Ne zaman normale döneceğim acaba?

palet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
147
0
Arkadaslar şu anda 37. haftadayım ve artık bebeğimizi bekliyoruz heran minik bebek gelebilirmiş fakat bu güzel haber beni gittikçe asabileştirdi ve herşey sinirime dokunur oldu. bir de bunların üzerine günlerce geçmeyen baş ağrısı nöbetlerim tuz biber oldu. normalde çok rahat bir insan olmama rağmen herkeze ve herşeye kızıyorum ayrıca belli etmemeye çalışıyorum da insanları kırmayayım diyorum. gerçi mutlaka hissediliyordur ama ne kadar kendişmi frenlesemde kısaca asabiyim. Fiziksel olarak normalim sadece 10 kilo aldım ama ruhsal olarak yerlerdeyim:bbo:
1 haftadır annem gelip temizlik ve alışverişimi yaptı ama kadına tahammülüm bugün itibarıyla kalmamıştı ve o da zaten kendi evine döndü. benneyaptımki kayınvalidemlere de acayip sinir oluyorum her lafı batıyor her hareketi beni sinirlendiriyor. Eşime hiç girmeyeyim o ayrı konu. umaım biran önce eski rahat ve sabırlı halime dönerim de hayatım normale döner.
Peki sizler ne alemlerdesiniz?

canım benim. bende 37haftalık hamileyim ve aynı durumdayım. acayip sinirliyim ve hiçbir harekete ve hiçbir kelimeye tahammülüm yokmuş gibi davranıyorum. karşımdaki kim olursa olsun aniden çıkışlar yapıyorum ve insanlar bu halime çok şaşırıyor. bu yüzden canım kardeşimle küstüm ona bağırmışım ve çok gücüne gitmiş, ama ben farkında bile değilim. her an her saniye kavgaya hazır gibiyim. geçicek biliyorum ama işte kırıcı oluyorum. demek ki sadece bende bu ruh değişikliği yokmuş, sanırım hormonlardan. birazdaha sabır diliyorum.... allah kolaylık versin..

Okuduğum kitapta son günlerinde hamileler sinirli olur yazıyordu. Doğumdan sonra gelirsiniz kendinize.

oyyy oyyyy...
doğumdan sonra bir 40 gün kadar daha devam edecek bu durum..korkutmak gibi olmasın ama..
bende öyleydim herşeye sinir olurdum kendi kendime içimden saydırırdım..
hormonsal bir durum..endişe etyme.
sen bebişini kucağına alacağım öpüp koklayacaın günleri düşün.
hayırlı doğumlar şimdiden

oyyy oyyyy...
doğumdan sonra bir 40 gün kadar daha devam edecek bu durum..korkutmak gibi olmasın ama..

katiliyorum,,heleki ikinci hamileligim bi alemdi dogumdann sonrasi aklima geldikce gozlerim dolar,tam bi izdirap:nazar:

fakat hepsi geciyo merak etme,bi sure boyle olcan artik,gulu seven dikenine katlaniryerimseniben

simdiden ALLAH anali babali buyutsun diyorum,dogumunda kolay olsun iyisallah:Saruboceq:

katiliyorum,,heleki ikinci hamileligim bi alemdi dogumdann sonrasi aklima geldikce gozlerim dolar,tam bi izdirap:nazar:

fakat hepsi geciyo merak etme,bi sure boyle olcan artik,gulu seven dikenine katlaniryerimseniben

simdiden ALLAH anali babali buyutsun diyorum,dogumunda kolay olsun iyisallah:Saruboceq:
ben her iki arkadasa da katiliyorum.dogumdan sonra sinir dahada artiyor.dogum yorgunlugu,uykusuzluk mafoldumben ,gelen giden,isine karisan ...vs...vs ama hepsi geciyor inan.seni cok guzel gunler bekliyor.bebegini hayirlisiyla kucagina alman dilegiylee..
saglikli ve kolay dogum dilerim

ben her iki arkadasa da katiliyorum.dogumdan sonra sinir dahada artiyor.dogum yorgunlugu,uykusuzluk mafoldumben ,gelen giden,isine karisan ...vs...vs ama hepsi geciyor inan.seni cok guzel gunler bekliyor.bebegini hayirlisiyla kucagina alman dilegiylee..
saglikli ve kolay dogum dilerim

inşallahh normale kısa sürede dönerim teşekkürlerrr destekleriniz için :)

saolll umarim hersey kolaycacik olur :)

oyyy oyyyy...

40 gün mü eyvah ki ne eyvahhh :S bide ben disari çikmayi çok severim evde tıkalı kalmakta sanırım beni sinirlendiriyor:S

canım benim. bende 37haftalık hamileyim ve aynı durumdayım. acayip sinirliyim ve hiçbir harekete ve hiçbir kelimeye tahammülüm yokmuş gibi davranıyorum. karşımdaki kim olursa olsun aniden çıkışlar yapıyorum ve insanlar bu halime çok şaşırıyor. bu yüzden canım kardeşimle küstüm ona bağırmışım ve çok gücüne gitmiş, ama ben farkında bile değilim. her an her saniye kavgaya hazır gibiyim. geçicek biliyorum ama işte kırıcı oluyorum. demek ki sadece bende bu ruh değişikliği yokmuş, sanırım hormonlardan. birazdaha sabır diliyorum.... allah kolaylık versin..

Aynı dönemde dogurucaz :) ama inanki hersey sinirime dokunuyor umarım hersey gelip gecer :) kolay doğumlar bize :KK70:

bende 37+5 deyim bugün, her an doğurabilirim yani, ama bende hiç o şekilde bi sinir yok, hatta normalden daha da sakin olduğum söyleneblir. Aman ben yine de tahtaya vurayım, nazar değdiricem valla kendi kendime kaydirigubbakcemile3

bende 37+5 deyim bugün, her an doğurabilirim yani, ama bende hiç o şekilde bi sinir yok, hatta normalden daha da sakin olduğum söyleneblir. Aman ben yine de tahtaya vurayım, nazar değdiricem valla kendi kendime kaydirigubbakcemile3

Nekadar şanslısın o zaman sen yaww maaşallah diyeyeim bari. kolay doğumlar diliyorum hepimiz için :CüvCüv:

kızlar son 1-2 haftadır benimde dengeö şaştı. dün öğlen bi baş ağrısı başladı gece 2 de biraz hafifledi uyudum sabah 5 te yine aynı baş ağrısıyla uyandım ve işe geldim, akşam 6 ya kadar nasıl dayancam bilmiyorum hala ağrıyo. sinirlerim çok dengesiz hiç olmıycak yerde çıkışlar yapıyorum herkesi kırıyorum sabrım hiç yok. ne oluyo bana anlamıyorum. allahtan eşim çok anlayışlı ses etmiyo garibim :) ama ben böle olmayı istemiyorumki napalım biraz daha sıkalım dişimizi.

sormayın kızlar bende de aynı şey var daha da 26. haftadayım
sabırsız, tahammülsüz, sinirli bir şahsiyet olup çıktım
gürültü, yüksek ses sinirli ortam offff dayanamadığım şeyler
umarım biran önce geçer bu alıngan hallerim çok fenaaaa
hepinize kolaylıklar dilerim.....

ya siz doğuma yakınsınızda deliriyosunuz ben daha çok yeniyim 2.ayım bitti 3.ayın içindeyim gerim gerim geriliyorumyaaaa
evlilik yıldönümümüzdü bu pazar eşim beni muhteşem bi yere götürdü sürekli kusur buldum hiç mutlu olamadım numara yapmak zorunda kaldım
oysaki ne hayllerim vardı hamilelikle ilgili şöyle yaparım böyle olur hamile kıyafetleri alırım falan filan şimdi hiçbiri gözümde değil biran önce sağlıcakla doğsun istiyorum bebeğim
şimdiden zayıf insanlara atlayıp zıplayıp yemek yiyen insanlara özenir oldum ... :bbo:

hamileliği kanına yastık koyup gezmek gibi bişey sanıyodum ben yaaa
bide adet olamamak beni mütiş gerdi hormonlar kaygılar ooo bitmez bu 7 ay :1no2:

hele yakınımdakileri bi kaşık suda boğasım geliyor ama zor zaptediyorum kendimi. valla bide benim gibi gezen ve sürekli aktif olan biri için şu sıcaklarda evde olmak daha da bi geriyor. hepimize kolay doğumlar...

benimde sinirler yerlerde geziyo 38 haftalığım her hafta kontrole cağırıyor doktorum ve ben sürekli ağlama krizlerindeyim.evet etrafımdakileri görmek dahi istemiyorum allahım bir an önce doğurmak istiyorum hayırlısıyla kurtulalım inşlh kızlar normale döneriz.:Saruboceq:

benimde sinirler yerlerde geziyo 38 haftalığım her hafta kontrole cağırıyor doktorum ve ben sürekli ağlama krizlerindeyim.evet etrafımdakileri görmek dahi istemiyorum allahım bir an önce doğurmak istiyorum hayırlısıyla kurtulalım inşlh kızlar normale döneriz.:Saruboceq:

mesela kayınvalidemlerde yemek yerken yere halıya su dökülmüş halı ıslaktı ve ben buna acayip sinir oldum ayağım ıslak yere basıyor diye ama kadın anlamıyor ki sinirlendiğimi insan bi siler suyunu emdirtir falan ama işte böle minnacık şeyler bile batıyor canım burnumdayım:S offffffffffff :bbo:

Ben de 35 haftamdayım , eski halime göre daha sakin bir hamilelik dönemi geçirdim ilk 3 ay sürekli uyudum ve asabiyet halindeydim , zaman zaman insanların davranışlarına sinir oluyorum ama o sırada oğlum harekete geçiyor ve sakinleşiyoprum , tek takıntım çok kilo aldım ve verememekten korkuyorum... Şimdilerde ise biraz doğum korkusu başladı , çünkü bebeğim ters ve hep kendimi normal doğuma alıştırmıştım işimdi ikinci alternatifi düşünmeye başladık bir tek derdim bu ...

X