Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adete 2-3 gün kala yap benceEn erken ne zaman gebelik testi yaptınız ve pozitif çıktı benim çatlama ignesi sonrası 8.günüm ve ne zaman yapmam gerek sabırsızlanıyorum
Ama adetim aşırı düzensiz çikolata kistim var her ay erken oluyorum tahmini bu ay da 17 kasım olurum tam düzenim yokAdete 2-3 gün kala yap bence
Yumurtlama günün ne zamandıAma adetim aşırı düzensiz çikolata kistim var her ay erken oluyorum tahmini bu ay da 17 kasım olurum tam düzenim yok
Canım ben adetimin 3.günü 5 gün letresan kullandım ve yumurtalıgım doktorun istediği mm de oldunda igne yaptırdım 2 kasımda iğne 3 kasım da eşimle birlikte oldumYumurtlama günün ne zamandı
Bende 2-3 kasım yumurtlama gördüm 4de çatladı aynı gidiyoruz kızCanım ben adetimin 3.günü 5 gün letresan kullandım ve yumurtalıgım doktorun istediği mm de oldunda igne yaptırdım 2 kasımda iğne 3 kasım da eşimle birlikte oldum
Seninki tedaviyle mi oluyor yoksa tedavisiz mi ay bi de belirti felan var mıBende 2-3 kasım yumurtlama gördüm 4de çatladı aynı gidiyoruz kız
Genelde catlama iğnesi sonrası 14.gün test yapın deniliyor amaEn erken ne zaman gebelik testi yaptınız ve pozitif çıktı benim çatlama ignesi sonrası 8.günüm ve ne zaman yapmam gerek sabırsızlanıyorum
Nasıl ben hiç yapmadım ovulasyon testini nasıl sonuç vericekOvulasyon testin varsa denesene ovulasyonda erken belli oluyormuş
Ovulasyon testin varsa denesene ovulasyonda erken belli oluyormus
Ondan önce silik de olsa bi pozitiflik çıkmaz mıGenelde catlama iğnesi sonrası 14.gün test yapın deniliyor ama
Yumurtlamada çift çizgi oluyor ya daha sonrasında silikleşiyor adete yakın eger hamileysen tekrar çift çizgi oluyormuşNasıl ben hiç yapmadım ovulasyon testini nasıl sonuç vericek
Yani iğne etkisi nezamana kadar bilmiyorum da Şuan erken yani çıksada iğne etkisidrOndan önce silik de olsa bi pozitiflik çıkmaz mı
Yok canım benim esimde sorun vardı ameliyat oldu bende gynoseed jel kullandım bu ay belki onun vesilesi olırSeninki tedaviyle mi oluyor yoksa tedavisiz mi ay bi de belirti felan var mı
Ben ovulasyon yaptım belki hamileysem cıkar diye bat 17 kasım t çizgisi cok silik cıktıYani iğne etkisi nezamana kadar bilmiyorum da Şuan erken yani çıksada iğne etkisidr
Adetime yakın alayım o zamanYumurtlamada çift çizgi oluyor ya daha sonrasında silikleşiyor adete yakın eger hamileysen tekrar çift çizgi oluyormuş
İnşallah olur canım ikimizede rabbim gönlümüzdekini versinYok canım benim esimde sorun vardı ameliyat oldu bende gynoseed jel kullandım bu ay belki onun vesilesi olır
Ignenin etkisi 12. Gun yok oluyor , 13-14. Gun gibi yapabilirsin daha net sonuc alirsin .En erken ne zaman gebelik testi yaptınız ve pozitif çıktı benim çatlama ignesi sonrası 8.günüm ve ne zaman yapmam gerek sabırsızlanıyorum
Nezaman oldu yumurtlamanBen ovulasyon yaptım belki hamileysem cıkar diye bat 17 kasım t çizgisi cok silik cıktı
2-3 kasım yumurtlama oldu 4 kasımda çatladıNezaman oldu yumurtlaman