- 22 Haziran 2009
- 147
- 0
Arkadaslar şu anda 37. haftadayım ve artık bebeğimizi bekliyoruz heran minik bebek gelebilirmiş fakat bu güzel haber beni gittikçe asabileştirdi ve herşey sinirime dokunur oldu. bir de bunların üzerine günlerce geçmeyen baş ağrısı nöbetlerim tuz biber oldu. normalde çok rahat bir insan olmama rağmen herkeze ve herşeye kızıyorum ayrıca belli etmemeye çalışıyorum da insanları kırmayayım diyorum. gerçi mutlaka hissediliyordur ama ne kadar kendişmi frenlesemde kısaca asabiyim. Fiziksel olarak normalim sadece 10 kilo aldım ama ruhsal olarak yerlerdeyim:bbo:
1 haftadır annem gelip temizlik ve alışverişimi yaptı ama kadına tahammülüm bugün itibarıyla kalmamıştı ve o da zaten kendi evine döndü. benneyaptımki kayınvalidemlere de acayip sinir oluyorum her lafı batıyor her hareketi beni sinirlendiriyor. Eşime hiç girmeyeyim o ayrı konu. umaım biran önce eski rahat ve sabırlı halime dönerim de hayatım normale döner.
Peki sizler ne alemlerdesiniz?
1 haftadır annem gelip temizlik ve alışverişimi yaptı ama kadına tahammülüm bugün itibarıyla kalmamıştı ve o da zaten kendi evine döndü. benneyaptımki kayınvalidemlere de acayip sinir oluyorum her lafı batıyor her hareketi beni sinirlendiriyor. Eşime hiç girmeyeyim o ayrı konu. umaım biran önce eski rahat ve sabırlı halime dönerim de hayatım normale döner.
Peki sizler ne alemlerdesiniz?