Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun inş düzelir arkadsşım bende popo düşünüyordum fşyat nedir acaba ?Çok aceleci yazmışsın. Keşke biraz daha objektif baksaydın. Sorun başlı başına ödemle alakalı olsaydı, aceleci olduğum konusunda haklı olabilirdin. Fotoğrafa dikkatli bakarsan, “B” harfi formunda bir sağ lob göreceksin. Bunun hakkında görüştüğüm doktorların hepsinin görüşü, protezin yerinin değiştirilmesi, farklı protez takılması yahut görünüm bozukluğu olan bölgeye yağ enjeksiyonu yapılmasının gerektiği yönünde ayrıca poponun en çok kavis alması gereken noktada oluşmuş çukurun, ödemler indikten sonra dolması gibi bir şeyin söz konusu olmadığı görüşündeler. Bu durumda 2-3 ay sonra ikinci operasyonumu geçirmem gerekiyor. Yoksa ben de herşeyin “hemen” ve özellikle “çok harika” olmadığının farkındayım. Daha öncede farkındaydım. Zaten konu bu değil malesef
Çok ağrılı bir ameliyat değil merak etmeyinNasıl dayandın o kadar acıya ? Fotoğrafları görünce ürperdim!
Ölsem yapamam herhalde ..görüntü ürkütücü :)Çok ağrılı bir ameliyat değil merak etmeyin
:))Ölsem yapamam herhalde ..görüntü ürkütücü :)
Rica ederim,ameliyat olan kişilerden görüş almanın Ne kadar iyi geldiğini bilirim.Merhaba. Ağrısı dayanılmayacak bir ağrı değil. Hele de bu gibi sorunlarla başın ağrımazsa...Teşekkür ederim Arzum. Protez kas arasına konuldu ve varolan görünüm bozukluğu eğilip bükülürken daha fazla göze batıyor, daha çok belirginleşiyor. Ödemler indikçe, protezlerin soldan sağa, yukardan aşağı orantısızlığı ve birbiriyle olan asimetrisi daha fazla belirmeye başladı. Örneğin sağ protez, sola oranla daha yukarda ve dışa konumlandırılmış. Dolayısıyla ikinci operasyonuma kadar popomu gizlemeye çalışacağım. Tayt ve pantolon üzerinden bariz belli oluyor malesef. Arzum, yağ dolgularının şuanki durumu nedir acaba? Görüştüğüm doktorlar transfer edilen yağ dokularının minimum % 50 - % 60 ı kadarının kalıcı olacağını söylüyorlar. Bu konuda senin fikrin nedir? İlgin için tekrar teşekkür ederim.
Sonuç olarak memnun kalmışsın sanırım, buna sevindim. Birkaç kişi ve doktorla görüştükten sonra, 3 aylık bir kilo alma plan/programı yaptım. Kafamda üç aşağı beş yukarı söylediklerini destekleyen bir sonuç oluşmaya başladı bile diyebilirim. İlk operasyonun hatasını tamamen kapatmak mümkün olmayacak diye düşünüyorum ama transfer edilecek yağ dokusunu popo üzerinde bir katman olarak düşünecek olursak, yağın 1-2 katman fazla transfer edilmesi en azından göze batan simetri bozukluğunu ve çukurları örteceği görüşündeyim. Bu arada dediğin gibi yağ kalitesi, eriyen dokuların dışında, kalıcı olan yağ miktarinin ne kadar olacağı gibi bazı şeyleri göz önünde bulundurduğumda 10 kg gibi bir hedef belirledim. Bu yüzden endişem ilk etapta büyük bir popoyla karşılaşmak değil. Son güne kadar araştırma yapmaya devam edeceğim.Rica ederim,ameliyat olan kişilerden görüş almanın Ne kadar iyi geldiğini bilirim.
Biz ilk başta protezsiz yag dolgusunu görüştük konuştuk ama bende fazla yag olmadığı için protez artı yag dolgusunda karar kıldık. Yag dolgusundaki amaç protezi daha iyi gizlemek ve yan basen kısımları daha kıvrımlı yapıp şekillendimekti. Evet,ameliyat sonrası daha dolgun ve kıvrımlıydı,zamanla erime oluyor ama tamamen erimiyor. Kalanlar kalıyor. Bu kadar asimetri varsa yag dolgusu Ne kadar gizleyebilir şüphe ettim açıkcası. Ayrıca çok daha büyük bir popon olacak yag dolgusu ile. Ameliyattan Sonra yine ufak çapta bir şok yaşarsın yani :) Ben ilk gördüğümde eyvah demiştim çünkü,ama zamanla ödemlerin gitmesi ve eriyen yağların gitmesi ile daha iyi oldu. Yag dolgusuda tekrarlanması gerekebilir. Tamamen simetrik hatasız sonuç bekleme. Açık konuşuyorum çünkü bilgili ol,beklentini yüksek tutma. Bu tarz ameliyatlarda ilk başta düzgün yapılınca hatasız iyi oluyor ama revizyonlar düzeltme işlemleri ile biraz düzeltiliyor . Tamamen düzelmiyor. Yag dolgusuda kolay bir işlem degil. Ağrılı sancılı. Ayrıca vücudundan o kadar iyi kaliteli yag çıkarımı ? Alınan yağlar ayrıştırılıyor çünkü,neredeyse yarısından çoğu çöpe gidiyor. Çok iyi araştır fikir al ..
İnşallah tüm sorunlarından kurtulur yaza kadar sorunsuz bir sonuca ulaşırsın canım Güzel haberlerini bekliyor olacağımSonuç olarak memnun kalmışsın sanırım, buna sevindim. Birkaç kişi ve doktorla görüştükten sonra, 3 aylık bir kilo alma plan/programı yaptım. Kafamda üç aşağı beş yukarı söylediklerini destekleyen bir sonuç oluşmaya başladı bile diyebilirim. İlk operasyonun hatasını tamamen kapatmak mümkün olmayacak diye düşünüyorum ama transfer edilecek yağ dokusunu popo üzerinde bir katman olarak düşünecek olursak, yağın 1-2 katman fazla transfer edilmesi en azından göze batan simetri bozukluğunu ve çukurları örteceği görüşündeyim. Bu arada dediğin gibi yağ kalitesi, eriyen dokuların dışında, kalıcı olan yağ miktarinin ne kadar olacağı gibi bazı şeyleri göz önünde bulundurduğumda 10 kg gibi bir hedef belirledim. Bu yüzden endişem ilk etapta büyük bir popoyla karşılaşmak değil. Son güne kadar araştırma yapmaya devam edeceğim.
Canım nasıl oldu görüntü iyiye gitmiitir umarım dojtorun dğzeltmeye yanaşmıyormu?Teşekkür ederim güzel dileklerin için. Gelişmelerden haberdar edeceğim
Hepinize merhaba arkadaşlar. buradaki ilk yazım o yüzden hatalarım olursa kusura bakmayın. 5 gün önce Ankara'da Nebil Bozdoğan'a popo protez ameliyatı oldum. Yaşadığım sıkıntıları kısaca anlatmak istiyorum. 25 yaş, 170 cm boyunda ve 54 kiloyum. Daha önce başka bir doktora meme protez ameliyatı oldum ve sonuçtan çok memnun kalmıştım ama aynaya baktığımda hep popo bölgem ve göğüs bölgem arasında bir orantısızlık farkediyordum. Bundan bir yıl kadar önce popo proteziyle ilgili araştırma yapmaya başladım. Türkiye'de bu operasyonların ve olumlu sonuçların beni tatmin etmeyecek kadar az olması nedeniyle hep geri adım attım. Yaklaşık 30 doktorla görüştüm, öncesi ve sonrası şeklinde hastalarının örnek fotoğraflarını görmek istedim. Tv de sağlık programlarına çıkmış önde gelen doktor isimlerinden tutun doçent olanlarına kadar birçok doktorun ve asistanlarının itici, yalan-yanlış yönlendirmeleriyle karşılaştım. Yurtdışında çalışan bir doktorun resmi, doğrulanmış internet sitelerinden indirdikleri resimleri bana yaptığımız işler bunlar gibisinden atan dahi oldu (resimle aratma sağolsun). Faciayla sonuçlanmış olanları hiç saymıyorum. Son olarak Nebil Bozdoğan hakkındaki birkaç tane olumlu popo silikon vakası gördüm kadınlar kulübünde. Nebil Bozdoğan'ı araştırdığımda hakkında hiç olumsuz yorum bulamadım. Daha önce yaptığım gibi bu doktordan da randevu aldım ve gittim. Kendisi hakkındaki kanaatim en başta; kibar, olumlu ve tamda olması gerektiği gibi yönündeydi. Önce istediğim nasıl bir protez nasıl bir popo bunları sordu. Doğallık vurgusu yaparak yani belimden popoma, popo kısmımdan baldırlarıma kadar tüm geçişlerde doğal bir kavis istediğimi, fazla projeksiyonlu yani çıkıntılı olan yuvarlak bir protez tercih ettiğimi hatta maximum ebatı olan 300cc liği istediğimi belirttim ve hemen arkasından sizin fikriniz ne olur bu konuda? bu ebatta bir implantla doğallıktan uzaklaşır mıyız? diye ekledim. Kendisine önceden fotoğraflarımı yolladığımda söylediği gibi yine üç aşağı beş yukarı 260cc - 300cc arası bir protez konulabileceğini ve doğallıktan yana bir kaybım olmayacağını söyledi. Ben de bu ikna edici elektriğine inanarak ameliyatı kabul ettim. Ameliyattan çıktıktan sonraki ilk gün sadece bir defa arkama boynumu çevirebildiğim kadarıyla gördüğüm sivri iki tane tepe olmuştu. Bandajlar, ödem, drenler vs hepsini hesaba katarak üstünde bile durmadım. ameliyattan sonra 1 gün hastanede, 2 gün kadarda misafiranelerinde ağırladılar. 2. gün artık yavaş yavaş ayaklanmaya başlamıştım ve aynanın karşısına geçtiğimde o sivri görüntünün daha bariz olduğunu farkettim moralim çok bozuldu. Doktoruma bu durumun neden olduğunu böyle mi kalacağını sorduğumda; etrafındaki bandajlar ve ödemler yüzünden olduğunu, üstünde durmamam gereken bir şey olduğunu söyledi ama daha önce söylediğim gibi meme protezi ameliyatımdan sonra hiç karşılaşmadığım bir ödem miydi bu acaba diye yine kendi içimi kemirmeye başladım. Tekrar kendisini aradım ve bandajların ne zaman çıkacağını drenlerin ne zaman alınacağını sordum. Bir an önce bandajsız halini görmek istiyordum çektiğim ağrı-sızılar verdiğim para hiç umrumda değildi. çok huzursuz olmuştum. Duruma göre 3. gün drenlerin alınabileceğini ve bandajlar içinde; söz çıkaracağım bandajlarını dedi. bir sonraki güne kadar benim için geçen süreç çok daha zor oldu. 3. gün bandajlar için gittiğimde drenlerin daha kalması gerektiğini söyledi ve bandajlar açıldı görüntü karşısında şok oldum sağ popomdaki silikonun alt kısmında patates gibi ezilmiş bir çökük, yandan bakıldığında ayrı hayret verici görünüm bozukluğu arkadan bakıldığında ayrı bir hüsran. Bunun neden böyle olduğu sorduğumda hala ödem demesi gerçekten bardağı taşıran son damla oldu. ben ikinci ameliyat gibi bir şeyi bahse konu bile etmemişken kendisi hiç sormama rağmen o kısmın yağ enjeksiyonu ile doldurulabileceğini söyleyince apar topar drenlerimle birlikte oradan ayrıldım. Bundan sonraki kontrollerimi dahi onun yapmasını istemiyorum. Böyle bir şeyin olabileceğini bu riskin olduğunu kesinlikle bana belirtmedi çok mutsuzum eskiden çıkıntılı bir popom yoktu ama en azından ezikli büzüklü değildi artık Nebil Bozdoğan sayesinde girintili çıkıntılı patates çuvalı gibi bir popom var. Bu yazıyı yazmamın asıl amacı ''lütfen bir kere değil bin kere araştırın-düşünün'' demek değil. Türkiye'de malesef popo implantı ameliyatı için yeterli tecrübe ve bilgi birikimi yok düşüncesindeyim. ameliyat sonrası fotoğraflarımı buraya ekleyeceğim. sorular olursa cevaplayacağım. Sizin bir tavsiyeniz olursa lütfen yardımcı olur musunuz? Gerçekten çok kötü bir dönem geçiriyorum
Sizinndoktorunuz kim ankarada mı?Canım çok geçmiş olsun bende mağdurum bu konuda beni üç kez ameliyat etti doktorum dahada edecekti ben istemedim şimdi popom saldı sölpük bakmak hiç istemiyorum morelim dibe vuruyor.insan vücudundaki bu tür sorunlardan özgüvenini yitiriyor.bu sarkmayı tekrar ameliyat ettirecem ama nereden başlasam kime yaptırsam cesaretim yok Not popomdan protezi çok geçmedi çıkardım 4 yıl falan oldu çıkan protez benim kanaaatimce meme protezi idi