Ne zaman

chatlak

özgür
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2006
594
2

aşk ne zaman eskimeye başlıyor?fisfisfis
yapılacak işler,televizyon ve telefonlar
ne zaman bir aşktan daha önemli hale geliyor?:dilcikar:
gerçekten NE ZAMAN?:1closedeyes:

İnsanlar karşılıklı birbirlerine olan saygıyı kaybettikleri zaman :çok üzgünüm:

Aşkı bitiren evlilik değil zamandır, insanin başka birisini ölene kadar aynı dozla sevmesi duşunulemez. Bütün lezzetlerde bi son olduğu gibi aşkında bi sonu vardır..........
Birde evleninceye kadar hep kibar centilmen hoşgörülü bir erkek düşünürüz Evlenince bakarızki o Aşık olduğumuz adam,burnunu karıştıran,gaz çıkaran.kirli çoraplarını ortalığa atan,zamanla özel günlerimizi unutuveren bir yaratık haline gelir...
Kadınında aşağı kalır yanı yok gerçi...

sonra çatışmalar başlarr
ya evlilik biter yada aşk!!

aşkı eskiten de bizleriz,sürekli taze kalmasını sağlayan da...alışkanlıklarımızın içine aşkı da koyarsak işte onu da sırası gelice yaşarız,canımız isteyince...tıpkı tv de canımız ne istiyorsa onu izliyoruz,tlf.da canımız kiminle konuşmak istiyorsa onunla konuşuruz...eh canımız aşkımızı yaşamak istiyorsa onu alevlendiriz tekrar...işte o alevi başından beri korumayı başarırsak bence hiiiççç eskimez...
sevgiler...

zor be songülüm
eskimeyen bi aşk hayal gibi
galiba iki tarafın desteği şart
iki taraflı emek,dikkat,özen,iki taraflı uğraş,çaba gerekir
o iki taraftan biri kenara çekilirse.tek kişiyle yaşanmıyor aşk
şairin dediği gibi.aşk iki kişiliktir

evet aşk iki kişilktir
lafla peynir gemisi yürümediği gibi
tek kişinin çabasıylada malesef aşk bir yere kadar

çok çabuk tüketiyoruz aslında aşkı bir çırpıda yaşayıp bitiriyoruz
o en güzel duyguyu
ben kalbime kilit vurmuşum daha 21 yaşında
en güzel duygudan mahrum ediyorum kendimi

ne için kim için?

tabiki bitanem...aşk tek taraflı,tek kişilik olur mu ..eğer emek verilecekse iki kişinin de vermesi lazım ki işte o zaman kıymeti bilinsin...tek taraflı aşkı neyleyim,sevgiyi neyleyim...bence de aşk iki kişiliktir.o kişiden biri kenara çekilirse zaten emek verilecek aşk bile kalmaz ortalıkta...
sevgiler...

insan yanlızca kendisi için seviyor karşısındakini
sorumluluğu fazla gelince kaçıyor!!!
bu bir kedi de olsa sevgilide...

o kiliti çok çabuk vurmuşsunuz...daha hayatınızın baharındasınız...peki kilit vurulacak kadar değerlimiydi bu insan...sizi çok mu mutlu etti de ondan başkası girmesin kalbinize diye kilit vuruyorsunuz...hayata küsmeyin,inadına yaşayın yaşabildiğiniz kadar...bir daha gelmek yok bu dünyaya...
sevgiler....

Aşk ne yaparsanız yapın hiç habersiz ve nedensiz geldiği gibi sessiz sedasız kendini çekiyor ve gidiyor...CADIARZU
Doğanın insanlara oynadığı en büyük oyun en büyük kandırmaca...:1closedeyes:

insan yanlızca kendisi için seviyor karşısındakini
sorumluluğu fazla gelince kaçıyor!!!
bu bir kedi de olsa sevgilide...

hayır ben katılmıyorum yada benim için bu böyle değil...
eğer karşılıklı sevdiyseniz büyük sorumluluk bile hafif geliyor insana...ne sorumluluklar yüklendim ama altında ezilmedim eşimin o sevgisi,bir tek kelimesi ömre bedeldi...onun için değecek insana yapılır değmecek insan için, ne kalbime kilit vururum,ne hayata küserim, dedim ya inadına yaşarım hayatı...

.......................................................................................................................................................

Son düzenleme:

evet canımmm sana kesinlikle katılıyorummmm bence bu işde çift tarafında rolü var ama en çok kadının evvvv kadının gemisi kadın da o geminin kaptanı evin diğer fertleride mürettebat ......
ben eşimin ten kokusunu çok severimm bugün 3. günn(eşim ve cocuklarım ilçeye kayınvalidemlere gittiler bende izin dilekçemi verdimm yanlarına gidecem) acayip özledimmm akşam işden eve gelince yanına gider sımsıkı sarılır ve kocaman öpücük kondururummm ona burnumu boynuna gömerrr bi güzel koklarımmm.....
haaa hiçmi tırnaklarım çıkmıyooo çıkmamııııı hemde nasıl yada hiçmi tartışmıyoruz elbette tartışıyoruz ama daima sinir durumumuza göre birimiz altdan alırrr ben bu tartışmalarıda seviyorummm herdefasında bişeyler öğreniyoruzz ve barışmasıı çokk tatlı oluyooo yaaajeyyar
yarın koçişimin yanına gidecem ama önce bi kuaföre uğrayacammmmmyerimseniben

Son düzenleme:
ilişlkmizde 3 yılı doıldurduk.ama diyorum ki ben daha evlenmeden o ilk aşkın güzeliği heyecanı kalmadı be.yani bizde sanırım daha evlenmeden aşk tükenmeye başladı.umarım evlenınce tekrar canlanır

aşk ne zaman eskimeye başlıyor?fisfisfis
yapılacak işler,televizyon ve telefonlar
ne zaman bir aşktan daha önemli hale geliyor?:dilcikar:
gerçekten NE ZAMAN?:1closedeyes:

Mevlana'nın bir sözü vardır çok hoşuma giden zaman zaman kullandığım;

İki parmağının ucunu iki gözüne koy…
Bir şey görebilir misin dünyadan?
Görememek ayıbı, gösterememek kusuru uğursuz nefsin parmağına ait işte…
Parmağını gözünden kaldır ilkin, sonra gör dilediğini böyle…
İnsan gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Göz ise ancak Sevgiliyi görene denir.” der,

Soruyu okuyunca birden aklıma bu söz geldi..
Paylaşmak istedim..
Cevaba gelince;
Önemde ilk olan önceliktede ilktir aslında..
Ama bunu hep göz ardı ederiz nedense..
Ve aşk eskimez hiç bir zaman, bizler eskiriz ve eskitiriz.
Tüketmeye meraklı bir toplumuz sonuçta.
Neyin değerini biliyoruz ki..
Biz başka şeyleri aşktan üstün tutarsak o bizi bulmaz,
Bulsa da terkeder gider maalesef..
Ya da gidenler aşk sandıklarımızdır aşk değildir diyebileceğim

Aşk,sevginin tutkulu ve derinlikli biçimidir
İlk Aşk,1,5 – 3 sene arasında değişen bir ömre sahip diyor hocam psk.Nevzat TARHAN..Ondan sonra buhar olup uçarmış.Süreç sevgi ve aşkla başlar ama; mantıkla devam eder.Mantık içermeyen aşk,bir müddet sonra zaten yok olmaya mahkûm..
Biz 2 senedir evliyiz ve aşığız..Sevgimiz de tutkulu ve derinlikli olduğuna göre;mantıgımızı kullanarak AŞKI devam ettirebiliriz yani..
Prens Charles ile Lady Diana evlenirken,gazeteciler ‘birbirinize aşık mısınız?’ diye sorduklarında onlar ‘aşk ne demekse biz oyuz’ dediler.Bu cevap üzerine gazeteciler,‘aşkın ne olduğunu bilmiyorlar’ diye yazarak, yeni evli çiftle dalga geçtiler.Biraz politik bir cevap olmakla beraber Prens Charles’in söylediği,doğruydu.Yani aşktan ne anlıyorsanız aşk,odur. Şenizcoksekeriremsu Ömrü de TANIMI DA siz bağlı bence..

:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…