Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne Zaman Hamile Kaldınız?
- Konu Sahibi cyln1234
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #gebe kalamamak #gebekalamama
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Doğum kontrol hapını bıraktığım gibi muayene oldum herhangi bir durum olasılığında erken teşhis olması adına fakat doktor hiçbir problem yok dedi…1 yıla kadar normal kabul edılıyoır. yine de muayne olabılırsınız
dogum kontrol hapı kullanmasanız da 1 yıl diyor doktorlar. herhangi bi takip tedavi önermiyor. yaş faktoru sıkıntınız yoksa bekleyin kafa rahat deneyin. acele edıcem dıyorsanız eşiniz de muayne olsun.Doğum kontrol hapını bıraktığım gibi muayene oldum herhangi bir durum olasılığında erken teşhis olması adına fakat doktor hiçbir problem yok dedi…
- 27 Ağustos 2017
- 3.516
- 5.894
- 158
- 29
- 1 Aralık 2011
- 3.583
- 5.442
- 358
- 36
Doktorlar 1 yılı normal kabul ediyor, yaşa bağlı olarak 6 ay diyolar. Sadece sizin muayene olmanız yetmez bu arada eşinizin de sperm testi vermesi gerek. Ayrıca muayene de neyinize bakıldı o da önemli. Hormonlara bakıldı mi mesela? Rahim filmi çekildi mi? Hakkınızda hayırlısı olsun.
Hormon bakıldı, alttan ultrasonla muayene oldum. 23 yaşındayım henüzDoktorlar 1 yılı normal kabul ediyor, yaşa bağlı olarak 6 ay diyolar. Sadece sizin muayene olmanız yetmez bu arada eşinizin de sperm testi vermesi gerek. Ayrıca muayene de neyinize bakıldı o da önemli. Hormonlara bakıldı mi mesela? Rahim filmi çekildi mi? Hakkınızda hayırlısı olsun.
- 12 Temmuz 2022
- 24.849
- 3
- 89.141
- 528
Hap markasına göre de değişkenlik gösterir mi acaba ben yazz 24 kullanmıştım2-6 ay demişti bana doktor doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra. 4 aydır deniyoruz bizde de negatif henüz
- 12 Temmuz 2022
- 24.849
- 3
- 89.141
- 528
Kontrole gittim demişsiniz rahim incelmesiyle alakalı bi şey dedi mi doktorunuz? Haplar uzun süreli kullanımlarda incelme yapabiliyormuş, sende yapmamış, iyi görünüyor demişti doktor bana belki o etkili oluyordur. Ama hapı bırakıp aynı ay hamile kalan var, aynı ay ikiz olma şansı yüksek diyen doktorlar da var ben de anlamadım pekHap markasına göre de değişkenlik gösterir mi acaba ben yazz 24 kullanmıştım
- 18 Ağustos 2023
- 1.047
- 1.605
- 53
Hayır demedi, hatta bıraktıktan 2 ay sonra adet olamadım panik oldum cok sorun mu var diye tekrar başka doktora gittim.. Gayet normal yan etki bunlar hiçbir problem yok dedi.. Anlamıyorum artık niye böyleKontrole gittim demişsiniz rahim incelmesiyle alakalı bi şey dedi mi doktorunuz? Haplar uzun süreli kullanımlarda incelme yapabiliyormuş, sende yapmamış, iyi görünüyor demişti doktor bana belki o etkili oluyordur. Ama hapı bırakıp aynı ay hamile kalan var, aynı ay ikiz olma şansı yüksek diyen doktorlar da var ben de anlamadım pek
Bu ay 4. Ayım bitti 5 e girdim umarım tez zamanda olur6 yıl doğum kontrol hapı kullandım.Bıraktıktan 5 ay sonra hamile kaldım. Pkosluyum
Ekstra yaptığınız kullandıgınız bişey var mıydı?6 yıl doğum kontrol hapı kullandım.Bıraktıktan 5 ay sonra hamile kaldım. Pkosluyum
- 21 Mayıs 2023
- 176
- 78
- 18
- 18 Ağustos 2023
- 1.047
- 1.605
- 53
Başka bir şey kullanmadım. 5 ay çok erken bence.1 yıl hatta 1,5 yıl deneyin diyen doktorlar oldu.Ekstra yaptığınız kullandıgınız bişey var mıydı?
Son düzenleme: