Ne zaman hissettiniz??

aysseell

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2024
514
440
Hanımlar selaammm

Bebeğinizi kaçıncı haftada hissettiniz? Ben 19.haftanın içindeyim ilk gebeliğim ve hala hissetmiyorum arada kramp gibi bir şey oluyo ama sancı gibi değil saniyelik. Acaba o kramp gibi şey bebeğin hareketleri mi?
Yani bu nasıl bir his ve ben ne zaman hissedicem :mad:

Hanımlar selaammm

Bebeğinizi kaçıncı haftada hissettiniz? Ben 19.haftanın içindeyim ilk gebeliğim ve hala hissetmiyorum arada kramp gibi bir şey oluyo ama sancı gibi değil saniyelik. Acaba o kramp gibi şey bebeğin hareketleri mi?
İlk gebelik ise biraz geç olabiliyormuş galiba. Benim 20. haftalarda karnımın içinde minik minik pitpit hareketlenmeleri vardı😁 belki sizin o kramp sandığınız şey o olabilir. Çok kısa sürüyor zaten.

İlk gebelik ise biraz geç olabiliyormuş galiba. Benim 20. haftalarda karnımın içinde minik minik pitpit hareketlenmeleri vardı😁 belki sizin o kramp sandığınız şey o olabilir. Çok kısa sürüyor zaten.
Ne zaman tam olarak hissedilir peki normalde ayda 2 kere doktoruma gidiyodum şimdi şehir dışındayım gidemiyorum da aklım hep orada 😂

6 6 buçuk aydan sonra artık iyice hissediliyor. Sonrasında zaten karnınıza dışarıdan bakınca bile görüyorsunuz 😁 son haftalarda attigitekmeler yattiginiz yatakta bile yankı buluyor😁

Hanımlar selaammm

İlk oğlumda 16+2 lerde hissetmiştim zayıflığımın bir artısı mı bilemiyorum tabi yani erkendi biraz ☺️ kelebek uçması gibi garip bi kıpırtı olmuştu yani farklı olduğunu anlıyorsunuz

Sabah aç karnına yatakta uzanıp biraz durtukle kahvaltı ver teknelerini hafiften hissedersin ya da tatlı birşeyler ye bı on onbeş dk uzan dürt abur cubur sever mıymış öğren 😂 tabii hafif hareketler olur o yüzden sessiz sakin rahat bı şekilde uzan dinle o kipirtilari fark edersin anlarsın 😊

İlk oğlumda 16+2 lerde hissetmiştim zayıflığımın bir artısı mı bilemiyorum tabi yani erkendi biraz ☺️ kelebek uçması gibi garip bi kıpırtı olmuştu yani farklı olduğunu anlıyorsunuz
Bende 14. 15. Haftalarda hissediyodum doktorum hissetmen imkansız daha minicik dedi. Sonra cidden hissetmedim dmeekki psikolojik olarak hissediyomuşum😂
Bende 56 kiloyla hamile kaldım şuan 63 kiloyum adlında şişmanda sayılmam ama tık yok

Sabah aç karnına yatakta uzanıp biraz durtukle kahvaltı ver teknelerini hafiften hissedersin ya da tatlı birşeyler ye bı on onbeş dk uzan dürt abur cubur sever mıymış öğren 😂 tabii hafif hareketler olur o yüzden sessiz sakin rahat bı şekilde uzan dinle o kipirtilari fark edersin anlarsın 😊
Şimdi 4 dilim baklava yedim belki kımıldar 😂

Hanımlar selaammm

Ben 15-16da net hissettim şuan 22 çok nadir hareket ediyor şaşırıyorum

Hanımlar selaammm

18+6 da

Ya sanırım 3 4 gün hareket etmemesi normalmiş öyle de oldu sabah azcık hissettim sonra yok yine.uyuyor diye düşünüyorum

Aman bacım sabahı ne ki akşamı da ne olsun 😂😂😂
Şaka bi yana cidden mi akşam mı uyur sabahı akşamı biliyo mu😂
Sbaha akşama bakmaz uyku süreleri anne karnında daha uzun on dk uyu kalk yarım saat uyu kalk sürekli uyku dongusundeler 😊

X