Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıvı alımına da dikkat etmemiştim yarın yine aynı saatte yapmalıyım değil mi ? Akşam 5 te yaptım3-4 gün sürer gibi. Takip etmeye devam edin.
Evet en az 2 saat önceden sıvı alımını kesip aynı saatte yapınSıvı alımına da dikkat etmemiştim yarın yine aynı saatte yapmalıyım değil mi ? Akşam 5 te yaptım
Bugün aynı saatte yine yaptımEvet en az 2 saat önceden sıvı alımını kesip aynı saatte yapın
Daha birkac gun var pik olmasina benceBugün aynı saatte yine yaptım
Ya bekledikçe iyice koyulaşıyor ilk anı mı baz almalıyım beklemiş anı mı kararsız kaldım. Birde sizce düne göre koyulaşma olmuş muDaha birkac gun var pik olmasina bence
Bence cok koyulasma olmamis henuz, 15-20 dk sonra iyice oturuyor o sonuclari baz alabilirsinizYa bekledikçe iyice koyulaşıyor ilk anı mı baz almalıyım beklemiş anı mı kararsız kaldım. Birde sizce düne göre koyulaşma olmuş mu
Tamam canım çok teşekkür ederim ilgilendin yardımcı oldun. 15-20 dk sonra daha koyu oluyor öyleyse 2 güne yumurtlama olur birde pcos olduğumdan uzun sürüyor demekkiBence cok koyulasma olmamis henuz, 15-20 dk sonra iyice oturuyor o sonuclari baz alabilirsiniz
Rica ederim ne demek. 3-4 gun sonra pik olur bence takip edin mutlakaTamam canım çok teşekkür ederim ilgilendin yardımcı oldun. 15-20 dk sonra daha koyu oluyor öyleyse 2 güne yumurtlama olur birde pcos olduğumdan uzun sürüyor demekki
Tamam çok teşekkür ederimRica ederim ne demek. 3-4 gun sonra pik olur bence takip edin mutlaka
Canım sence akşama pik olur mu tekli olan bugün yaptığımRica ederim ne demek. 3-4 gun sonra pik olur bence takip edin mutlaka
Koyulaşma var. Olabilir ya da yarın olabilir.Canım sence akşama pik olur mu tekli olan bugün yaptığım
Akşam 10 gibi yapsam mı tekrardan sizceKoyulaşma var. Olabilir ya da yarın olabilir.
Elinde test varsa yap bence saate gore bile degisebiliyor ovulasyon testindeAkşam 10 gibi yapsam mı tekrardan sizce
Tamamdır çok sağolunElinde test varsa yap bence saate gore bile degisebiliyor ovulasyon testinde