• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ne Zaman erken gebelik testi yapmalıyım?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Spagetti bolonez

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2020
2.643
3.323
53
Adet düzensizliğim var, bu ay 14 eylulde rahim filmi cektirdim, adet olunca ilk defa femaraya başlayacağız diye anlaştık doktorla, tesadüfen 29 eylulde yumurtlama gördüm. 1 ekimde çatladı. Tahminen ( emin degilim ne yazikki ) 16 ekim gibi adet olmam lazım eger hamile degilsem🤦 Ne zaman hangi marka test yapmalıyım? Rahim filminden sonraki ilk yumurtlamam, cok sürpriz oldu inşallah tutmuştur 🙏 yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Adet düzensizliğim var, bu ay 14 eylulde rahim filmi cektirdim, adet olunca ilk defa femaraya başlayacağız diye anlaştık doktorla, tesadüfen 29 eylulde yumurtlama gördüm. 1 ekimde çatladı. Tahminen ( emin degilim ne yazikki ) 16 ekim gibi adet olmam lazım eger hamile degilsem🤦 Ne zaman hangi marka test yapmalıyım? Rahim filminden sonraki ilk yumurtlamam, cok sürpriz oldu inşallah tutmuştur 🙏 yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
Tam 14 gün sonra net sonuç çıktığını biliyorum, birçok kişi hep öyle diyor bence 14 gün bekle, marka olarak bilmiyorum canım hiç hangisi daha iyidir ben genelde eczanede ne varsa onu aldım hep

Tam 14 gün sonra net sonuç çıktığını biliyorum, birçok kişi hep öyle diyor bence 14 gün bekle, marka olarak bilmiyorum canım hiç hangisi daha iyidir ben genelde eczanede ne varsa onu aldım hep
Umutlanmym diyorum ama insanoglu iste düşünüyor inşallah hayirlisi olur ama cok istiyorum ya🙏🤦 bakalim beklym en iyisi 14. Gune kadar

Arkadaşlar bana yardım edin adet gunlerim 25 gunde bir.düzenli oluyor..bugün 26 gün olmadim..3 gündür akinti yok kuruluk..var..yürürken hafif kasik ağrım ve akşamları bel ağrım var.gögüsler şiş ve hafif agri var..ama adet olurkende gögüs agrisi yaşıyorum.. tek fark çok kuru ve bel ağrım.. sizce ne zaman test yapayım...offf korkuyorum ama meraktan duramıyorum.. bana fikir verin.

Back
X