Ne zaman yumurtladim?

Choupi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2014
98
18
28
42
Merhaba arkadaslar,
Bebis icin 2 aydir calismaya basladik. 2 aydir ates olcme ve ovulasyon testleri ile yumurtlama takibindeyim. Gecen ay yumurtlamadim. Bu ay adetimden beri olcumlere devam ettim. Cumartesi gunu ovulasyon testimde cok net pozitifi gordum diger gunler negatifti. Bugun de atesimi 37,2 olarak olctum. 2 aydir hep 35,8-36,3 arasiydi. Sanirim yumurtladim. Peki ben ne zaman yumurtladim?
Ovulasyon testi pozitif ciktiktan 12-36 saat sonra yumurtlama oluyorsa pazar aksami yumurtlamis olsam atesim pazartesi yuksek cikmasi gerekmez miydi? Neden 2 gun gecokmeyle atesim bugun yuksek ciktiki?
Iliskiye de cumartesi aksami girdik bir daha da girmemistik. Keske pazartesi tekrar iliskiye girseydik

canım geçen ay çift çizgi hiç mi olmadı silik mi oldu. ben geçen ay yaptım hep silik çıktı aslında net ama diğer çizgi kadar kalın değildi. senin çift çizgi aynı kalınlıktamıydı

Evet canim, aynen dedigin gibi oldu. Onceki ay cizgim silik cikti hep, bir ara ilk cizgiye cok yakindi ama ayni yogunlukta degildi. Bu ay da, silik cizgilerden sonra 1 gun cift cizgi yakaladim. Ilkinden daha belirgindi cizgim. Bir gun sonrasinda da kasik agrimla ve 2 gun sonra atesimin yukselmesiyle yumurtlamis oldugum netlige kavustu. Onceki ay boyle olmamisti, cizgi de ates yukselmesi de yoktu hic. Bir de ben carsamba adet olmam gerekirken hala adet olmadim. Bu sabah gebelik testim de negatif cikti.

biraz daha bekle cnm tekrarla gebelik testini. inş hamilesindir. benim doktorum ovulasyon testi yapma gereksiz yere strese sokuyor ve yumurtlamayı etkileyebilir dedi. ama ben yinede dayanamayıp yapacağım bu ay.

Ne zor işler bunlar ya .. Kocanın peşinden koş yumurtlama gününü yakala belki bebek var demekten yoruldum ya..

Sonra kırmızı kartı ye otur aşağı

kelebekk47 çok güldüm hakikaten zor. ben 2 ay iş için ankara dışında yaşıyorum. ovulasyon testi yapacağım çift çizgiyi görünce uçağa atlayacağım:) benim ki daha bi zor

kelebekk47 çok güldüm hakikaten zor. ben 2 ay iş için ankara dışında yaşıyorum. ovulasyon testi yapacağım çift çizgiyi görünce uçağa atlayacağım:) benim ki daha bi zor

Benimki de iki gece de bir nöbetçi küçücük Kule de.. tövbe Estağfurullah

bakalım bu ay ilk deneme olacak. insan karar verir vermez hemen olsun istiyor tuhaf bir durum. yeni yılın ilk ayı hamile oluruz inşallah:)

Adet döngüm 31gün bugün 15.günüm ve ovulasyon testi yapTim.. iki çizgi belirlendi ikisi de hafif ama!!!?? Bu ne şimdi

Yarın tekrar yapacam. Belki de test bozuk çıktı veya dalga geçti.. gebelik testi hep negativ çıktı ya bu da bana kıyak geçti bari iki silik göreyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…