Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben son reglimi 10 kasımda gördüm 35-40 gün de bir oluyorum. hafif göz kararmaları mide bulantıları yaşıyorum ama piskolojik olabilir diye düşünüyorum test yapmak için beklemelimiyim?
Kan testi için beklemene gerek yok canım ama şu an idrarda çıkmayabilir. İdrar testi için adetinin geçmesini beklemelisin. Gerçi benim adet tarihinden 4 gün önce pozitifleşmişti ama çok silikti
Normal gebelik testi tabii ki negatif çıkar, onlar adet geçtikten sonraki hormon düzeyine göre ayarlı, bence erken gebelik testi de yapın derim, ben adetten 4 gün önce öğrendim predictor early ile
erken gebelik testide aldım. ama cesaret edemiyorum yapmaya guatr hastasıyım doktorum hamile almamın zor olduğunu söyledi. ve kiloluyum. başka bi soru daha sorup kilo verme yöntemlerinizi söylermisiniz ?