Sivilceli Ciltler Ne zaman biticek?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

berenn1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2015
18
1
28
Ya bu nasıl bisey anlamadım. Sürekli sivilce çıkıyor 1 yildir önceden de oluyordu ama geçiyordu yazın şimdi yazında geçmedi. Biri geçiyor diye seviniyorum başka biyerden çıkıyor. Tedradox kullandım 3 ay kullanırken bile çıktı. Losyon kullandım. Kremler ilaçlar yok yok. En son bi doktora gittim r ile başlayan ilacı istedim ben o ilacısimdi yazmam eylülde gel dedi. Ama ben zaten evden cikmiyorum dışarı. Simdi verseydi en azından okula kadar kusma dönemim biterdi. Zaten kullanıp kullanmama konusunda da kararsizim. 10 gündür d. Kontrol hapı kullanıyorum oda ise yaramıyor hala çıkıyor. Yediğine dikkat etsemde etmesemde. Çok bunaldim ya ozguvenim gitti daha 19 yaşındayım. NEOLUR fikir verin

ya canım benimde yanaklarımda sürekli sivilce cıkıyo bide intahaplı intaplı kocaman oluyorlar gecmesi cok uzun sürüyodu gecsede kırmızı kırmızı lekeleri kalıyordu.doktora gittim bana isotrexsin jeli verdi 2 kutu bitirdim o dönemde sivilcelerim baya kurudu bi süre cıkmadı bende sevindim gectiler diye sonra daha fazla cıkmaya basladılar. şimdi baska bi doktora gittim cleocin t adlı bi losyon verdi yaklasık 2 haftadır kullanıyorum ilk sürdügum gun kocaman 2 tane sivilcem vardı sabah uyandıgımda şişliğinin indigini gördüm hergece kullanmaya basladım ilk 2 3 gun cok asırı sivilce cıkardı yuzumde şimdi kurutmaya basladı kullandıgımdan beri yeni sivilce cıkmadı olanlarda baya gecti sayılır. bi arastır istersen bu losyonu ins faydasını görürsün

Esra2234 cnm ben o losyonu imexle beraber kullandım ilk baslarda ise yarıyordu ama sonrasinda nafile etki etmemeye başladı. CÇok mutsuz ediyor bu sivilceler beni

cnm ben o losyonu imexle beraber kullandım ilk baslarda ise yarıyordu ama sonrasinda nafile etki etmemeye başladı. CÇok mutsuz ediyor bu sivilceler beni
bende tam olarak çözümünü bulamadım tam gecti diye sevinirken yine cıkıyor. faydasını gördüğüm bi bu losyon vardı onuda kullanmıssın zaten. cokta takma kafaya nekadar takarsan daha fazla cıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…