• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nebahat Çehre'den çok konuşulan Canan Karatay ile capsine yanıt

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Ünlü oyuncu Nebahat Çehre ile Prof. Dr. Canan Karatay arasında yapılan karşılaştırma sosyal medyada çok konuşuldu.
Sitene Ekle
nebahat-cehre-den-cok-konusulan-foto-yorum-a-yanit-4945740.Jpeg

Prof. Dr. Canan karatay ile Nebahat Çehre'nin karşılaştırıldığı caps sosyal medyada çok ses getirdi. Çehre, “Benim genç görünmem genetik faktör” diyerek Karatay'a saygı duyulması gerektiğini belirtti

Sosyal medyanın son gözdesi Prof. Dr. canan karatay oldu. sağlıklı beslenme kurallarında ezberleri bozan Karatay ile ünlü oyuncu Nebahat Çehre'nin caps'i en çok konuşulanlar arasına girdi. Durmadan sağlıklı ve genç kalmanın kurallarından bahseden Karatay ile Nebahat Çehre'nin fiziki görüntüsü karşılaştırılarak, “Nebahat Çehre'yle Canan Karatay arasında 1 yaş fark var. Ne bileyim kızlar, ben olsam Nebahat'in dediğini yaparım” şeklindeki paylaşım geçen haftanın fenomeniydi.

Görünce utandım
Bu konu hakkında bugün'e konuşan Çehre, “Caps'i gördüğümde çok utandım. Kadın profesör saygı duymak lazım. Benim genç görünmem tamamen genetik. Hiç dolgu falan yaptırmadım. Yaşıma yakışan bir şekilde yaşıyorum" dedi. milliyet

fft16_mf4945739.Jpeg

nebahat çehre bu kadar bakımlı olmasa kısa ve boyasız saçlı olsa, makyaj botox olmasa bence çokta farkları olmaz

nasıl genetik,bu kadında botoks yokmu
ufak operasyonlar geçirmişte olabilir
çünkü çoğu ünlü gizliyor,ben inanmıyorum.
cildime yok şunu yapıyorum,yok bunu yapıyorum
sonra estetik olduğu haberleri çıkıyor
estetikli insana güzel demem ben.

yakın çekimlerde kırışıklıkları çok belli oluyor aslında ama bana sanki dudaklarında var biraz gibi geliyor

Back