Ne zaman kitap okursunuz?

all you need is love

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
29
4
Merhabalar,
Forum kullanicilarinin gün içerisinde hangi zaman diliminde kitap okuduklarini merak ediyorum. Evde yalniz yaşamıyorsanız diğer aile bireyleriyle beraber vakit geçirmeniz gerekmiyor mu? ya da evliyseniz eşinizle beraber vakit geçirmeyip,kendi başınıza kitap okumayı mı tercih ediyorsunuz? Uyumadan önce yatakta uyuyorsanız eşiniz ışıktan rahatsız olmuyor mu?
Düzenli kitap okumak istiyorum ama beceremiyorum,genelde yalnız kaldığım zamanlarda okuyorum ama o da aslında pek mümkün olmuyor.

Bir oğlum var tabi ki öncelik her zaman onun
Okuduğum zamanlari söyliyim
İş yerinde fırsat bildukça
Çantamda kitapsiz asla çikmam her ne okuyosam ćantamdadir... Toplu taşima pek kullanmaiyorum ama denk gelirse toplu taşimada , bankada , dişçide , sıra beklemem gereken her yerde diyelim
Bi yerde arkadaşimin gelmesini beklerken

Evde
Oğlum akşam dokuz civari uyuyor yenelde uyuyana kadar okumamaya çalisiyorum
Eşim evde uokken problem degil eger varsa dikuza kadar zaten onunla da zaman geçiriyorum ogluş uyuduktan sonra herkes kendi keyfine bakiyor o futbol izliyo ve kitap okuyorum birlikte bişey yapmayacaksak
Hafta sonalari gece 3-4 gibi uatiyorum cuma ve cumartesi aksamlari oglumda 11 e ladar uyuyo
Hafta sonu gün içinde evdeysem o oglen uykusundayken yine okuyabiliyorum
Toplayinca baya zaman yapiyo :)

Genellikle tv izlemem.
İşim 18.00 da biter, eve gidinceye kadar 7, yemek yapmasıydı, bulaşığıydı derken hepsini halleder yatak odama geçerim. Yarim saat veya bir saat kitap okumaya ayırırım. Eşimde zaten tv izler, dizisi veya programı bitince çağırır biraz da onunla takılır günü tamamlarım.

Akşam yemekten sonra okurum. Bazen kitap bitene kadar bazen uyuyana kadar. Ama genelde başka bir işim yoktur. Yemek sırasında muhabbet ederiz genelde sonra eşim oyun oynamaya gider bende kitap okurum.

X