönüş olsun istedim. Bitince tekrar yazacağım...