Ne Zaman Atanırım Acaba?

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.133
26.869
798
Bugün bu konuyu buraya yazayım bakalım ne zaman atandım şu gün işime başlıyorum diye buraya yazarım acaba merak ediyorum...Benim gibi atama bekleyen arkadaşlar da bakalım ne zaman iş sahibi olur.. Herkesin ALLAH yardımcısı olsun ekmek kapıları açılır inş tez zamanda.

Bu konu başlığının altına atandım diye yazdığım zaman olur mu bilmiyorum fakat hamileyim diye yazacağım zamanı da merak ediiyorum insanoğlunun beklentileri hiç bitmiyor hayırlısı diyorum her şey için

Hayırlısı olsun.. bende 'hamileğimmmmm ..' diye buraya yazmayı çok istiyorum.. Hasretimizi dindirsin Rabbim.

Bugün yazı geldi ve galiba ataniyoruz ..bebeği yazamadım daha ama atama işi belli gibi

Bölüm ne kelebek hayırlı olsun senin adına çok sevindim Rabbim bana da nasip eder inşaallah dua edersen sevinirim herkes emeklerinin karşılığını almak istiyor elbette inan diplomayı gördükçe üzülüyorum ve insan git gide paslanıyor ilk mezuniyetteki gibi olmuyorsun bakalım eğer kaderde varsa elbet olur hayırlısından olsun...Hamileliğe gelirse herkese ALLAH hayırlı sağlıklı sıhatli imanlı evlatlar nasip etsin ben 5 aydır bekliyorum 6. ay olacak bebek isteyeli bir seneyi geçti evleneli aralıkta yaşım oluyor 30 bilmiyorum beklemekten başka ve dua etmekten başka yapacak yok

Bende 15 aydir bekliyorum malesef sayimiz az diye tüp bebek yaptırdık.. negativ sonuclandi.
Allaha tevekkül etik.. zaman ne gösterir artık kısmet. Sende ,eşinde doktora görünün yinede ,inşallah birsey yokdur da meleğiniz sizi bekletiyor sadece .
Eşim polis memuru. Doğu görevine geçecez daha 13 ay oldu yozgata görev yapalı halbuki..

Tayininiz mi çıktı? Hayırlısı olsun evet ilk önce genel bir muayene ol diyor arkadaşlar için rahat olsun diyor bu ay da geçince gideyim diyorum böyle kendimi yemektense

Tayininiz mi çıktı? Hayırlısı olsun evet ilk önce genel bir muayene ol diyor arkadaşlar için rahat olsun diyor bu ay da geçince gideyim diyorum böyle kendimi yemektense

Evet tayin cikti kısmet işte.. bencede sende , eşinde gidin içinizde şüphe kalmasin.. umarım en kisa zamanda bebeğinin haberi gelir..

Amin cümlemize ALLAH size de nasip etsin amin..

Bakalım ne zaman hayırlısı elbette

Ne kadar sayı ayırıyorlar bilmiyorum hiç açıkçası. Nasıl peki sonuç? Umut var mı? Bunu kim bilir kaç kişi sormuştur ama benim gibi art niyetsiz az kişi sormuştur sanırım

Ne kadar sayı ayırıyorlar bilmiyorum hiç açıkçası. Nasıl peki sonuç? Umut var mı? Bunu kim bilir kaç kişi sormuştur ama benim gibi art niyetsiz az kişi sormuştur sanırım
sayı 2012 den sonra azaldı canım 85 i garantilemem lazım en azından açıktan alımlarda şansımın da olması için

Daha girmediniz o zaman. Şimdiden çalışmaya başlamanız lazım maalesef. O kadar çabuk geçiyor ki zaman.

nasipse 2019-2020 ye atanırım hayırlısı inş amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…