• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ne zaman test yapmalıyım?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Whatateacher

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2017
3
2
1
37
Merhabalar.
Son adet tarihim 24 mart.
6-7-8 nisanda 3 gun merional igne kullandim, 13 mmlik tek yumurtam vardi 18 mme ulasti.
8 Nisan akşamı Ovitrelle ( catlatma ignesi) vurdum.

Catlatma ignesinden kac gun sonra gebelik testi yapsam dogru sonuc alirim bilgisi olan var mi hanimlar?

Ignelerdeki hormonlar sayesinde suan resmen bütün gebelik belirtilerini yasiyorum :))) tahmini adet tarihim 22 Nisan olacak iki gun kaldi sadece ama merak iste en iyi siz anlarsınız :) Bugun dayanamayip test yaptim ama sonuc negatif, o yuzden cok umutlanmak da istemiyroum. Bakalim kismet :)

Merhabalar.
Son adet tarihim 24 mart.
6-7-8 nisanda 3 gun merional igne kullandim, 13 mmlik tek yumurtam vardi 18 mme ulasti.
8 Nisan akşamı Ovitrelle ( catlatma ignesi) vurdum.

Catlatma ignesinden kac gun sonra gebelik testi yapsam dogru sonuc alirim bilgisi olan var mi hanimlar?

Ignelerdeki hormonlar sayesinde suan resmen bütün gebelik belirtilerini yasiyorum :))) tahmini adet tarihim 22 Nisan olacak iki gun kaldi sadece ama merak iste en iyi siz anlarsınız :) Bugun dayanamayip test yaptim ama sonuc negatif, o yuzden cok umutlanmak da istemiyroum. Bakalim kismet :)
Canım bende 8 nisanda çatlatma iğnesi vuruldum şuanda beklemedeyim iğnenin etkisi 10 ile 14 gün arasında geçiyor.En iyisi adetini bekle benimde5 günüm var beklemedeyim

Ben bugun dayanamayip kan testi yaptirdim. Igne yapmamın 14.gunu catlamanin 12.günü bugun buarada.
Bat.da bugun yani henüz günüm gecmedi.
Sonuc 0.32 yani negatif.
Aksamustu de kahverengi bi akinti geldi regl basliyor sandim ama kaldi oylece devamı yok. Yine kafam karisti gec döllenme dedikleri seyi yasiyor olabilir miyim? Kan degeri bi kac gun sonra artar mi acaba?
Herseyi bildigini zanneden ben bu konuda iyice cahile bağladım

Merhaba kizlar ben de cumartesi ovitrelle vurulcam. Bu ay rabbim nasip eder insallah. Simdiden sabirsizlaniyorum bu ay nasil gececek diye. Doktorum cok buyuk bi ihtimal vermedi, yuzde 30-40 ihtimalle hamile kalabilirsin cok umitlenme dedi. Hakkimizda hayirlisi olsun :KK16:

Back